aegishjalmur

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
seni her gördüğümde ağır cringe oluyorum abi, seninle az mı mal mal konuştum ya iyi tahammül etmişsin valla bana. saygılar güzel abim yengeme selamlar.

biz konuştuk kendisiyle, dönmeyeceğini söyledi. hiçbirinizi de sevmiyormuş, selamı da yokmuş......hadi yallah.....

serkancım... kendisi harikulade bir bey değil de nedir? çok doru bi tarafta olduğumu gösterdiğin için ayrıca tşkler. ölümüne aeg diyorum, saygılar...

Ahretligim gibi olmus .p Sanki beraber yaslanmisiz gibi, yalan da degil hani kac yil gecmis, ben Serkan'i severim, gelir gider uzun sure yok olur ama biliriz birbirimizi, kalbimizi. Degerlidir benim icin, hep oyle kalsin lutfen.

Ay ben buna düne kadar kadın muamelesi yaptım seviyordum falan ya :(

Sonra diyorum ne güzelmiş parmakları ince bakımlı falan bide diyorum ki bu kadın çok cool diyorum. Nasıl yanılgıya düşmüşüm

instada en iyi latteyi yapma çalışmaları hafızamdan hiç silinmeyecek ashdkakja bayılıyorum ya bu adama. :emoji_heart_eyes:

Mesajlarını takip ettiğim ender kişilerden 6 yıldır birlikte bu forumdayız ona değer vermeyen yok gibi, kıymet bilmeyen gereksizleri saymıyorum zaten. Hep mutlu olmanı dilerim kardeşim.

bu adamın takdir ettiğim bir yönü var ama ondan bahsetmeyeceğim snsb

dünden bugüne aeg 2 (daha şey yapcaktım ama uğraşamadım snsb)

inCollage_20210924_101512065.jpg

Geri