Biggie
Üye
kpss mi kaldı canım, bugüne bugün memurum ben zaten. Bir daha mı hazırlanayım? kjkf
ben öğrenciyim 3-5 bişi atar mısın bugüne bugün memursun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kpss mi kaldı canım, bugüne bugün memurum ben zaten. Bir daha mı hazırlanayım? kjkf
offff yok yok evet, kpss'ye hazırlanır mısın lütfen sen ? asjdhaklsd
Havan kime komutan? :hih:
Madem zenginsin yap bi güzellik, tüm forumu olmasa da bu konuya yorum yapanları evinde yemeğe davet et. Artiz :p
hacı buharla olacak tabi, ocakta mı pişirsin sütü makine : p p
Pişirsin arkadaş o kadar paraya onu da yapsın fgjkgjkslş.p
buhar 12 saniye ocak dakikalar sürüyor, istersen tartışmayalım![]()
Canim istedi bi deneyeyim dedim senin tarifi guzel bir sey bu.
Dipnot: Cok zengin oldugum icin 2 muz koydum. :pofur:
teşekkürler : p p yogurdu biraz daha fazla koyabilirsin bugun oyle denedim daha iyi oldu :p, birde biraz da toz şeker koy istersen, kahve koyma ama :p
Şekeri fazla kullanmıyorum böyle hoş oldu. Yoğurdu bidahakine arttiralim bakalım. Tadindan memnunum ama bozulursa hesabini sorarim :p aksine daha lezzetli olursa ozel bir tarif de sen benden kaparsin![]()
şeker kullanmıyorsan süper, ama ilkinde dediğim gibi kahve koyma o çok uymayabilir belki damak tadına baya garip oluyor tadı, ben uyandırsın diye koyuyorum tadından çok memnun değilim :p
Ama sen bi zenginsen muzu doldur dedin, bi yoğurt koy dedin bi kahve tadi kötü olur dedin. Sen yapsanda ben içsem mi napsam? öyle mi yapsak? bi kahveli bi kahvesiz yap bakalım nasıl oluyomuş lkjsadfkldshjkls
bencede aynen hiç uğraşmayalım yarın müsaitim :cici::cici::cici::cici::cici::cici::cici::cici::cici:
Tipik kova hareketi bu. O yarinlar hic bitmez bana mı anlatiyosunhadi bakalim mutfaga :wink:
sen gel beraber yaparız ben yaparken gösteririm hem
tariflerimin nefasetinin asıl sırrı içine koydugum sevgimdir <333
Oggy ya sen daha cok online olsanakonuda kız düşürüldüğü için kilit.
konuda kız düşürüldüğü için kilit.