AhSen.'ce ..

Konu sahibi son olarak 4661 gün önce görüldü
plphh.jpg

Nerdesin ..
http://l1306.hizliresim.com/1b/u/plphh.jpg

Ben Ahiret farzediyorum yüreğini;

---Ne olur sende dünyalık sevme beni..

Neden evliliği güzel olanlara 'kumrular gibi' benzetmesi yapılır biliyor musunuz ?
♥ Çünkü kumru asla eş değiştirmez.
♥ Çünkü kumru içinde bulunduğu ortama uyum sağlar, şikayet etmez.
♥ Çünkü kumru hiçbir zaman başka bir kuşun yuvasına girmez.

Aldığım nefesi bile suç sayan bir yük Var İçimde..
Şimdi yetmiyor yanımdakiler yüzümü güldürmeye ...
Her tebessümmümde canımı yakan tarifsiz bi acı :

Kalbim hiç olmadığı kadar yorgun ve çaresiz şimdi eskiden umursamazın tekiydim ben! birşey olurdu yıkılırdı hayallerim ,başlardım yeniden... Oysa şimdi boşveremiyorum hiçbir şeye bilmiyorum ,sebebini belki sonunda ben de YORULDUM İşte..

Dile getirilmeyen bir öfkedir bazen suskunluğumuz… Öylesine yaralanmışızdır ki yaralamak isteriz, yüreğini acıtmak ve kanatmak…
Ve biliriz ki hiçbir söz acıtamaz, yaralayamaz ve kanatamaz kimseyi bir suskunluk kadar… Ve susmak en acımasız, öldürücü silahtır bazen.

‘‘Parkamı, botlarımı çıkarmayacağım. Ölüm gömleğini giydirecekler, giymeyeceğim. Traş olmayacağım. Bir sigara yakacağım, üstüne demli bir çay içeceğim. Haa... bak, Rodrigez’in o ünlü gitar konçertosunu dinlemek isterim. Urganı kendim boynuma geçireceğim. Sonra dönüp beni seyredenlere sesleneceğim. Ölen bedenimdir, düşüncem yaşıyacak’’ diyeceğim...

Deniz Gezmiş

dogru söylemiş..

Kendi kendime konuştuğum kadar, kimseyle konuşmuyorum. Sebep delilik değil, sadece bilirim ki insanı sadece en iyi kendi dinler."

Diyorsun ki âşık oldum;
yalan! Aşk ile yanmadan gelme kapıma.
Diyorsun ki yanıyorum;
tamam ama, "kül" olmadan gelme kapıma !

- Hz Mevlana

Derler ki, aşk da unutulurmuş her şey gibi. Hem de yaşanıp bittikten, soğuyup küllendikten sonra değil, tam da doludizgin devam ederken unutulabilirmiş aşk. Neyse ki, Zühre yıldızı varmış göğün üçüncü katında. Halen âşık olup olmadıklarını ve eğer âşıklarsa kime âşık olduklarını hatırlayamayanlar, göğün üçüncü katına çıkıp, Zühre yıldızının elindeki aşk aynasına bakarlarmış. Baktıklarında gördükleri yüz, âşık oldukları kişinin yüzü olurmuş.

Derler ki, bazıları sadece zifiri karanlık görürmüş aynada. Böylelerinin hafızalarından şüphe etmeleri yersizmiş. Çünkü tekleyen hafızaları değil, aslında yürekleriymiş...

taşıyabileceğimden fazlasının yüklenmeyeceğini bilmekle birlikte, taşıyamadığım yükün altında ezildiğimi zannetmemi ve buna razı olmamı sevdim."

- Aşkın her halini gördüm! O yüzden artık ne hali varsa görsün!

- Yılmaz Erdoğan

Şüphesiz ki en büyük hatam,
ruhu b*ka batmış insanlardan küçük bir çocuk masumiyeti beklemekti!

Hiç aklında olmayanı,
kalbinde buluveriyor insan...

Varsın iki göz odalı bir evimiz olmasın,
Yeterki senin iki gözün bende olsun..

Cennetin olmak şerefimdir. Yüreğimden tutmuşken sen, bir de ellerim ellerindeyken, dünyanın öbür ucu da olsa gelirim seninle. Bekle desen, dünyanın bir ucunda sen, bir ucunda ben, bir an bile geri dönmem."

Geri