aegishjalmur

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Övmek gibi olmasın da adamda yok yok.
Maşallah. Şlkjk
Erkek olsam çat diye ortadan ikiye ayrılırdım. Şlkkl

Canli hamster olayi her ne kadar basta negatif etki birakmis olsa da bekledigimin aksine megaloman bir tip değil. Aksine ilimli ve eğlenceli yansidi. Oyle ovuluyordu ki tanimadan dedim kesin havali, tikky bi tip oysa sizden bizden biri gibi niye bu kadar popi olmus anlamadim asdfgh

Tıp terk olabilir diye düşünmekteyim
Çok biliyor
Sevdiklerine sağlam biri

Nickini kopyala-yapıştır yapmadan yazamayanlardanım.. Nasıl okunuyor onu hele hiç bilmiyorum.. Yılanı var ve azıcık büyük kendisi.. Sevimli ve şapşik hamsterlarla besliyor onu.. :( Henüz tam tanımıyorum ama bilmemkaçıncı kez aday olduğu ve bir türlü ipi göğüsleyemediği sorgu odasına bu sefer konuk olacak ve orada tanıyacağız sanırım.. :şirine:

Önceki senenin sonunda aktif takılmaya başladığımda karşılaşmıştım. Forumda sevilen biri olarak görünüyordu. Bir anda kayboldu. Ve o andan sonra bir iki sefer görmüşümdür belki.

Çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir insan.
Zeki, neşeli, zevkli, kadınların dilinden anlayan, hayatı gerçek manada yaşayan biri o.
Evlenmiş olmalıdır.
Mutluluklar diliyorum.
Sana bnzesin çocukların. :p

Terk-i diyar edenlerden.Ne güzel yorumlardı vardı.Nickini ben de kopyala yapıştır yapmadan yazamayanlardanım (:

@aegishjalmur Buralarda gormeyi arzu ettigim ama goremedigim nicklerden kendisi.

Kendisine has durusu, anlayisli, iyimser tavri ile imrendigim nadir kisiliktir kendisi. Ayni zamanda karizmasi ile genc kizlarin dostudur. Sirplar ve Ispanyollar tarafindan taninir :asd:

- Harbiyeli aldanmaz. -

Telefonda yazistik gecen, ozletse de iyi ve huzurlu oldugunu hissediyor,daim olsun diyorum.:hello:

Şahane bir adam ya. Aynı topraklardanız. Kan kanı çekiyor, hayatı hep mutlu olsun. Çok beğeniyorum.

Para verip adam tutmuş oy versinlerde en yakışıklı üye secileyim diye aklımda onunla ilgili kalan bu

bence yanlış bilgi çünkü adam zaten yakışıklı. hem paralarını daha hayırlı işlere harcadığını biliyorum. pek hayırseverdir ama paylaşmaz. niye? iyiliğin gizlisi makbul. asdjkfh seviyok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Zamanında gizli hayranları bile vardı adamın.
Severiz sayarız.......

Yazdıklarına çok gülüyorum ya hep farklı bir açıdan bakıp yapıştırıyor cevabı :d

Basket maçı izliyoruz, şaka gibi.
Tansiyon aletini hazırda bulundur.:(

hafızam beni yanıltmıyorsa nam-ı diğer " clockwise " nedense aklımda hep hakan hepcan tipik vari biri olarak canlanmıştır.

Geri