Rorschach
Altın Üye
Düşünce ve fikirlere karşı saygılı yaklaştığı sürece benim sevdiğimi kimse yargılamaz, yargılayamaz. Ailesi istemediği için sevgilisini terk eden süt kuzusu olabilir evet 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu göründüğünden daha ciddi mesele. Hele evlenilecek ise. Bana göre eğer çiftler ailelerine bağlı yaşıyor ise ve ilişkileri kuvvetli ise, eşlerini ailelerine kabul ettirmek hatta dünürler arası minimum konsensüsü sağlamak zorundalar. Yapamazlarsa evlilik yürümeyebilir.sen ne düşünüyorsun reiz @climax
Hocam ilk defa ciddi yorumunuza denk geldim.Bu göründüğünden daha ciddi mesele. Hele evlenilecek ise. Bana göre eğer çiftler ailelerine bağlı yaşıyor ise ve ilişkileri kuvvetli ise, eşlerini ailelerine kabul ettirmek hatta dünürler arası minimum konsensüsü sağlamak zorundalar. Yapamazlarsa evlilik yürümeyebilir.
Ben medeni bir şekilde anneme babama iletiyorum tanıştığım beyefendiyi hocam, tatataaammm diye lap diye çıkaramam karşılarına@kLara Bu çok atlanan bi konu. Sen şimdi birini buldun tanıştın gezdin sevdin sevildin... İyi de bundan anayin babayin haberi yok. Bi çıkıyorsun tataaaam! Al bu sizin damat.. Allah Allaaaah. İyi de benim bu dana hakkında hiç malumatım yok. Noolacak şimdi.
mizahini en sevdigimiz konusunda senden bahsetmislerdi ajdjndjd en orjinmissinAl bi hıyar daha
sevgilimin ailesiyle tanışırken ben: sorgusuz sualsiz beni gelin alırsanız bi malumatınız olmuş olur.@kLara Bu çok atlanan bi konu. Sen şimdi birini buldun tanıştın gezdin sevdin sevildin... İyi de bundan anayin babayin haberi yok. Bi çıkıyorsun tataaaam! Al bu sizin damat.. Allah Allaaaah. İyi de benim bu dana hakkında hiç malumatım yok. Noolacak şimdi.