AhSen.'ce ..

Konu sahibi son olarak 4661 gün önce görüldü
plm19.gif

Once cok sevdigine inandirip sonra da hic sevmemis gibi gitmek, bir savasin ortasinda kalan cocugun duygularina benzer. O an hem ihaneti yasarsin, hem de zaferi. Cunku gidenin ardindan hem birseyleri kaybeder, hem de kazanirsin. Zaman denen bu agri kesiciyi sindirmeden once, onun sana biraktigi aciyi kendine ask diye kabul ettirirsin. Zamanla yalnizligi kendine sindirdikden sonra ise, aska aci diye seslenmeyi ogrenirsin. Yine de susmaktan vazgecemessin. Cunku susmak, gidenin ardindan ozlemektir, cok iyi bilirsin ....

Hep merak ederim:
Nereye gider bu bilgisayarların, cep telefonlarının posta kutularından silinen mesajlar, mektuplar, yazılar...
Onca harf, cümle, satır?.. Sanal âlemin görünmez kablolarına tutunup bir ekrandan yüreklere ulaşan haykırışlar, özlemle tuşlanmış, mesaj kutularında saklanmış aşklar... ne olur silinince?..
Uzay boşluğunda dağılır mı?
Yoksa bir yerlerde saklanır mı?
Bir gün yeniden toplanır mı?
Silinmiş yazılar diyarında...
Bir pişmanlık kurultayında...
Ya ölenler?
Onlar hangi keşfedilmemiş ülkeye gider?..

Giderken kendimi sende bırakmayı diliyordum, gördüm ki sana hiç gelmemişim... Anladım ki iyi niyetlerle dolu temenniler yalana sıvanmış teşekkürlerde, boğuluyormuş.... Merhabanın boynunu bükene elveda demek zulümmüş. Zülüflerinden zûl akan yare, sancıyan yaram kadar bile değer görmem... Ondandır ki yarim ile değil yaram ile hoşum...

Savasipta yenilmek boylesi olsa gerek..
İstedigini alamamak..
Bazen kendine kaldiginda insan acar joyturk akustik dusuncek coook vakti vardir artik. Muzik hafif hafif arkadan calarken ozledigini animsarsin. Aslinda hic unutmamissindir ama iste animsarsin. Yaslar birikir gozlerine sicak bi yanma hissi kaplar bedenini yureginden gelen aciyi tum bedeninde doruklarda hissedersin! Ozleyipte soyleyememenin acisi beynini kemirmeye baslar sonra farkedersin 1 saattir ellerinin arasinda basin oturuyosun vaktin nasil gectigini de anlamamissin sadece ozlemissin sadece dusunmussun.
Cakmak gozlere bakmayali o gozlerin senle bulusamamasinin ardindan uzun vakitler gecmis bi dusun koskoca seneler hatta.. Miladini hatirlarsin tanistiginiz tarihi onu ilk gordugun saati dakikayi beynine kazimissin ya yas gunu ilan edersin o gunu. Hafifce gulumserken bulursun kendini onu gordugun dakikadan bu yana milyarlarca dakika gecmis ama sen ayni hevesle heyecanla onu seviyosun ya gulumsersin iste.
Konduramadigin opucukler beynini ele gecirir sen onu yar yapamazken o baskasinin kollarinda dizlerinde elleri baskasinin sacinin arasinda .
Sonra gulumseme yerini yeniden bi yanmaya aciya bogulmaya birakir . Ansizin gozlerinden bosalan yaslarda hickiriklarinda bogulursun.
Kalbin hizla atmaya baslar yataga girersin kafana cekersin yorgani olumune aglarsin.
Arkadan calan muzik Hande Yener-Don Bana tam da bu anlarda bu kadar uyumlu olabilirdi.
Ne olur sanki ayni yerde ciksan karsima?

Kizalim birbirimize daha once niye biz biz olamadik diyelim susalim sonra bagiralim birbirimize bizden once baskalarina soylenen sozlere sinirlenelim sen bi kosede otur ben bi kosede birbirimize bakalim nefretle degil sevgiyle derin derin kizgin kizgin nefes alalim biz niye daha once biz olamadik diye yastik firlatalim ama gulmeyelim sessizce bakalim ortada bulusalim o kollar sarsin birbirimizi iki damla yas suzulsun gozlerden biz niye daha once biz olamadik diye sen nerelerdeydin diye sıkıca sarilalim hic birakmamacasina deliler gibi opuselim koklasalim yillarin hincini alalim o dudaklar niye daha once biz olarak bulusmadi diye sonra uzanalim kanepeye sen sigarani yak ben kahveleri yapiyim koyalim bi film sen sigarani bitir kahvelerimizi yudumlayalim sarilalim sıkıca biz daha once niye biz olamadik diye film bitsin uykumuz gelsin ben gogsunde uyuyakaliyim sense saclarimi oksa bana masallar anlat kizla oglanin kavustugu hic ayrilmadigi sonra yine kizalim biz niye daha once biz olamadik diye..
Hayal iste olamayacak ama insan kuruyo iste..

İki şeyin sonsuz olduğunu biliyorum; evren ve aptallık. Aslında ilki konusunda çok da emin değilim. Albert Einstein

Ben SEVDAYI gözünde büyütenlerden değilim... Bakma öyle gözlerime, ben seviyorum diyenlerin kurbanı değilim... Bakma öyle sözlerime, ben ellerimi açıp geri dönsün diyenlerden ,de,,değilim... Bakma öyle ellerime, ben sevdim mi, gözümden yaş dùşmez, söz çıkmaz, kendime anlatırım, ben sevdim mi, elim kimseye varmaz, sevdama sarılırım, ben sevdim mi, GÖZLERİNDE BÜYÜR, SÖZLERİNDE YÜRÜR, ELLERİNDE ÖLÜRÜM...

Hiç kapıldın mı o hisse? Gitmek istersin hani, ama aynı zamanda da kalmak gelir içinden.

Korkma giderken 'b'yi alıyorum,
Gerisini sana bırakıyorum.
Nede olsa sen bitirdin b/izi.
Öyleyse sende kalmalı 'izi'..!

Hayallerinizin büyüklüğü sizi aciz düşürmesin ..
Belkide Allah'a yaptığınız bir dua imkansızları gerçekleştirecektir ..
Sadece " Ya Rab " deyin ..

Fazla büyütme kendini, en fazla sevebildiğim kadarsın. Ötesi yok.!

- İlhan Berk

Mesafeler sevmeye engel değil azizim..

Sen yeterki sadık olmayı bil . .

Hüzün, kalana düşsede..
Pişmanlık; hep gidenin payınadır..

Ey Yar! Okudukça Ben'de ki Seni,
Büyüyorsun CanevimDe..
Sığmıyor Deli gönül Can kafesime..
Damla damla, yudum yudum içimdesin!
Kanamıyor, Kanmıyorum.. Kana kana Seni içmek, Benliğimden Geçmek istiyorum!
Ses etme! Bunlar Gönlümün Dili, Beden Dilim Lâl, Aciz bırakıyor beni bu âhval..
Tevekkül diyorum nefsime ve bürünüyor ruhum sükutun soğuk nefesine..
Bir kez daha Sessizce Sana Su/suyorum, Sen Bilme/SEN bile

Bırakın "Senin İçin Ölürüm" sözlerini;

---Siz hiç "Sevdiğinizi b/aşk/asıyla gördünüz mü..?"

Geri