ahshddhJjshdjakaNsjs

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti
Baphomet kankımı kim banladı?

vy4jx.jpg

ya banlanmasına çok üzüldüm genç arkadaşımın, kardeşim gibiydi kerata, çok sivri dilli

Baphomet...

yine bana hasret
yine bana hüsran var
yine bana
esmer günler düştü.

Üyelere Özel bölümünde Kişisel Sayfanız (kişisel kişi bakın kişiye ait) kısmında açtığım konuda TATLI yine ya postlarımı silmiş ya da editlemiş.

Abi yapmayın ya, ne olur bakın insan gibi rica ediyorum artık suyunu çıkardınız. Madem yazdığımız postlar hukuksal olarak bizi ilgilendiriyor siz düzenlemeyin, bırakın Allah belamı versin.

Küfür yok, hakaret yok, şeker gibi çocuğum emenim yok neden postlarımla uğraşıyorsunuz anlamıyorum. .s.s

Merhaba arkadaşlar. :)

Banlandığım süreç boyunca biraz düşünmeye zamanım oldu. İpin ucunu fazla kaçırdığımı ve olduğum kişi değil de olmak istenen kişi olunması gerektiğini öğrendim. Kalbini kırdıklarım olmuşsa affola...

Diyeceğim o ki artık ben de sizlerden biriyim, tekrar merhaba. :)

Banlandığım süreç boyunca biraz düşünmeye zamanım oldu. İpin ucunu fazla kaçırdığımı ve olduğum kişi değil de olmak istenen kişi olunması gerektiğini öğrendim. Kalbini kırdıklarım olmuşsa affola...

Herkes gibisin ve bu durum beni uzuyor.:(

Deliii ya :D

size bu kadar sosyal mesajlı oggy yeter, öze döndüm.
son kez şu simileysi koyim bi sn. :)

olm bana şundan örsenize bi çift ya.
nerdesiniz hamarat forum kızları. : ((((((((((

1459971_767753846572276_436723940_n.jpg

Geri