Ak Parti Seçim Zaferi Sonrası İlginç Kutlamalar

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Varsayımı Yapan İnsanlar Çareleri Olmayan İnsanlardır.
Sorun Orada O Dedikleriniz Değiller.
Burada Kutlamayı Eleştirmiyor Kimse.
Neden İnsanlar Böyle Mantıksız Kutlama Yapıyor?

Hay ağzına sağlık be kardeşim.
Ümmet kazandı demek ne kadar saçma bir açıklamadır ya bunu anlatmak istiyorum işte bende

Yahu ben bütün AKP liler dediğim gibi davranıyorlar demedim ve demiyorum da.
Ama şu da bir gerçek ki; dediğim gibi düşünenlerin sayısı AKP seçmenlerinin içinde hayli fazla sayıdaydı ve bunu sende biliyorsun. Çünkü sinek küçüktür ama mide bulandırır.
Bu ülkeye siyasette ki argo konuşmaları kültürü ismini söylemekten hicap ettiğim ağzıma yakıştıramadığım bir adam getirdi :)
Bütün AKP liler öyle düşünmüyor tekrar diyorum ama düşünenlerin sayısı da gerçekten fazla ve böyle düşünenleri görüpte hiç müdahale etmeyenlerinde benim için onlardan farkı yok cicim ;)

CHP yönetiminden bazı kişiler ve seçmenleri de baş örtülüleri eleştirdi hatta hakaret etti doğru. Buda onların ne kadar karaktersiz olduğunu gösteriyor. İki seçmen için belirttiğim şeyler aynı doğruda birleşiyor yani iki tarafta da bu gibi düşünen insanlar var
Bende onu diyorum işte diğer partilerden özellikle CHP lilerin kendini aydın gören kesimlerinde çok fazla AKP lilerin bir kısmıda bunlara dinsiz gözüyle bakıyor yani iki taraftada düşünen insanlar var onaylıyormuyum bu düşünceleri tabi ki hayır cicim :cici: O adam dediğin kişiyide milletin çoğunluğu istedi dış ülkeler bile şapka çıkarmışken lütfen artık saygı duyalım .

Bende onu diyorum işte diğer partilerden özellikle CHP lilerin kendini aydın gören kesimlerinde çok fazla AKP lilerin bir kısmıda bunlara dinsiz gözüyle bakıyor yani iki taraftada düşünen insanlar var onaylıyormuyum bu düşünceleri tabi ki hayır cicim :cici: O adam dediğin kişiyide milletin çoğunluğu istedi dış ülkeler bile şapka çıkarmışken lütfen artık saygı duyalım .

Ben makamlara saygı duyarım şahıslara değil Nil.
Saygı duyduğum tek adam babamdı benim :)

Hay ağzına sağlık be kardeşim.
Ümmet kazandı demek ne kadar saçma bir açıklamadır ya bunu anlatmak istiyorum işte bende

Ümmet Mi?
Yüce Allah a ve Hz. Muhammed (sav) e kalben inanmadığı halde dil ile inandığını söyleyen kimseye ne denir ?

Cevap:Münafık.

Açık Ve Net Böyleler.
Şimdi 2x2=4 Eder. Gün Gelir Devran Döner Keser Döner Sap Döner.
Bu Milletin Uyanmayan Kısmı.
Bir Gün Uyandığında Bu Ümmet Onlara Haklarını Helal Etmediğinde ALLAHIN Huzuruna Kul Hakkı İle Çıkdıklarında Yüzleri Olacak Mı?

Varsayımı Yapan İnsanlar Çareleri Olmayan İnsanlardır.
Sorun Orada O Dedikleriniz Değiller.
Burada Kutlamayı Eleştirmiyor Kimse.
Neden İnsanlar Böyle Mantıksız Kutlama Yapıyor?
Bu ülke çok mantıksız şeyler gördü ama bizim insanımız hepsi AKP li diye ayrım yapılmaması gerekir.Msela kısa bir süre önce Ankaradan bahsedecek olursam çok aydın ve cok seçkin semtlerde eline tencere tava alan kadınlar sokakta idiler onlarda farklı bir amaç için günlerce kafamızı şişirdiler sence bunda bir mantık varmıydı

Bu ülke çok mantıksız şeyler gördü ama bizim insanımız AKP li diye ayrım yapılmaması gerekir.Msela kısa bir süre önce Ankaradan bahsedecek olursam çok aydın ve cok seçkin semtlerde eline tencere tava alan kadınlar sokakta idiler onlarda farklı bir amaç için günlerce kafamızı şişirdiler sence bunda bir mantık varmıydı

Seçimine Saygım Var Nil.
Ama Mantıksız 1 Örnekle Cevap Vermek Yerine.
Konuyu Saptırıyorsun.
Sol Ayrımı Yapanların CHPye.
Milliyetçi Ayrımını Yapanların MHPye.
Aşırı Dindar Kesim Ve Büyük Çoğunluğu MHP tabanlı Sağ Kesim İse(Yanlış Anlaşılmasın Türkeş Döneminden Sonra Bölünen Oyların Toplandığı Parti) AKP dir Ona Verirler.

Ama Şuan Bu Durum Kalmadı.
Terör Var Ver Terör Bitsin Dedi Mi? Demedi Yalan Değil Ama Gönderme Yapdı.
VErseydin Böyle Olmazdı Dedi.
Bak Bakalım 3 Güne Terör Kalacak Mı Ülkede.
Yine Müzakere.
Yine Yok Sayılan Şehitler.
Millet Evladı Ölmesin Diye Seçdi.
Ama Bu Yalnış 1 Örnek Vereyim.
Kral Nemrud İbrahim peygamber’in ateşte yakılması emrini verdikten sonra meydan yere odunlardan büyük bir yığın yapılmış. Odunları tutuşturmuşlar sonra. Alevler o kadar yükselmiş ki bulutların tutuşacağını sanmış çocuklar. Korkmuş kaçmış bütün hayvanlar. İbrahim Peygamber’i mancınıkla ateşin tam orta yerine atacaklarmış askerler. Atacaklarmış ki Nemrud’un ne güçlü bir kral olduğunu anlasın, görsün; bir daha ona karşı gelmesin İbrahim Peygamber.

Bu sırada bir karınca ağzında küçücük bir damla su ile koşa koşa gidiyormuş. Hem de boyu göklere varan cehennemi ateşe doğru. Gökte uçan ve gagasında ateşe atmak üzere bir dal parçası taşıyan bir kartal onun bu telaşını görüp sormuş hemen yanına yanaşıp: “Bu acelen niye? Nereye böyle?”

Ağzında bir damla su taşıyan karınca o bir damlayı ellerinin arasına alıp, “Duymadın mı” demiş. “Nemrud, İbrahim Peygamber’i ateşte yakacakmış. İşte ateşin olduğu yere su götürüyorum.”

Bu sözleri duyan kartal kendini tutamayarak uluorta kahkahalarla gülmeye başlamış. “Sen şu ateşe dönüp yüzünü hiç bakmadın mı?” diye sormuş. “Ne kadar büyük. Senin bir damla suyun ona ne yapabilir ki?”

Su taşıyan karınca, “olsun” demiş. “Hiç olmazsa safımız belli olur.”

AKPnin Safı Saf Değildir.
Ne Ata Bilir Ne Vefa.

Seçimine Saygım Var @Nil.
Ama Mantıksız 1 Örnekle Cevap Vermek Yerine.
Konuyu Saptırıyorsun.
Sol Ayrımı Yapanların CHPye.
Milliyetçi Ayrımını Yapanların MHPye.
Aşırı Dindar Kesim Ve Büyük Çoğunluğu MHP tabanlı Sağ Kesim İse(Yanlış Anlaşılmasın Türkeş Döneminden Sonra Bölünen Oyların Toplandığı Parti) AKP dir Ona Verirler.

Ama Şuan Bu Durum Kalmadı.
Terör Var Ver Terör Bitsin Dedi Mi? Demedi Yalan Değil Ama Gönderme Yapdı.
VErseydin Böyle Olmazdı Dedi.
Bak Bakalım 3 Güne Terör Kalacak Mı Ülkede.
Yine Müzakere.
Yine Yok Sayılan Şehitler.
Millet Evladı Ölmesin Diye Seçdi.
Ama Bu Yalnış 1 Örnek Vereyim.
Kral Nemrud İbrahim peygamber’in ateşte yakılması emrini verdikten sonra meydan yere odunlardan büyük bir yığın yapılmış. Odunları tutuşturmuşlar sonra. Alevler o kadar yükselmiş ki bulutların tutuşacağını sanmış çocuklar. Korkmuş kaçmış bütün hayvanlar. İbrahim Peygamber’i mancınıkla ateşin tam orta yerine atacaklarmış askerler. Atacaklarmış ki Nemrud’un ne güçlü bir kral olduğunu anlasın, görsün; bir daha ona karşı gelmesin İbrahim Peygamber.

Bu sırada bir karınca ağzında küçücük bir damla su ile koşa koşa gidiyormuş. Hem de boyu göklere varan cehennemi ateşe doğru. Gökte uçan ve gagasında ateşe atmak üzere bir dal parçası taşıyan bir kartal onun bu telaşını görüp sormuş hemen yanına yanaşıp: “Bu acelen niye? Nereye böyle?”

Ağzında bir damla su taşıyan karınca o bir damlayı ellerinin arasına alıp, “Duymadın mı” demiş. “Nemrud, İbrahim Peygamber’i ateşte yakacakmış. İşte ateşin olduğu yere su götürüyorum.”

Bu sözleri duyan kartal kendini tutamayarak uluorta kahkahalarla gülmeye başlamış. “Sen şu ateşe dönüp yüzünü hiç bakmadın mı?” diye sormuş. “Ne kadar büyük. Senin bir damla suyun ona ne yapabilir ki?”

Su taşıyan karınca, “olsun” demiş. “Hiç olmazsa safımız belli olur.”

AKPnin Safı Saf Değildir.
Ne Ata Bilir Ne Vefa.
Mantık dedin bende mantıksız başka bir örnek verdim.Benimde herkesin düşüncesine ve kararına saygım var .Allah herşeyi bilen ve görendir bu dünyanın birde diğer tarafı var asıl hesaplar orada verilecek şehitlerimizin ölümünden sorumlular belki bu dünyada hesabını vermez ama diğer tarafta kaçışı yok her kim ve kimler ise.

Akp kutlamalarında deli gibi oynayan bağyan sana da günaydın.

O sarışın acaba şimdi ne yiyor merak ettim :dusun:

Sarışınlar dan artık nefret ediyorum :icon_kafayikiracam:
Beni sarışınlardan soğutmaya senin ne hakkın var salak şey :uzgun:

herkes bir partiyi destekler lafim yok buna ama boyle fanatizm boyutundaki partizanlik hele de bi bayan icin komik duruyo

Piyasaya bir video daha düşmüş. Onu da paylaşayım.
Lan ben bunları dinlerken acaba biz ümmetten değil miyiz diye düşünüyorum, muhalefet olarak neyiz olm biz biri açıklasın.

[YOUTUBE]K3y4g55D8sA[/YOUTUBE]

Bizim burda arabalarini tasladilar kursaklarinda biraktik biraz :öp:

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim burda arabalarini tasladilar kursaklarinda biraktik biraz
Az önce bunu yazdınız ya. Yanlış mı anladım acaba?..

Kursaklarında bıraktık demişsin ya. Kimsiniz yani siz onu soruyorum. Akp lileri taşladığınıza göre onlar olamazsınız. Mhp li misiniz , Chp li mi , Hdp li mi , Halkın kurtuluş cephesi mi, liberal demokratcılar mi kim ? :)

Geri