Aegishjalmur ile sıcak yaz günlerine alternatif çözümler - 1

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Hiçbir şey anlamadım.

Soğuk Kahve genelde serkan boyle sozlerini tutmaz sana karsi verdigi sozu tutmus sende hem cocugu mutfaga gonderiyon hemde hayranlarina sesleniyon olmuyo serkanimin emeklerini yiyon ama :D

Ben de boyleyim iste Basak etrafinda bir fincan kahvesini icmeye can atanlar varken bir jest yapayim dedim ;) ne de olsa bekarlarin onunu acmak lazim ;d

Ben de boyleyim iste Basak etrafinda bir fincan kahvesini icmeye can atanlar varken bir jest yapayim dedim ;) ne de olsa bekarlarin onunu acmak lazim ;d

Serkan millete umit veriyo bende ona verip kahvesini ortada biraktim diyon yani:D
Bencede iyi yapmissin ona sicak kahve cok :D
Seviliyosun sekerim optum:p

Serkan millete umit veriyo bende ona verip kahvesini ortada biraktim diyon yani:D
Bencede iyi yapmissin ona sicak kahve cok :D
Seviliyosun sekerim optum:p

Kisi kendinden bilir diye bir soz var bilir misin? Bunu sormamin amaci da su, durumu olagan disi yorumlamak icin ne yapacagini sasirmis haldesin. Olsun seni de boyle kabul etme yuceligine sahibim ben ;) serkana kiz cok size gereksiz mevzu cok herkese her sey bolca var ama bu bereketli ve hararetli meselene beni cekistirmekten vazgec derim..

Kisi kendinden bilir diye bir soz var bilir misin? Bunu sormamin amaci da su, durumu olagan disi yorumlamak icin ne yapacagini sasirmis haldesin. Olsun seni de boyle kabul etme yuceligine sahibim ben ;) serkana kiz cok size gereksiz mevzu cok herkese her sey bolca var ama bu bereketli ve hararetli meselene beni cekistirmekten vazgec derim..

Birgun insanlarinda gercekten iyi niyetli olabilecegine inanorsan bilki o gun sende iyi niyet evrimini tamamlamissin demektir;)
Burda sana karsi nasil bi cekim uygulayabilirim ben ayrica su varki ön postlarini kendin oku sonra bana bunu de.
Herkes riyakar iki yuzlu cekistirmeci sizler meleksizini degilmi ;)
Senide boyle kabul edelim o vakit ama yada neyse ufaklik hadi eyv:)

Birgun insanlarinda gercekten iyi niyetli olabilecegine inanorsan bilki o gun sende iyi niyet evrimini tamamlamissin demektir;)
Burda sana karsi nasil bi cekim uygulayabilirim ben ayrica su varki ön postlarini kendin oku sonra bana bunu de.
Herkes riyakar iki yuzlu cekistirmeci sizler meleksizini degilmi ;)
Senide boyle kabul edelim o vakit ama yada neyse ufaklik hadi eyv:)

Geyik muhabbetlerinize beni dahil edemezsiniz bunu bilin istedim. Keyifli forumlar basak abla ;)

Yok abi geç onları, tüplü kahve alma, starbuckstan da alma, kavrulma tarihi 30 günü geçmiş olmasın yoksa geçmiş olsun, çekirdek olsrak değil de çekilmiş olarak kullanıyorsan zaten 3-5 güne tüketmen lazım. Sumatra ama starbucks hariç zor bulursun, lakşn adres verirsen yollarım sana .p

adres verme hakkımı kullanıyorum

Geri