AhSen.'ce ..

Konu sahibi son olarak 4661 gün önce görüldü
Sadece bir ömürlük misafirim ben.. Yüreğim kıymet bilene emanet. Gerisi sadece "Tevekkül" ve "Teslimiyet.."

Bir Sen Bilirsin Sana Çaresizliğimi Bir Sen Hissedersin Yüreğimdeki Neşteri Bir Sen Bilirsin Senden Sonrasını Bir Sen Bilirsin Gelmezsen Hayattan Kopup Uçacağımı Sahipsiz Kalacağımı Bir Sen Bilirsin Beni Benim Gibi...

Sen gözlerimden okuyacaksın yüreğimden dökülenleri,
Ben gözlerine yazacağım sayfalara dökemediğimi…

Dünde,bugünde,yarında yüreğin kadar yakınındayım,kendini yalnız hissettiğin zaman elini kalbine koy ben hep ordayım...

Sevgi; Önce "ben" yerine önce "sen" diyebilmek Kendinden önce onu, onun mutlulugunu düsünebilmektir. Onun yaninda huzur bulmak, güven duymak,Her ne olursa olsun yaninda olacagini, seni sevecegini bilerek "kendin" olmaktir.

Gerçek sevdayi yasadin mi ki" diye sorma bana, Belkide bunu ancak hayata gözlerimi kaparken yanitlayacagim. Sadece bugün önüme; yüregimi, ruhumu, bedenimi ve aklimi koyup, Varolusumla yasayip yasatabilecegim kendi sevdamin hayalini kuracagim.

İnsanı Ateş Değil, Kendi Gafleti Yakar; Herkeste Kusur Görür, Kendisine Kör Bakar.. Neye nasıl Bakarsan, O da sana Öyle Bakar... ~hz.Mevlana

Ve sonunda anladım ki, ben kocaman sevgimi bazı insanların fukara yüreklerine sadaka olarak bağışlamışım...

Herşeyi zaman varken yapmak gerek. Geciktirilmiş sözler, askıya alınmış hayaller, ertelenmiş itiraflar, gerçekleştirilmeyen buluşmalar;
bir gün hepsi size pişmanlık olarak geri dönmeden önce, henüz vakit varken..."

Murathan Mungan'

"Eğer seversem seni..
Her ne kadar benden uzakta da olsan..
Unutmam, unutamam seni..
Üzmek mi asla..
Kıyamam bile

hep beni kimse sevmiyor ki derdin! usulcacık sokulup yüreğine “ben” demek isterdim

Haddinden fazla sevmişim..
Haddimi Bildirdiğinde Anladım..

Neden ıslak gözlerin?
Bilmez misin?

Senin gözünden düşen yaş benim yanaklarımda uçurumlar açar..

Sonunu düşünen kahraman olamaz
derler ya hani... ---

Kahramanlıkta gözüm yok;

"Son'um ol, Sol'um ol"...

Eğer ilerde birgün "KEŞKE" demek istemiyorsan 3şeyi doğru seç;

---"Eşini, İşini, Arkadaşını"...

[Yunus Emre]

Kim/Senin olmadığı bir şehrin kimsesiyim..
Biraz buruk, biraz asi, biraz eski bir yalnızlık benim soyismim..
Hakkımı tüm alanlara helal ettim..
Kalmadı elimde avucumda Hakkımda söyleyecek birşeyim.....

Mesafe korkunç birşeydir...

---Özlüyor mu, Unutuyor mu, Düşünüyor mu;

"Bilemezsin"...:/

Sınanmadığınız bir acı üzerine konuşmak:

---Her zaman kolaydır..:/

Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır.
Hakiki kul, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir.

Şems-i Tebrizi

Geri