Aegishjalmur ile sıcak yaz günlerine alternatif çözümler - 1

Konu sahibi son olarak 24 gün önce görüldü
Bu arada muz çikitaymış. Hiç yakıştıramadım senin gibi milliyetçi bi komutana.
Yerli malı yurdun malı
Herkes onu kullanmalı. :/
Bir muz kaç para da fakir edebiyatı yapıyorsunuz. :p
Ben burun kıvırıyom muza :dd

ne kadar da hamaratlı bi erkek

:dostum:

Bu arada muz çikitaymış. Hiç yakıştıramadım senin gibi milliyetçi bi komutana.
Yerli malı yurdun malı
Herkes onu kullanmalı. :/
Bir muz kaç para da fakir edebiyatı yapıyorsunuz. :p
Ben burun kıvırıyom muza :dd

hayır para bok diye havyar mı koyaydik içine :D askjdhakjsdh

Canım çekti ama fakir olduğumdan muz alamıyorum:s:

muz yoksa çilek de olur....:dyg:

adamın ilaçlı gazozdan atladığı seviyeye bak:D akjdgsgsujhjd

ekmek aslanın agzında :D

Başlığa gelirken çıplak fotoğraf ümidiyle gelmiştim.

Patron biz öğrenciyiz, aysti tarifi bekliyorum.

afili bardaklarından tut espressosuna kadar tam bir zengin evi. sigara börekli, sucuklu yumurtalı konulardan gına gelmişti. konuya tıklar tıklamaz ferahladım resmen alsdkalsk

afili bardaklarından tut espressosuna kadar tam bir zengin evi. sigara börekli, sucuklu yumurtalı konulardan gına gelmişti. konuya tıklar tıklamaz ferahladım resmen alsdkalsk

resmen seni bekliyordum konuya yaaa, :cici::cici::cici::cici::cici::cici:
bardaklarımı begenmediler birde biliyor musun, mc donaldsta hamburger menunun yanında eşantiyon verilen pepsi bardagı muamelesi yaptılar : (((

resmen seni bekliyordum konuya yaaa, :cici::cici::cici::cici::cici::cici:
bardaklarımı begenmediler birde biliyor musun, mc donaldsta hamburger menunun yanında eşantiyon verilen pepsi bardagı muamelesi yaptılar : (((

tchibo kahve makinesi ve muzu bulup bu tarifi uygulayamayacakları için çamur atıyolar işte hayatım, bence bardakların çok tatlı<33

tchibo kahve makinesi ve muzu bulup bu tarifi uygulayamayacakları için çamur atıyolar işte hayatım, bence bardakların çok tatlı<33

makinede ucuz halbuki, sana hediye edebilirim istersen, diğer evimdeki illy'nin alet cok guzel asıl da işte yazlık diye abartmayim dedim burda sadjkhaksjdh
teşekkür ederim çok tatlısın ayrıca, hep senin gibi zenginin halinden anlayan bir kardeşim olsun istemişimdir :dyg:

Beni niye atliyon la? zenginim ben. :hö:

Geri