Ailesi istemediği için sevgilisini terk etmek

Z
  • Kullanıcı Zeyna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Düşünce ve fikirlere karşı saygılı yaklaştığı sürece benim sevdiğimi kimse yargılamaz, yargılayamaz. Ailesi istemediği için sevgilisini terk eden süt kuzusu olabilir evet :)

Ailenin kızı neden ve niçin istemediği önemli bir etkendir.. Sonuç olarak geçerli bir nedenleri olmadığı sürece terk edilme durumu gerçekleşmemelidir, eğer ailenin sebebi anlaşabilir ve geçerli ise olabilecek olan bir durumdur bu.

Bazen aileler doğru olanı görebiliyor bazen de yanilabiliyor
Ama insan sevdiğine sonuna kadar sahip çıkmalı

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maalesef önemli bir sorun. Evlenirken ailesiyle de evleniyorsun. Ailelerin desteği şart.
geline büyü yaptıran kaynanalar bile duydum…

Ailenin tecrübelerine dayanarak değerlendirilebilecek bir durum olabilir
Sizin için iyi gibi görünen aslında kötü de olabilir……

Bazen Aileler gercek anlamda gorunmeyeni gorebiliyor.
Bazende olsa kulak vermek lazim.

sen ne düşünüyorsun reiz @climax
Bu göründüğünden daha ciddi mesele. Hele evlenilecek ise. Bana göre eğer çiftler ailelerine bağlı yaşıyor ise ve ilişkileri kuvvetli ise, eşlerini ailelerine kabul ettirmek hatta dünürler arası minimum konsensüsü sağlamak zorundalar. Yapamazlarsa evlilik yürümeyebilir.

Bu göründüğünden daha ciddi mesele. Hele evlenilecek ise. Bana göre eğer çiftler ailelerine bağlı yaşıyor ise ve ilişkileri kuvvetli ise, eşlerini ailelerine kabul ettirmek hatta dünürler arası minimum konsensüsü sağlamak zorundalar. Yapamazlarsa evlilik yürümeyebilir.
Hocam ilk defa ciddi yorumunuza denk geldim.

:D @kLara Bu çok atlanan bi konu. Sen şimdi birini buldun tanıştın gezdin sevdin sevildin... İyi de bundan anayin babayin haberi yok. Bi çıkıyorsun tataaaam! Al bu sizin damat.. Allah Allaaaah. İyi de benim bu dana hakkında hiç malumatım yok. Noolacak şimdi.

Duruma göre değişir yazmışım nah değişir.
Canım ailem tabiki onayı olmak zorunda

:D @kLara Bu çok atlanan bi konu. Sen şimdi birini buldun tanıştın gezdin sevdin sevildin... İyi de bundan anayin babayin haberi yok. Bi çıkıyorsun tataaaam! Al bu sizin damat.. Allah Allaaaah. İyi de benim bu dana hakkında hiç malumatım yok. Noolacak şimdi.
Ben medeni bir şekilde anneme babama iletiyorum tanıştığım beyefendiyi hocam, tatataaammm diye lap diye çıkaramam karşılarına :(

Aileler birbirleri ile anlasamiyorsa,sorunu bi zahmet kendilerinde arasin.
Sacma sapan isler ya.

sevgilimin ailesiyle tanışırken ben: sorgusuz sualsiz beni gelin alırsanız bi malumatınız olmuş olur. :emoji_nail_care:

Pek mantık bulamadigim konulardan biri.
Anneye babaya danışmak ne bileyim yani senin aklın yok mu şekerim. Neymiş bazen gerçekleri tek başımıza göremezmişiz. Bi de şöyle düşün, bu temkinle tahmini kaç yaşında kendi gözünle, kendi kulağınla gerçekleri net görmeye elverişli olursun? Kuvvete muhtemel senin kadar eğitimli olmayan anne babanın mührü miladini ne zaman doldurur?

Yanlış kişiyse de yanlış kişi ee?
Dersini alır bir daha hata yapmazsin ...

benim buyuklerim kimseyi begenmiyor zaten. bizimkilere cok farkli yontemler lazim. harbiden kanitlamak zorunda karsi taraf kendisini ve sevgisini, yoksa buyuk aksilikler cikabiliyor. kavga, kiyamet, birbirimize isinma ve anlasma falan filan. misafirler gittikten sonra aile icinde birbirimize girdigimiz de oldu. valla illa o kavga edilecek, bagirilacak, sesler yukselip aglamakli asabi hallerimiz olacak ki rahat edelim. herkes icini doktukten sonra hanim hanim oturuyoruz yine yan yana ve bisi olmamis gibi hayata devam (valla bir kardashian episode cikar bundan).

sonuc: damatlar kabul edildi, AMA her an reddedilebilinirler yine. hepsi kiz kardeslerimin yuzlerinin gulup gulmedigine bagli.

Geri