Ak Parti Seçim Zaferi Sonrası İlginç Kutlamalar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Az önce bunu yazdınız ya. Yanlış mı anladım acaba?..

Kursaklarında bıraktık demişsin ya. Kimsiniz yani siz onu soruyorum. Akp lileri taşladığınıza göre onlar olamazsınız. Mhp li misiniz , Chp li mi , Hdp li mi , Halkın kurtuluş cephesi mi, liberal demokratcılar mi kim ? :)

hem chp hem hdp dıyeyım ..aslında ıkı seferdır oyunu mhp ye vermıs bırıyım ..ama son zamanlardakı duruslarını begenmedıgım ıcın oyumu onlara vermedım acıklayıcı oldu mu :)

hem chp hem hdp dıyeyım ..aslında ıkı seferdır oyunu mhp ye vermıs bırıyım ..ama son zamanlardakı duruslarını begenmedıgım ıcın oyumu onlara vermedım acıklayıcı oldu mu :)

Şu açıklamandan gördüğüm kadarıyla bir ideoloji karmaşası yaşıyorsun. Türk Milliyetçiliğin den Kürt Milliyetçiliğine nasıl oldu da kaydın neler yaşadın çok merak ediyorum :D

Neyse iyi günler :)

Şu açıklamandan gördüğüm kadarıyla bir ideoloji karmaşası yaşıyorsun. Türk Milliyetçiliğin den Kürt Milliyetçiliğine nasıl oldu da kaydın neler yaşadın çok merak ediyorum :D

Neyse iyi günler :)

ankaradakı patlamada benım amcamda vardı.. cok sukur ona bırsey olmadı ama onun anlattıklarından sonra ıcımde yalnızca ınsanlık kaldı benım.
ha su an tuttugum partının kürt milliyetçisi değil sol kanadı temsil ettiğinden seçtim pısman da degılım :)size de iyi günler

ankaradakı patlamada benım amcamda vardı.. cok sukur ona bırsey olmadı ama onun anlattıklarından sonra ıcımde yalnızca ınsanlık kaldı benım.
ha su an tuttugum partının kürt milliyetçisi değil sol kanadı temsil ettiğinden seçtim pısman da degılım :)size de iyi günler
Geçmiş olsun Amcana.

Hdp nin Sol kesimi temsil ettiğini düşünerek yanılıyorsunuz.
Türk Solcuları Hdp den ve sizin gibi düşünenlerden fazlasıyla rahatsızlık duyuyorlar.

Ben aslında Akp nin seçim kutlamalarına müdahale edip Milletin arabalarını taşlamanızın yanlış olduğunu dile getirecektim fakat, konu aldı başını gitti başka taraflara.

Olurda yarın öbürgün Antep'te Hdp'liler ile kol kola eylem felan yaparken ola ki Ülkücülerin taşlı saldırılarına , gazabına maruz kaldığında i ağlamayasın :)

Tekrar iyi günler.

Geçmiş olsun Amcana.

Hdp nin Sol kesimi temsil ettiğini düşünerek yanılıyorsunuz.
Türk Solcuları Hdp den ve sizin gibi düşünenlerden fazlasıyla rahatsızlık duyuyorlar.

Ben aslında Akp nin seçim kutlamalarına müdahale edip Milletin arabalarını taşlamanızın yanlış olduğunu dile getirecektim fakat, konu aldı başını gitti başka taraflara.

Olurda yarın öbürgün Antep'te Hdp'liler ile kol kola eylem felan yaparken Ülkücülerin taşlı saldırılarına , gazabına maruz kaldığında ola ki ağlamayasın :)

Tekrar iyi günler.

saolun..elbette kı karsıt gorusler brbırıne tahammul edemez daha evvel burada hdp bınası yakılmıstı olmamıs seyler degıl yanı saldırı.
yanlıs olabılır saldırılması evet ama o mahalleden gecmemelerı gerektıgını de bılıyorlardı .
ve tekrar sıze de ıyı gunler (:

Timsah yürüyüsü ?

Ülke bizim insanlar bizim kimi kime karalıyor ya da kötülüyorsunuz ki.Farzedin bu kişiler birer CHP MHP yada HDP li olsaydı bizim vatandaşımız olduğu gerçeğini değiştirecekmiydi.

Olabilirdi tabii, lakin yine de gerizekalı olarak görüneceklerdi. Sizce de fazla gerizekalı değil mi bu insanlar? Cebinde 5 lira ile ekmek almaya giden teyzenin, sarayda avakoda yiyen uzun adam için bu kadar sevinmesi sizde de acıma duygusu yaratmadı mı?

Siz sevinmeyin ya :T:

Tamam tek başına iktidar oldu bu kadar abartmakta yanlış.

Geri