Oggy
Platin Üye
pazartesine kadar gecede çalışıyom merak etme.
Oggy ya sen daha cok online olsana![]()
abi karınlarını ne doyuruyorsa ona gelsinler, bunlar gelip geçici sucuk yumurta baki. afsdşlflkardeşim sucuga yumurtaya mı gelsinler ? .....![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
pazartesine kadar gecede çalışıyom merak etme.
Oggy ya sen daha cok online olsana![]()
abi karınlarını ne doyuruyorsa ona gelsinler, bunlar gelip geçici sucuk yumurta baki. afsdşlflkardeşim sucuga yumurtaya mı gelsinler ? .....![]()
Tarifi geçtim, bardağa baka kaldımBunlar hep yoklukta içilen sütlerin sonuçları diyesim geldi be serkan
![]()
yokluk sana benzer asdasd:trip:
Tipik kova hareketi bu. O yarinlar hic bitmez bana mı anlatiyosunhadi bakalim mutfaga :wink:
favori kahvelerin neler? black white falan aldım leş hepsi.
Sumatra güzel, sütlülerde iyi oluyor tatlı bir tadı var ekşi seversen honduras mesela
eyvallah deneyeyim onları da, cafissimo intense de iyi denemediysen öneririm.
Yok abi geç onları, tüplü kahve alma, starbuckstan da alma, kavrulma tarihi 30 günü geçmiş olmasın yoksa geçmiş olsun, çekirdek olsrak değil de çekilmiş olarak kullanıyorsan zaten 3-5 güne tüketmen lazım. Sumatra ama starbucks hariç zor bulursun, lakşn adres verirsen yollarım sana .p
Mutfaktayım cici kız :'))