Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
seni her gördüğümde ağır cringe oluyorum abi, seninle az mı mal mal konuştum ya iyi tahammül etmişsin valla bana. saygılar güzel abim yengeme selamlar.
Ahretligim gibi olmus .p Sanki beraber yaslanmisiz gibi, yalan da degil hani kac yil gecmis, ben Serkan'i severim, gelir gider uzun sure yok olur ama biliriz birbirimizi, kalbimizi. Degerlidir benim icin, hep oyle kalsin lutfen.
Mesajlarını takip ettiğim ender kişilerden 6 yıldır birlikte bu forumdayız ona değer vermeyen yok gibi, kıymet bilmeyen gereksizleri saymıyorum zaten. Hep mutlu olmanı dilerim kardeşim.