Aile evlerinin en belirgin özelliği

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Bi de sey mesela tabi benim babadan kaynaklida olabilir. Ya bir insan nasil bu kadar her seye karisabilir. Az once uzerinize afiyet sekerpare yaptim.. foto atamam. Sey diyor bakayim guzel yapmis misin ben anlarim. Annem recel kaynatiyor kadina bu bence olmus al istersen ocaktan. Tamam recel profesoru tamam. Bir seyi de bilme be adam.
E bu benim…

Kardeşlerim her geldiklerinde birşey almadan gitmezler..çok zevkli nur diyorlar baba evinden birşey almak çok keyif veriyormuş.
yalnız bu durum çok güzel. beğendiğin bir şeyi bedava alıp gidiyorsun. şu an giydiğim ev terliğine göz diktim, giderken alacağım.

biz finali yabtık, artık yemeyiz glb

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220501-224524_Gallery.jpg
    Screenshot_20220501-224524_Gallery.jpg
    869.9 KB · Görüntüleme: 18
Babanemin mutfağında allahın 99 ismi yazılı bi çerçeve varr..kenarlarınaaa bütün torunlarının vesikalık fotoğraflarını sıkıştırmışşş tövbestt...her gördüğümüzde gülüyoruz tipimiziiiii s..... djsmxndjdn nerden buldun sen o fotoğrafları bıdık xd

Aile dedinizde bagdat caddesindeki dairemde toplaşıp muhabbet edislerimiz geldi aklima şimdi. Aile herşeydir always and forever.

Bizim evde şöyle bir durum var.. özellikle babam da...ufak bir ses duysun odadan seslenip "kızım kim o" der.. ama hep soruyör.... telefonumuz calar öyle der..... camdan biriyle konuşursun kim o der... kendi aramızda konuşuruz yine kim o der.. sese cok duyarlı ve hep bi merak... bacak bacak üstüne at, yine sorar.... en son fısıldaşarak konuşursun, fısıldaşmamıza gıcık olur bu sefer daha sert bir tonla "kızım kimdir o" der.......... gel de cıldırma.....

televizyon sesiyle beraber mutfaktan deli gibi tabak çanak sesleri gelir
bi kargaşa hakimdir özellikle akraba ziyareti evlerinde inanılmazdır bu durum
televizyon seyredilmez çatur çutur sohbet edilir

• Beğen
Tepkiler: ne
Muraaaat diye seslenilip, kıçımı da yırtsam cevap alamadığım o sesleniş için yanlarına gidince "mutfaktan şunu getirsene" vs demeleri. Hayir direkt "Murat mutfaktan şunu getirsene" diye bağırmak daha mantıklı olmaz miydi... Evi de tavaf etmemiş olurdum...
Tabii ki özlemiyorum böyle şeyleri...

Bu sabah babamdan, Seda Sayan'ın Sinan Engin ile evlenince Ankara'ya gelin olarak geliş hikayesini dinledim.

Faydalı bilgilere eklendi. Canım babam.<3

Screenshot_20220506-235253_Gallery.jpgbunu buldum.
sırt kaşıma aparatı
-saygıyı hak eden bir görünüşü var-

Kumandanın baba ya zimmetlenmesi. Hanımının da işte elma portıkıl getirip soyması.d

Net olarak yemekler. Canım anam, geldiğindem beri içli köfteler sarmalar havada uçuşuyor. "Bugün ne aldınız" konusundaki klasik cevabimi değiştirip "kilolar" yazacağım bayram bitene kadar...

Geri