aegishjalmur

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
bir defaya mahsus bani acilmasi gereken kisilerden diger uyeler devamli 1 ay cezayla devam ederken tek de sinirsiz almasi adil degil. yonetim yapsin bir guzellik, forum kazanir.

Restful affini en cok hakedenlerden

Insanın en temel arzularının ete kemiğe bürünmüş hali, tekrardan aramızda.

Çok hoş sohbet bir insan, en azından erkek olduğumdan rahat rahat sohbet edebiliyorum. Can güvenliği telaşı yaşamıyorum. sklajdsakl

Mantığın bittiği yerde başlayan askeriyede de aegishjalmur başlar.

random gülüş nicki ile çok eleştirilmişti sanki ;p
eğlenceli, neşeli bi profil, gelişi ile forumun havası değişti.
neyse çok şeyapmayalım:D

179302898_tn30_0.jpg

kendisini biraz övmemi istedi. yakışıklı, kibar, hoş bi cocuk bence kızlar bi baksın derim.

Bu adamın banini nasıl açtım hangi psikolojiyle açtım hala düşünüyorum, biri bu herifin üstüne toprak atsın!

Aramıza dönmesine sevindim .. Eskiye göre daha ılımlı sanki .. Foruma renk katanlardandır Aeg ..

Eskiden daha mı gevezeydi sanki :p
Clock nickini özlemişim hoşgeldin sen ve neşen:tatlı:

kendisini üniformayla gören kızların gözlerinden alev fışkıracağını iddia ediyorum, ulan adamın köpeği bile yakışıklı be :D

Ben her halini gördüm, üniformalı, üniformasız, beach time, yazlık, kışlık üstelik o herkesin bilmediği hikayesindeki deri koltuğuna bile oturdum, hatta beni arabası ile evime bile bıraktı lkhşlkhgd.p

Amaa diyeceğim o ki cıx bir ben olamadı, olduramadı ahahahah.p

Binottabi: aegisjhalmurüzerindenprimyapmayaçalışanuser.p

Ayyy çapkınnnn senii" diyesim geldi bu adama :D
Aşık olmayan, kur yapmadığın kız kaldı mı la :D
Severim adamı ya, ne yapsın kızlar yapışıyorsa jkanjasn :D

aegish ben buraya kadar bakmadan yazabiliyorum:s:

Yakışıklı olduğu kadar küstah aynı zamanda. dfdhjfh

Kahkahasını işitmediyseniz bu yaşınıza kadar, çok şey kaçırdınız. Hatta boşuna nefes aldınız.

Geri