Ajax - Beşiktaş ( 4 -0 )

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Ne zaman şampiyonluk diye bağırsak, kursağımızda kalıyor
Söylesene bize hoca, takım niye oynamıyor

Ne zaman şampiyonluk diye bağırsak, kursağımızda kalıyor
Söylesene bize hoca, takım niye oynamıyor
dün aksam hoca maçı resmen kafasında bitirmişti. Rafa'yı çıkarması . Oyuna ilk 11 salih , semih, mario gibi isimleri yedekte tutması ... El Musrati çok ağır kalıyor bazen bilmiyorum yaaa... Tamam Ajax zorlu bir rakipti , taraftarı müthiş bir taraftar ama 4 0 olmamalıydı.

dün aksam hoca maçı resmen kafasında bitirmişti. Rafa'yı çıkarması . Oyuna ilk 11 salih , semih, mario gibi isimleri yedekte tutması ... El Musrati çok ağır kalıyor bazen bilmiyorum yaaa... Tamam Ajax zorlu bir rakipti , taraftarı müthiş bir taraftar ama 4 0 olmamalıydı.
Semihi gs lobisi yedek bırakıyor hep yeaaa .(((

şu fenerliler çok zavallı hiçbir zaman kendi başarılarıyla sevinmezler hep rakiplerinin başarısızlıkları ile mutlu olurlar he.
başarı var desen o da yok belki bundan sebep gkdjdjs

Maçı kazandık ona rağmen bejeke yüzünden 5.yiz… kadere bak ya… 8 yiyeydiniz… neyse 8i de fener manu’dan yer, bir 20 yıl onu konuşuruz.

Oyun gücümüz düşüşte milli aradan sonra. Hoca iyi girdi ama devamı gelmeli. Tıkanıyoruz.
Gerçi bu maçta taktiksel olarak geride bekledi. Herkes önde baskı olacak diyordu maç öncesi ama orta saha gerideydi. Tercihler tutmadı. Yenmek/yenilmek meselesi ayrı, Ajax'a karşı yenilgi olabilir. Beraberlik yazmıştım bu maça. Hoca tercihlerinde ısrar etmeyecekse kaza der geçerim.

Geri