Aile evlerinin en belirgin özelliği

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
"oturma odası" yıllarca varlığının cefasını çektik. normal aileler gibi tek salonumuz olmadı, dört köşeye vitrin, içinde gümüşlükler, fincanlar, kadehler, mumluklar, duvarlarda hat sanatı icra edilmiş tablolar vs. en sonunda her şeyi atıp kurtuldum.
akabinde evde demirbaş misali hep birinin olması ve gün içinde sıkılıp, akşam eve gelenlerle sohbet konusu açma ihtiyacı..

Saat 20:12 ve çenem hala çalışıyor… meyve bitmek üzere, arkasından tatlıya geçeceğiz… kendimi mankenler gibi kusturmak istiyorum

kimse evlilik baskısını yazmamış. biraz önce sağlı sollu gelen atakları savuşturdum. bugünü atlattık yarın düşünürüz bir şeyler.

Bi de sey mesela tabi benim babadan kaynaklida olabilir. Ya bir insan nasil bu kadar her seye karisabilir. Az once uzerinize afiyet sekerpare yaptim.. foto atamam. Sey diyor bakayim guzel yapmis misin ben anlarim. Annem recel kaynatiyor kadina bu bence olmus al istersen ocaktan. Tamam recel profesoru tamam. Bir seyi de bilme be adam.

Herşeye karıştıkları doğru xd
Aman allahım yaşlanınca bizde mi böyle olcaz ajsmxd

He bide yaşlanıyolar yaa ..kabul etmiyolarrrr hey allahımmm sanki delikanlı gençsinizz geçen babam saçımı boyatmışşşş kendini 20 lik sanıyo heralde botox filanda yaptır istersen babağğ

Aile evinin maks faydasi kira elektrik su odememektir. Caya da para almiyorlar. Bu kadar.

erkeksen yemek+temizlik olayı da güzel oluyor. hazıra konuyorsun. güzel yönleri de var şimdi. hepten kötülemeyelim.

adınızla seslendikten sonra en yüksek sesinizle efendim deseniz bile cevap alamadığınız, sonunda pes edip yanlarına gittiğinizde "şu kumandayı verir misin" denilen evdir. beni bekleyene kadar o kumanda 15 kere alınırdı...

Komik bi video izleteyim diyosun "bu kim" diyolar ajsjxnkxd

Benim anam hep "taman" diyor.. her cümlenin ya başında, ya sonunda söyler... bazen cok alakasız oluyör... öyle aklıma geldi yazmak istedim taman...

depresyonsavar özellikleri de vardır bu evlerin... tam ağlayacaksın kahvaltıya çağırırlar, odaya dalarlar, telefonumdan feysbuka giremiyorum derler... bi de hep bok götürür aile evlerini. domestosu eve döksen mikrop bulamaz evde ama hep bok götürür.

babacığımın evi çok rahattır, konforludur, oraya gidince hiçbir şeye elimi sürmem bana hizmet ederler ne yalan söyleyim şimdi ama kalamıyorum en fazla 10 gün, sonra zaten hasta oluyorum..evdeki o kuralları , 50 yıllık evliler hala aynı şeyleri aynı saatte yapıyorlar .p bir de 2 kişi yaşayan evde 3 televizyon nedir yaa, hepsi açık bir de, yemek masası hep kurulu, arkadaşlarını çağırıyorlar sürekli, hep bir hareket, ses, yüksek tonlar, bir kere 15 gün kaldım hastanede serumla kendime geldim .p

ya hep ses var evde. hic bir zaman sessizlik yoktur. aile evin en belirgin ozelligi bu olsa gerek :p bi gulen, bi konusan, sarki soyleyen, oynayan, televizon sesi/muzik etc.

allahım herkeste mi aynı olur halk tv'si şusu busu kdjfkj çok komik diyaloglara da sahne olur aile evi. babamın izindeyken arkadaşlarıyla takılma işini abartıp eve sadece uyumaya geldiği gecelerden birinde saat 02:00 olmuş, ben uykuya dalmak üzereyim, annem uyumamış ve salonda oturuyor, zil belli aralıklarla 2-3 kere çaldı. annem daha öncesinde uyarmış olduğu için kasten kapıyı açmıyor. kapı açılmayınca çok geçmeden telefon çaldı tabii, babam annemi arıyor. bizimki bi sinirle açtı, ben de odamdan dinliyorum, telefonda diyor ki "otelimizde boş oda bulunmamaktadır." kjdfk. anneciğim sen eski hayatında rot balansçı mıydın napacağız senin bu ayar vermelerini...

Geri