ahshddhJjshdjakaNsjs

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
ya inanır mısın dün o paylaşımı görür görmez seni hatırladım deyip kedi çakması da gönderdi. 2. kez görünce nasıl mutlu oldum. agdhshahaja yek'e benden selam, özledik foruma gelsin. : ((((

bu tarz gördüğünüz içerikleri ihbar edebileceğiniz telefon numaralarımız 053624........
lütfen duyarlı olalım.

tmm aşkım çamaşırları ben astım merak etme.

XkLEvj.jpg

emre beni yeni feysbuk açıp hevesle öğrenmeye çalışan orta yaşlı akrabanın bilgisayardan anlayan yeğeni olarak kullanırken:

nMRZ15.png

allahım tezimin anket kısmını sonunda bitirdim.
D2dNJm.jpg

ama şimdi bu anketi dolduracak en az 250 kişiyi nerden bulucam ben.
adnan-oktar-bagnaz-bagnazlik-yobaz-yobazlik-munafik-munafiklik.jpg

günaydın zeytinburnunda ablamların balkonda otururken çektim günüm daha nasıl normal geçsin...

qMDgyR.jpg

feysbukta kolaycayap yap adlı yoğurt kovasından uzay mekiği vs. yapan kadınların sayfasını trollemek amacıyla ablamın tül tokasını koluma takıp fotoğraf yolladım, sayfada engellenicem diye beklerken adamlar harbi yayınladı sabahtan beri kadınlarla uğraşıyorum ya. addjdjsksk

A7VmlQ.png

feysbukta kolaycayap yap adlı yoğurt kovasından uzay mekiği vs. yapan kadınların sayfasını trollemek amacıyla ablamın tül tokasını koluma takıp fotoğraf yolladım, sayfada engellenicem diye beklerken adamlar harbi yayınladı sabahtan beri kadınlarla uğraşıyorum ya. addjdjsksk

A7VmlQ.png

gönderini buldum :D popüler olmuşun sayfada kljasdklas :D

bugün okulun en belalı hocasından aldığım tezi onaylattıktan sonra bütün gün okulda böyle dolaştım:

5mc65me1vhb3x860.jpg

Vesvukta ebeveynlerine aip olmasın die şettirememiştim. Barış manço şarkısı. Gün gelir sapın ucunda olursun kazma, kazmaaa. Auuuu intikaam, bi ayağım çukurda. Ahhahha

LG-G5 cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi

ta balıkesirden 18 saatlik yol çekip balıkları kazasız belasız getirdim ama annem tüm akvaryum malzemelerimi çöpe atmış.

CiuJbBiXIAAaA20.jpg:large

ya oggyyyyyy:dyg: mezun olunca daha bi tatlış olmuşsun:dyg:

Tebrik ederim . Hayırlı olsun Oggy :)

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri