Aile evlerinin en belirgin özelliği

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
yüksek sesle televizyon seyrediyorlar :D istiyorlar ki sürekli bir şeyler yiyelim

son ses halk tv... halk tv'ye bi davada babamı sağır ettiği için ben açıcam.
bi de eve girer girmez terlik ikram edilmesi... babamın bu konuda da inanılmaz bi paniği vardır. eve gelen ayakkabısını çıkardığı an 3 salisede falan "terlik verelim" der. evet kesinlikle aile evleri terlik evleridir...

Görevli asker gibi ocağın üstünde duran caydanlık... her an doldurulmak için hazır bekletilir.......

Son düzenleme:
  • Kahkaha
Tepkiler: W
Dolapta bulunan son yiyecek ya da içeceği kimin yiyip, içtiği sorunsalı.. çok mühimdir her zaman.

Kesintisiz bir şeyler ikram etme ihtiyacı. Yemek sonrası soluksuz çay, akabinde meyve, sonra bir boşluk kalmıştır ihtimaline karşı kahve...

Offf nerden başlasam bilemedim, 8 saatte 6 pack’ten 2pac’e düştüm… Çarşamba gününe kadar bestaminin kemancısı olacağım. Terlik aynı, erken yenen yemek, balkon dahil her yerde tv, bir sürü çiçek ve yeşillik

vitrin içinde gümüşler ve birtakım şamdanlar, kadehler

Herkes hep güzel ve minnoş aile içi şeylerinden bahsediyor.
Kim gaz çıkardı sorunsalı her evde olur.. gerçi herkes ses tonundan kimin ossuruk anlıyor aynı evde yaşayınca.
Gerçi burası elit bir forum.. olmaz öyle şeyler.

Bizim evde de halk tv belasi var. arkadas gece gunduz.. gece gunduz durmadan bagriyorlar. Bir de sey baska bir kanali acarsan sey diyor; gercekten bunlari siz izleyince benim vicdanim aciyor. Buyut baba buyut. Tek kanalli doneme donelim istiyor. Tovbeler olsun..

• Kahkaha
Tepkiler: W
her yerde tv işi cidden bir felaket... babam sadece siyasi şeyler izler annem survivor fanı mesela ikisi birden aynı anda yüksek sesle açıyor, savaşa gitsem daha az darbe alırım... sjsjjsk. bir yerde ismail saymaz ağlıyor öteki tarafta nisa... dengeye bak.

bizimki 7/24 haber, tartışma programı izliyor. ben arada çıldırıyorum, normal bir kanalı açın izleyin diyorum. annem babama kapat şunu muhabbet kur diyor. babam televizyonun sesini artırıyor : / değişik bir ortam oluyor.

Şey aklıma geldi..büyükbabamla babannem kanal 7 de hint dizisi izliyor hep :s hep o kanal açık :D büyükbabam anlatıyor bu şöyle oldu o onun babasını karısı çoçuğu vs hepsini ezberlemişler :s heycanla takip ediyolar sjsjxndj mecbur izliyosun

Surekli bir sey ikram etme ihtiyaci
Sohbeti hic sonlandiramamak, daldan dala konulara konarak 15 dk’da tum haberlerin hizli sekilde sana verilmesi
Evin misler gibi yemek kokmasi
Senden herkesi hatirlamani beklemeleri. Arkadas ne mahalledeki insanlari ne de akrabalarin torunlarini hatirlamiyorum. Illa hatirlatmak icin ayrintiya girmeyin :p

Çoğu yoruma katılıyorum.Aynı anda telefonlardan çalan müzik sesi , Halk TV shsbsjdjd (Serhan Asker yeter sal artık) , Müzik dinlemenin gece akıllara gelmesi son ses TV'de tekno müzik dinleme halacım :D , sürekli evin içinde iş kitlenmesi

nezaman evden cikacak olsam babam otur nere gidiyon tv bakder bende eve gidiyorum uyuyacamderim
babam alzheimar demenz

ayni soruyu her bir kac dakika aralikla tekrar tekrar sorabilir

haaa birde babam hergün söyler hemen hemen söylemedigi gün yoktur
oglum evlen böyle yalniz basina olmazki

Fiskos masasi, her yerin ciceklerle dolu olmasi, surekli kapi zilinin calmasi, surekli cay icilme ihtiyaci, kimsenin doymuyor olusu...

Geri