Aegishjalmur ile sıcak yaz günlerine alternatif çözümler - 1

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
aegishjalmur hacı senin nicki bakmadan yazabiliyorum artık, plaket lütfen

34dj5uc.jpg

Canim istedi bi deneyeyim dedim senin tarifi guzel bir sey bu.
Dipnot: Cok zengin oldugum icin 2 muz koydum. :pofur:

Canim istedi bi deneyeyim dedim senin tarifi guzel bir sey bu.
Dipnot: Cok zengin oldugum icin 2 muz koydum. :pofur:

teşekkürler : p p yogurdu biraz daha fazla koyabilirsin bugun oyle denedim daha iyi oldu :p, birde biraz da toz şeker koy istersen, kahve koyma ama :p

teşekkürler : p p yogurdu biraz daha fazla koyabilirsin bugun oyle denedim daha iyi oldu :p, birde biraz da toz şeker koy istersen, kahve koyma ama :p

Şekeri fazla kullanmıyorum böyle hoş oldu. Yoğurdu bidahakine arttiralim bakalım. Tadindan memnunum ama bozulursa hesabini sorarim :p aksine daha lezzetli olursa ozel bir tarif de sen benden kaparsin :D

Şekeri fazla kullanmıyorum böyle hoş oldu. Yoğurdu bidahakine arttiralim bakalım. Tadindan memnunum ama bozulursa hesabini sorarim :p aksine daha lezzetli olursa ozel bir tarif de sen benden kaparsin :D

şeker kullanmıyorsan süper, ama ilkinde dediğim gibi kahve koyma o çok uymayabilir belki damak tadına baya garip oluyor tadı, ben uyandırsın diye koyuyorum tadından çok memnun değilim :p

şeker kullanmıyorsan süper, ama ilkinde dediğim gibi kahve koyma o çok uymayabilir belki damak tadına baya garip oluyor tadı, ben uyandırsın diye koyuyorum tadından çok memnun değilim :p

Ama sen bi zenginsen muzu doldur dedin, bi yoğurt koy dedin bi kahve tadi kötü olur dedin. Sen yapsanda ben içsem mi napsam? öyle mi yapsak? bi kahveli bi kahvesiz yap bakalım nasıl oluyomuş lkjsadfkldshjkls

Ama sen bi zenginsen muzu doldur dedin, bi yoğurt koy dedin bi kahve tadi kötü olur dedin. Sen yapsanda ben içsem mi napsam? öyle mi yapsak? bi kahveli bi kahvesiz yap bakalım nasıl oluyomuş lkjsadfkldshjkls

bencede aynen hiç uğraşmayalım yarın müsaitim :cici::cici::cici::cici::cici::cici::cici::cici::cici:

sen gel beraber yaparız ben yaparken gösteririm hem :D
tariflerimin nefasetinin asıl sırrı içine koydugum sevgimdir <333

Bir kahve sever olarak benden ogrenecegin cok sey var.
Marifet sevgide elbetteki ama bir sey daha var.
Bunu ulu orta paylasamayacagim uzgunum :cici:

Geri