Ajax - Beşiktaş ( 4 -0 )

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Ajax attığı 4 golün dışında sahada yoktu. Beşiktaş gelen her atağı gol yiyerek savuşturmada başarılıydı. 5 gol atsa kazanacağı maçı kaybetti. Ayrıca rafa silvanın her topuna Ajax oyuncuları müdahale etti, topla oynamasına izin vermedi. Buna müsade eden hakem ve uefayı kınıyoruz.

Olsun kara kartalım, 1-0, 2-0 gibi daha düşük farklı mağlubiyetlere inşallah.

Bu arada bu semih neden oynamıyor ya .(( hani gs lobisi oynatmıyordu milli takımda? Bejekede bile oynayamıyor, demek çöp…

Trabzonspor maçında Beşiktaş ilk sinyalleri verdi ve takımın henüz uyum kuramadığı belliydi, bu aşamadan sonrası teknik direktörde bitiyor. Ne kadar iyi oyuncunuz olduğu önemli değil, o oyuncuları oynatabilmek önemlidir ki Fenerbahçe de maalesef aynı sorunu yaşıyor.

Üzücü olmuş. Uyuyakalmışım ben bakamadım Belinay nasıl çıldırdı acaba en az yoSun kadar delirmiştir jdkdjs

Giovanni van Bronckhorst: Her ilk 11'in arkasında bir fikir vardır. Belki sonucu iyi olmadı, o da benim sorumluluğum. 'Ciro oynamadı, o yüzden kaybettik' demek, biraz kolay geliyor. Rafa'yı dinlendiriyorum pazartesi gününe. Rafa, bizim için çok önemli. O yüzden onu çıkarmaya karar verdim.

Derbi konusunda ahlayıp vahlayıp bize akıl veriyorlardı.

Turgay Demir: Avrupa'da başarı istiyorsan ayağına top beklemeyip topa gideceksin, arkadaşının en rahat pas verebileceği açıları bulacaksın, top sana gelmeden kime atacağına karar vereceksin, çok koşacaksın, çabuk oynayacaksın. Bu maçta Ajax tüm bunları iyi yaptı, Beşiktaş yapamadı farkı da bu yarattı.

Geri