Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İtiraf etmeliyim ki forumun en karizmatik ve en özgüvenli erkeği. Ayrıca aşırı kafa bir bey. Senin yanında yaşlanmaz insan yahu. Ayrıca çok da popüler. Forumun çıtasını yükseltti. İyi olmuş banı açıldığı. :p Fakirleri eziyor ama olsun. ljksljksljks :p aegishjalmur nickinin sallamasyon nick olduğunu sanıyordum, değilmiş.
Hayatımda bu kadar komplekssiz bir insan tanımadım. -erkek demiyorum bak insan!-
Her şey dilediğin gibi olsun.
aegishjalmur
Serkan cok iyi birisi ya basta ugrasıyodum birazda sakasına tabi :şirine:
Etrafındaki kisiler cok sanslı bence böylr biriyle oldukları icin
Üzülsem serkanın yorumlarını okuyorum artık :p
Not
( Bak cok içten yazdım yani bunları :kiki: )
o uçuk, fırlama, ruh hastası insanın ardındaki hüzünlü ve tatlış kalbi anlatamıyorum şimdi belki ama çok iyi anladığımı hissediyorum. o da ben de tek çocuğuz ama biliyorum ki bu site sayesinde kazandığım bi abim var. bi de kanlı canlı gördüm şöyle söyliyim size hani çile bülbülüm şarkısında çileeeee diye yükselirken birden ALLAH diye patlatırlar ya, bu yakışıklılığın tarifi ancak bu olabilir
Gene benim sözlüğe yardirmissss kızlar inanmayın tamam forumun en yakışıklısı kabul ediyorum amaaa adam evleniyoooo ya bu haberi buraya yazdigimi gördüğü an beni parçalayacak ekmeğine taş koydum ama olsun
Bunların yani sıra kanatlarının altında kedi gibi bir insandır bebisim yaa
Adam yokken bile popülerdi ya :p
En eskilerden bilirim kendilerini her zaman tarzını ve popülerliğini konuşturan biri oldu Serkan bey, eğlencesini bilen biri. Forumda görmekten keyif alıyorum severek takip ediyoruz efenim :sevimli:
Yılanını hamsterla besleyen arkaaşımız. Nickini tek seferde yazdım. Zekiyim.
O da cani...
Bu arada o zeki adamlar o güzel atlara binip... taam taam sustum sjdmdm