aegishjalmur

🕒 Konu sahibi 15 saat önce aktifti
Forumun en yakisiklisi ve zengini kizlar tarafindan durmadan rahatsiz edilir disa vurmasada beni bi salin diodur kesin icinden şapşik :emoji_penguin:

Aeg evli arkadaşlar lutfen amaaaaa. S

Iyi bir şeyler yazmak rahatsız etmek değil, çok yanlış anlamışsınız.. neyseee
Olanı söylüyoruz.. hepte söyleyeceğiz..

Tam bir salon erkeği sklskks
Ben çok eğleniyorum onunlaaa yaaa. Arada kayboluyor. Kaybolma. Seviyoruz seni ailecek. Bu aralar kitaplara takmış ama halledeceğiz sklsksk

Bence aegishjalmur angie'ye para ödüyor... Popülaritesinin çoğu angie'nin yazdıklarının insanların zihinlerinde yarattığı algı ile alakalı bence.... Ben bı işkillendim manipüle edildiğime dair.. sjxjs

Bence aegishjalmur angie'ye para ödüyor... Popülaritesinin çoğu angie'nin yazdıklarının insanların zihinlerinde yarattığı algı ile alakalı bence.... Ben bı işkillendim manipüle edildiğime dair.. sjxjs
Evet 5000+yemek+kasko
Ay yok cimri bu kahve bile ısmarlamıyor
Tamamen samimi saf düşüncelerim. Yalanım varsa Gs iflas etsin kslsksk

On numara adam. Forumun açık ara besti. Bir yanlışını, ayıbını görmedim. Her şeyi dozunda birakiyor. Narsistlik var biraz e o da hakkı ki o bile yakışıyor adama ya. Pislik.

Severek başlayıp sona doğru mukemmelligini kıskanıp sinirlendim sjxjsn

Bol bol övelim Egis beyimizi.
Cicek gibi adam.Cok sempatik.
Moral deposu olabilir.
Forum sag tarafa gider,o sol tarafa.( siyasi ideolojiden ziyade)
Kendi kafasina göre ilerliyor.Orjinal ve bagimsiz.
Tam bir kova.
Her daim mutluluk ve basarilar diliyorum.

Okurken gülümseten, mizahi yönü güçlü,zeki biri. Bence hep olsun burada.

gogsundeki dovmeye dusen kızları saysak burdan parise yol olur dikkatinizi cekerim sadece dövmesinden bahsettim.
her paylasiminda kiz olsam love veya kiss atardim gerci hala atiyorum yoksaaaaa? xd

Geri