nedebenmecnun
Gümüş Üye
Ne zaman şampiyonluk diye bağırsak, kursağımızda kalıyor
Söylesene bize hoca, takım niye oynamıyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
W nasıl da mutlu… Kocan için bizi destekle Ajax karşısında… Yoksa bu sefer seni sarı laciverte boyar… fjjdjdjAjax'a bak sen![]()
Yosun biz bu sene kötüyüz. Biz de zaten iş yok ): Ama iyi olduğunuz sezon 4 yiyip döndünüz.Sizinle de oynayacak değil mi yanlış hatırlamıyorum?
dün aksam hoca maçı resmen kafasında bitirmişti. Rafa'yı çıkarması . Oyuna ilk 11 salih , semih, mario gibi isimleri yedekte tutması ... El Musrati çok ağır kalıyor bazen bilmiyorum yaaa... Tamam Ajax zorlu bir rakipti , taraftarı müthiş bir taraftar ama 4 0 olmamalıydı.Ne zaman şampiyonluk diye bağırsak, kursağımızda kalıyor
Futbolun doğası bazen olur umarım devamı gelmez.Yosun biz bu sene kötüyüz. Biz de zaten iş yok ): Ama iyi olduğunuz sezon 4 yiyip döndünüz.
Semihi gs lobisi yedek bırakıyor hep yeaaa .(((dün aksam hoca maçı resmen kafasında bitirmişti. Rafa'yı çıkarması . Oyuna ilk 11 salih , semih, mario gibi isimleri yedekte tutması ... El Musrati çok ağır kalıyor bazen bilmiyorum yaaa... Tamam Ajax zorlu bir rakipti , taraftarı müthiş bir taraftar ama 4 0 olmamalıydı.
küserimSemihi gs lobisi yedek bırakıyor hep yeaaa .(((
Noldu derbi konusunda gülüyordun…konuyu hortlatmasanız olur mu?
bi arkadaş üzülüyor da…… kuponda da kaybetti zatn…