Ak Parti Seçim Zaferi Sonrası İlginç Kutlamalar

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
[YOUTUBE]9G-NtA7W3Ic[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]uORRfgp_CjU[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]Vi685d62CRw[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]tfDqcCyh-mc[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]zPcyJxIrHFc[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]4L8UIOsUMDI[/YOUTUBE]​

Herkesin sevincini gösterme şekli farklı tabi.
Pascal Nouma da Tombala çekmişti yıllar evvel...

evi arabayı yazlığı yatı katı atı satıp parayı sarışın hatuna yatırıyom :D

neyin zaferiyse artık
ne geceydi ama ya :/ videoları göremiyorum ama tahmin edebiliyorum :/
köprü yolunu bile kapattı mübarekler sıkışıp kaldık trafikte :msm:

Videoları izledim ve bir kez daha akepe zihniyetinden kurtulduğum için Rabbime şükrettim ..

Akp lilerin şehitlerin kanı yerde kalmadı demesi çok komiğime gidiyor.
Son videoda ki gerizekalı bir kadın ümmet kazandı diyor. Peki Mhp'ye oy verenler ümmetten sayılmıyormu veya Chp 'ye oy verenler Müslüman değil mi onlar ümmetin dışında mı kalıyor aceba merak ediyorum. Bu insanları birbirine düşürmeyi çok iyi başardılar

Ülke bizim insanlar bizim kimi kime karalıyor ya da kötülüyorsunuz ki.Farzedin bu kişiler birer CHP MHP yada HDP li olsaydı bizim vatandaşımız olduğu gerçeğini değiştirecekmiydi.

Videolar creepypasta da kullanilabilir nitelikte obey the walrus bile daha anlamli geldi gozume

O degilde akp iktidar olamadi die aglayan kiz sanirim orgazm olmustur artik

Akepe oraya ihtiyac giderse 'ne guzel b.k' diyecekler var..
Yapmayin..
Yakismiyor..

Ülke bizim insanlar bizim kimi kime karalıyor ya da kötülüyorsunuz ki.Farzedin bu kişiler birer CHP MHP yada HDP li olsaydı bizim vatandaşımız olduğu gerçeğini değiştirecekmiydi.

Nil karalayanlar videoda işte izledik son videoda ümmet kazandı diyerek kimin karaladığı ortada

Nil karalayanlar videoda işte izledik son videoda ümmet kazandı diyerek kimin karaladığı ortada
Onları ötekeliştirenler o kadar cok ki bu memlekette onlarda aynısını yapmaya çalışıyor onaylıyormuyum hayır bu ülke alevisiyle sünnisiyle dinsiziyle kürdüyle beraber yaşamasını bilecek ve herkes herkesin inancına saygı duyacak.

Onları ötekeliştirenler o kadar cok ki bu memlekette onlarda aynısını yapmaya çalışıyor onaylıyormuyum hayır bu ülke alevisiyle sünnisiyle dinsiziyle kürdüyle beraber yaşamasını bilecek ve herkes herkesin inancına saygı duyacak.

Tamam işte bunu kendilerinden başkasını ümmet olarak görmeyenlere anlatmak lazım.
Bu ülke de ki tek Müslüman kendileriymiş gibi davrananlara anlatmalı ;)

Tamam işte bunu kendilerinden başkasını ümmet olarak görmeyenlere anlatmak lazım.
Bu ülke de ki tek Müslüman kendileriymiş gibi davrananlara anlatmalı ;)
Valla Ardacığım senle siyaset konuşmayı sevmiyorum nedenini biliosun değerlisin benim için ama kişilerin ettiği söz kendisini bağlar bende AKP liyim ama yukarda verdiğim mesaj yapıcı yönde mesela geçenlerde CHP li aydın hanfendinin biri de uçurumdan düşecek olsam ve bir türbanlı bana elini uzatsa düşmeyi tercih ederim gibisinden talihsiz bir açıklama yapmıştı .

Valla Ardacığım senle siyaset konuşmayı sevmiyorum nedenini biliosun değerlisin benim için ama kişilerin ettiği söz kendisini bağlar bende AKP liyim ama yukarda verdiğim mesaj yapıcı yönde mesela geçenlerde bir CHP li bir aydın hanfendi de uçurumdan düşecek olsam ve bir türbanlı bana elini uzatsa düşmeyi tercih ederim gibisinden talihsiz bir açıklama yapmıştı .

Yahu ben bütün AKP liler dediğim gibi davranıyorlar demedim ve demiyorum da.
Ama şu da bir gerçek ki; dediğim gibi düşünenlerin sayısı AKP seçmenlerinin içinde hayli fazla sayıdaydı ve bunu sende biliyorsun. Çünkü sinek küçüktür ama mide bulandırır.
Bu ülkeye siyasette ki argo konuşmaları kültürü ismini söylemekten hicap ettiğim ağzıma yakıştıramadığım bir adam getirdi :)
Bütün AKP liler öyle düşünmüyor tekrar diyorum ama düşünenlerin sayısı da gerçekten fazla ve böyle düşünenleri görüpte hiç müdahale etmeyenlerinde benim için onlardan farkı yok cicim ;)

CHP yönetiminden bazı kişiler ve seçmenleri de baş örtülüleri eleştirdi hatta hakaret etti doğru. Buda onların ne kadar karaktersiz olduğunu gösteriyor. İki seçmen için belirttiğim şeyler aynı doğruda birleşiyor yani iki tarafta da bu gibi düşünen insanlar var

Varsayımı Yapan İnsanlar Çareleri Olmayan İnsanlardır.
Sorun Orada O Dedikleriniz Değiller.
Burada Kutlamayı Eleştirmiyor Kimse.
Neden İnsanlar Böyle Mantıksız Kutlama Yapıyor?

Geri