Adnan Oktar örgütlenmesi - Kedicik Belgeseli

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kendi içlerinde sorun çıkmasa hala devam ediyor olurlardı sanırım
İnsan kedicik diye dalga geçtiği günlerden utanıyor. Arkasında neler varmış

Akşam akşam büyük oyunu görmek gibi bir niyetim yok. Yapımı izleyen hemen herkes gibi ben de aynı sorulara cevap aradım ama bulamadım. O sebeple bu yapımın devamı niteliğinde olacak olan Adnan adlı yapımı da izlemeden kesin bir hükme varmak istemiyorum ama Kedicik kendi başına oldukça sıkıntılı ve meseleyi bulandıran bir yapım olmuş. Bu aşağılık çeteyi kabaca basit bir seks tarikatına indirgemek bana pek iyi niyetli bir yaklaşım olarak gelmedi. Bu yapıya destek veren, palazlanmasına imkan tanıyan siyasi kanadın, finansörlerin ve varsa yargı tarafının kimler olduğunu ve bu yapının bu denli korkunç hale gelmesi için neler yaptıklarını umarım ikinci bölümde görürüz. Kedicik Adnan Oktar ve kurduğu iğrenç yapıdan ziyade Soylu ve çevresine bir mesaj vermek için çekilmiş gibi duruyor. Umarım bu belgesel yoluyla cambaza bak oynamıyorlardır. Bu korkunç yapının siyasi kanadı irdelenmedikçe anlatılacak her hikaye eksik kalacak.

Merak ettim izlemek istiyorum. Seren Serengili de kedicik yapmak istemis bu Seren cabuk siyrilmis.... her magazine Sereni sokmasam olmuyor..

Belgeseli izlemedim. Ama bu düzeni anlamak için izlemeye gerek yok. Siz o kadınların köle olduğunu anlamamış olamazsınız. Çok belli değil miydi tehdit ve baskı altinda oldukları. En iyi ihtimal parayla sisteme dahil edilmiş olmalılardı. Ben bu kadınların kalbur üstü paralı ama çomar yada alt kademeden siyasilere satıldığını düşünüyordum. Ama sanırım pek öyle bir durum yokmus. Daha kapalı bir sistemmiş.

@ismail89 in dediği şu anladığım kadarı ile. Yatkınlığı olmayan normal zekada kimseyi kandıramayacak olmaları. Bir noktada haklı olabilir. Sonuçta kimseyi kafasına çuval geçirip zorla kacirmamişlar.

@Frithjof da şunu diyor galiba. "Bu saçmalık dini semboller kullanmış olabilir. Ama biz bunu kabul etmiyor ve reddediyoruz. Bu noktadan sonra konunun dine fatura edilmeye çalışılmasını iyi niyetli görmeyiz"

Belgeseli izlemedim. Ama bu düzeni anlamak için izlemeye gerek yok. Siz o kadınların köle olduğunu anlamamış olamazsınız. Çok belli değil miydi tehdit ve baskı altinda oldukları. En iyi ihtimal parayla sisteme dahil edilmiş olmalılardı. Ben bu kadınların kalbur üstü paralı ama çomar yada alt kademeden siyasilere satıldığını düşünüyordum. Ama sanırım pek öyle bir durum yokmus. Daha kapalı bir sistemmiş.

@ismail89 in dediği şu anladığım kadarı ile. Yatkınlığı olmayan normal zekada kimseyi kandıramayacak olmaları. Bir noktada haklı olabilir. Sonuçta kimseyi kafasına çuval geçirip zorla kacirmamişlar.

Abi belgeseli izle,adamlar av olarak seçtikleri insani hayvan dna'sını analiz eder gibi analiz edip,farklılığa göre ağa düşürme stratejisi geliştiriyorlar.Ayrıca her ayyuka çıkma,baskın ve ifşa olacakları anda bir şekilde durumu kotarıyor ve sonrasında daha güçlü bir şekilde organize olup yoluna devam ediyorlarmış.

Buna benzer örgütleri ancak çok gelişmiş ülkelerde görebiliriz.Amerika da benzerleri vardır elbet,lakin bizim ülkemiz için bu yapı çok fazla.Cinci,üfürükçü vb. yapılar bunun yanına dahi yaklaşamaz.O yüzden bir saatini ayırıp bunu izlemenizi salık veririm.

@Frithjof da şunu diyor galiba. "Bu saçmalık dini semboller kullanmış olabilir. Ama biz bunu kabul etmiyor ve reddediyoruz. Bu noktadan sonra konunun dine fatura edilmeye çalışılmasını iyi niyetli görmeyiz"
İsmail kısmına yazayım sadece, oh olmuş minvalinde şeyler saçmalıyor ama diyemiyor, ergen ve reşit olmayan çocuklar bunlar, anne babaların sorumsuzluğunun cezasını onlar çekmemeli

Son düzenleme:

Benim bu şekilde bir terennümüm olmadı.Olayın dine neden bağlandığını da anlamak mümkün değil.Bu adamın yaptıklarının dinle yakından uzaktan alakası yok.Adnan Oktar,doktor olsaydı ve bütün çetesi insanları,tıp ilmini suistimal ederek kandırsaydı biz Adnan Oktar'dan daha çok tıp ilmini ve doktorluk mesleğini ifa edenleri mi suçlayacaktık.Böyle saçmak bir bakış açısı olamaz elbet...

Bu raddede ön yargıdan sıyrılmak gerek.Müslümansınız veya değil,Allah'a inanırsınız veya inanmazsınız bu sizin sorununuz.Bu olayda dini değerler değil insan sömürülüyor.Bakış açınız din değil,İnsan odaklı olmalı.Benim tefekkürüm ve dilemmam gayet net.

İsmail kısmına yazayım sadece, oh olmuş mimvalinde şeyler saçmalıyor ama diyemiyor, ergen ve reşit olmayan çocuklar bunlar, anne babaların sorumsuzluğunun cezasını onlar çekmemeli
Sen beni popon ile anlamışsın. Önyargılı insanlar zaten anlamaz, yakıştırır.

Tamam, izledim. Çok fazla süsleme var. O kızları cariye yapmak için bu kadar senaryoya tiyatroya casting'e gerek yok. Bin senelik pavyona yada geneleve düşürme hikâyesi bu işte. Atom falan parçalayan yok. Nerden baksan iğrenç.

Ama şu var. kendi isteğimle güle oynaya kediciklik yapsam misal ben, operasyon yiyince "ühüü.. beni seks kölesi yaptılar sado mazo orgy kurbanıyım" diye ağlardım. Öyle de kaypağımdır.

Adnan Oktar'ı anlatan 'Kedicik' belgeselinde konuşan mağdur kadından şok itiraflar:

"Eğer ki Adnan Hoca'nın gözüne bakıp ona iltifat etmezsen, masasının altında bir buton var. O butona basıp reklam arasına giriyor. Reklam arasında seni dövüyor. Elini yüzünü tanınmayacak hale getiriyor.

Sonra yayına tekrar başlayıp 'Hadi sıkıysa beni övme' deyip karşısına oturtuyor. Bu adamın bacaklarının arasında 30 kilo bağırsak var. Bu adam erkek falan değil.

Bizi tuvalette parmakla istismar ediyordu. Bağırmamızı istiyordu. Bağırmazsak bizi ısırıyordu. Olay bitince 'Çok iyiydiniz hocam ne güzel becerdiniz' dememizi istiyordu.''

Kaynak:

ben videoda yüzler belki de binlerce kadının küçük, genç, yaşlı demeden nasıl hayatlarının mahvolduğunun hikayesini dinledim, aynı şekilde erkeklerin de. ailelerinden, eğitimlerinden, arkadaşlarından sevdikleri her ne varsa gözlerini kırpmadan, elleri, sesleri titremeden nasıl yalan söyleyip, koparıldıklarını izledim. sen islam düşmanlığından neresinden tutsam da bunu islamiyete bağlasam derdinde izlemişsin. yorumlarında haklılık payının olduğu yerler yok değil ama sırf sen kendin herhangi bir dine, inanışa bağlı değilsin diye inanan kesime de bu kadar kin dolu yorumlar yapman, olaylara bakış açını objektiflikten tamamen uzaklaştırıyor.

özellikle altını çizmek istediğim konu din değil, bu tür oluşumların devlet çatısı altında gizli gizli korunduğuydu ama sen öyle anladıysan da problem yok.

Kimsenin size islami tebliğ etmek gibi bir amacı yok ki,kime neye inanmak istediğinize siz karar veriyorsunuz.Modern dünyanın bu yönde bir diktesi yok.Bugün islamiyete istediğiniz her yaftayı yapıştırabiliyorsanız,özgürlüğünüzün ne radde de geniş olduğunun göstergesidir bu.Lakin siz islam ve coğrafi gelenekleri birbirine karıştırmışsınız.Ve bu yargınızı kendinizce donelerle öylesine kuvvetlendirmişsiniz ki,size göre islam lafzının geçtiği her coğrafya gerici,kan dökücü.sömürücü vs...Öyle ki,kendisini müslüman olarak tanıtan ve arap milliyetçiliğini ve geleneklerini eleştiren her bireye dahi,islam karşılığınızdan ötürü,yine benzer fişlemelerle fil dişi kuleye çekiyorsunuz.

İslamiyete bir kenara bırakalım ve dinleri külli olarak ele alım,özünde zulüm ve kin bulunan bir din dahi bulamazsınız.Zulmü,zalimliği,bozgunculuğu yapan insandır.Geçtiğimiz yıllarda o çok övdüğünüz batı Vietnam,Küba ve dahi Afrika da milyonlarca insan öldürdü,milyonlarca çocuğun iç organları söktü,milyonlarca kadına tecavüz etti,soruyorum size bu fiiili gerçekleştiremler Müslümanmıydı?Ya da bu zulme uğrayanlar müslümanmıydı?Elbette cevabınız hayır olacak.Bakın daha batının,ortadoğuda yaptıklarına değinmiyorum bile.

Müslüman ülkelerin birlik olamadığına,gelişemediğine,uyanık olamadığına,üretemediğine,geri kalmışlığına,avrupa özentisi oluşuna,eyvallah bu konularda diyecek bir şeyim olamaz,çünkü insanca kolaya,çalışmadan kazanmaya meyilli bir coğrafya da yaşıyoruz.Lakin bunu bize islam emretmiyor.

"İki Günü Aynı Olan Zarardadır."
"Hiç ölmeyeceğini zanneden biri gibi çalış, yarın ölecek biri gibi de tedbirli ol."
"Mü'min aynı delikten iki defa sokulmaz, ısırılmaz."

Bu hadisler benim aklıma gelenler,benzer yüzlerce hadis olabilir.Din bize uyanık olmayı çalışmayı,üretmeyi emrediyor.Buna karşın çalan,çırpan,öldüren bir millet olan coğrafyalarda suçlu islam mi?Yoksa insan mı?Bunun cevabını samimice vermenizi istirham ediyorum.

bu konuyu dini yönüyle yorumlamak istemiyordum ama hadi bakalım,

konuyu hadisle bitirdiğin için önce ona bir açıklama getireyim ben madem olur mu ? hadis neydi, muhammed peygamberin davranışları, sözleri hakkında bilgi vermek amaçlı düzenlenmiş sözlere verilen isim değil mi ? bir de, müslümanlar için bu hadis konusunda en önemli olan bir diğer şey, kütübi sitte'dir yani, ehli sünnet için en sağlam hadis kaynaklarına verdikleri isim bu. yani sahih hadis dediğim güvenilir kabul edilen hadisler. muhammed peygamber, 632 yılında öldü. ilk hadis kitabını yazan imam buhari ise 810 yılında doğdu. arasında 178 yıl fark var. kitabı yazmaya da 22 yaşında başladığını varsayarsak doğar doğmaz yazmayacağına göre, kabaca arada 200 koca sene var. sahih hadisler islam’ın en sağlam 2. kaynakları olarak kabul edilmesine rağmen, yazılı hale getirilmeleri 200 yıldan fazla bir zaman sonra gerçekleşmiştir. nesilden nesile aktarılan sözlerin güvenilirliği, 200 yıl sonra ne derece sağlam kalabilir ? konuyu şu şekilde bağlayacağım demek istediğim bana söylediğin hadislerin veya güvenilirliği olmayan sözde peygamber sözlerinin benim için hiçbir anlamı ve güvenilirliği yok. şurada birine söylediğin şey, beş dakika sonra başka bir şekilde aktarılıyor. iki yüz seneden bahsediyoruz.

gelelim diğer konuya. mükemmel olan islamdır müslümanlar değil argümanı her türlü siyasi model, ideoloji veya inanç sistemini bağımsız olarak savunabilmenizi sağlayan bir görüş ve sonu gelmeyen tartışmaları barındıran bir konu başlığı olduğu ve ben bu konuda kafa yormayı yıllar yıllar önce bırakmama rağmen sana olan saygımdan dolayı yine de birkaç satır yazayım,

ben de karşına çıkıp mükemmel olan komünizmdir komünistler değil gibi bir argüman ile gelsem yanına, beni ikna edebilmen için nasıl bir doktrin sunabilirdin bana ? 70'den fazla islam ülkesinin hepsinin de yanlış anlayıp bir tek bizim türklerin gerçeğini bildiği islam mı bu ben anlamadım ? islam kusursuz falan değildir, zamanında o coğrafya için yazılmış ve artık pek çok hükmünü katbetmiş, anlamsız ve yine sadece o döneme ait yazılmış pek çok ayet adı verilen söz dizeleri vardır ama bunlara hiç girmeyeceğim yoksa konu çok bulanıklaşır uzar da uzar. bana göre 1500 yılda inananlarını yola sokamayan bir din mükemmel falan değildir. ayrıca ne kadar mükemmel olursa olsun, kötü bir araç veya amaç için kullanılıyorsa mükemmel olması hiçbir anlam ifade etmez, tehlikelidir.

Son düzenleme:
özellikle altını çizmek istediğim konu din değil, bu tür oluşumların devlet çatısı altında gizli gizli korunduğuydu ama sen öyle anladıysan da problem yok.

bu konuyu dini yönüyle yorumlamak istemiyordum ama hadi bakalım,

konuyu hadisle bitirdiğin için önce ona bir açıklama getireyim ben madem olur mu ? hadis neydi, muhammed peygamberin davranışları, sözleri hakkında bilgi vermek amaçlı düzenlenmiş sözlere verilen isim değil mi ? bir de, müslümanlar için bu hadis konusunda en önemli olan bir diğer şey, kütübi sitte'dir yani, ehli sünnet için en sağlam hadis kaynaklarına verdikleri isim bu. yani sahih hadis dediğim güvenilir kabul edilen hadisler. muhammed peygamber, 632 yılında öldü. ilk hadis kitabını yazan imam buhari ise 810 yılında doğdu. arasında 178 yıl fark var. kitabı yazmaya da 22 yaşında başladığını varsayarsak doğar doğmaz yazmayacağına göre, kabaca arada 200 koca sene var. sahih hadisler islam’ın en sağlam 2. kaynakları olarak kabul edilmesine rağmen, yazılı hale getirilmeleri 200 yıldan fazla bir zaman sonra gerçekleşmiştir. nesilden nesile aktarılan sözlerin güvenilirliği, 200 yıl sonra ne derece sağlam kalabilir ? konuyu şu şekilde bağlayacağım demek istediğim bana söylediğin hadislerin veya güvenilirliği olmayan sözde peygamber sözlerinin benim için hiçbir anlamı ve güvenilirliği yok.

gelelim diğer konuya. mükemmel olan islamdır müslümanlar değil argümanı her türlü siyasi model, ideoloji veya inanç sistemini bağımsız olarak savunabilmenizi sağlayan bir görüş ve sonu gelmeyen tartışmaları barındıran bir konu başlığı olduğu ve ben bu konuda kafa yormayı yıllar yıllar önce bırakmama rağmen sana olan saygımdan dolayı yine de birkaç satır yazayım,

ben de karşına çıkıp mükemmel olan komünizmdir komünistler değil gibi bir argüman ile gelsem yanına, beni ikna edebilmen için nasıl bir doktrin sunabilirdin bana ? 70'den fazla islam ülkesinin hepsinin de yanlış anlayıp bir tek bizim türklerin gerçeğini bildiği islam mı bu ben anlamadım ? islam kusursuz falan değildir, zamanında o coğrafya için yazılmış ve artık pek çok hükmünü katbetmiş, anlamsız ve yine sadece o döneme ait yazılmış pek çok ayet adı verilen söz dizeleri vardır ama bunlara hiç girmeyeceğim yoksa konu çok bulanıklaşır uzar da uzar. bana göre 1500 yılda inananlarını yola sokamayan bir din mükemmel falan değildir. ayrıca ne kadar mükemmel olursa olsun, kötü bir araç veya amaç için kullanılıyorsa mükemmel olması hiçbir anlam ifade etmez, tehlikelidir.

Dostum su yazdiklarinin benim sana yazdiklarimla ne alakasi var.Sen de muthis bir islam dusmanligi var.Bu kin ve nefret oyle bir seviyeye cikmis ki,butun olaylara bakis acina bu dusmanlik yon veriyor ve yargin buna gore sekilleniyor.

Surekli bir cok bilmislik edasi var sende,islamiyet adina sanki en kallavi alim senmissin gibi terennumlerde bulunuyorsun forum da.Ben ilahiyat mezunuyum bolumum kelam ilmi,fakat islam adina senin kadar kati yargilarda bulunamiyorum.Bu halinle Cubbeli'nin inancsiz versiyonu gibisin.

Ve sunu da ekliyeyim;ne hadis ilmi,ne imam Buhari,ne de hadis istilahlari hakkin da zerre bilgin yok.Bak "istilah" kelimesini de belki ilk defa benden ogrenmis oldun. ; )

Cok diyecegim bir sey yok,ne inanman veya inanmanan onemli degil,lakin neye nefret ve dusmanlik yaptigin onemli.Senin her fikrine ve dusuncene saygi gosterirlirken,bence sen de empati yapip,ayni saygiyi karsi tarafin ogreti ve inanclarina gostermelisin.Ha yok gostermem diyorsan,daha da mukabele yapmayiz olur biter.

Son düzenleme:
Dostum su yazdiklarinin benim sana yazdiklarimla ne alakasi var.Sen de muthis bir islam dusmanligi var.Bu kin ve nefret oyle bir seviyeye cikmis ki,butun olaylara bakis acina bu dusmanlik yon veriyor ve yargin buna gore sekilleniyor.

Surekli bir cok bilmislik edasi var sende,islamiyet adina sanki en kallavi alim senmissin gibi terennumlerde bulunuyorsun forum da.Ben ilahiyat mezunuyum bolumum kelam ilmi,fakat islam adina senin kadar kati yargilarda bulunamiyorum.Bu halinle Cubbeli'nin inancsiz versiyonu gibisin.

Ve sunu da ekliyeyim;ne hadis ilmi,ne imam Buhari,ne de hadis istilahlari hakkin da zerre bilgin yok.Bak "istilah" kelimesini de belki ilk defa benden ogrenmis oldun. ; )

Cok diyecegim bir sey yok,ne inanman veya inanmanan onemli degil,lakin neye nefret ve dusmanlik yaptigin onemli.Senin her fikrine ve dusuncene saygi gosterirlirken,bence sen de empati yapip,ayni saygiyi karsi tarafin ogreti ve inanclarina gostermelisin.Ha yok gostermem diyorsan,daha da mukabele yapmayiz olur biter.

islam düşmanı biz inançsızlar değil tam aksine müslümanlardır, çünkü yine islama en çok zarar veren ve nefret duyulmasına sebebiyet verenler onlardır. varlığına inanmadığın bir şeye düşmanlık besleyemezsin. benim tiksintim islam veya isminin ne olduğu önemli değil başka bir inanç adı altında yapılanlara. islamı en çok ben koruyorum, ben anlıyorum edasıyla, bok atacak birilerini arıyorsanız inançsızlara değil sorumlusu olan inançlılara atın. sizin herkese yafta vurduğunuz sözde islam duşmanlığı, islam dinine mensup olanların başka dinlere veya inançlara ya da inançsızlara olan düşmanlıkları ile paralel. kendinize illa bir düşman arıyormuşsunuz gibi genel tutumunuz. kimsenin inancına saygı duymak zorunda değilsindir, sadece saygısızlık yapma kafi. ben çizgimi gayet iyi biliyorum. söylemlerimizi hamur gibi yoğurup şekillendirip sanki öyle söylüyormuşuz gibi tepsiye seriyorsunuz.

Mali bir sorun olmasaydi,bu örgüt yine faaliyetlerine devam ederdi.

Islerinizin altina Allah diye yazarsaniz,bu ülkede her seyi yapabilirsiniz.

Allah yazsam kac kisi begenir?? Bir örnek mesela.

islam düşmanı biz inançsızlar değil tam aksine müslümanlardır, çünkü yine islama en çok zarar veren ve nefret duyulmasına sebebiyet verenler onlardır. varlığına inanmadığın bir şeye düşmanlık besleyemezsin. benim tiksintim islam veya isminin ne olduğu önemli değil başka bir inanç adı altında yapılanlara. islamı en çok ben koruyorum, ben anlıyorum edasıyla, bok atacak birilerini arıyorsanız inançsızlara değil sorumlusu olan inançlılara atın. sizin herkese yafta vurduğunuz sözde islam duşmanlığı, islam dinine mensup olanların başka dinlere veya inançlara ya da inançsızlara olan düşmanlıkları ile paralel. kendinize illa bir düşman arıyormuşsunuz gibi genel tutumunuz. kimsenin inancına saygı duymak zorunda değilsindir, sadece saygısızlık yapma kafi. ben çizgimi gayet iyi biliyorum. söylemlerimizi hamur gibi yoğurup şekillendirip sanki öyle söylüyormuşuz gibi tepsiye seriyorsunuz.

Bu konudaki cevaplarim da sen ve senin turevlerine bir suc isnadi veya iftira varmi?Varsa goster.

Ucundan kiyisindan,din mefhumuna goz kirpan her konuda,yarim yamalak dini bilginle,hakaret eden veya kinayeli gondermeler yapan sensin.Ve ilginctir ki,ahirin de zeytin yagi gibi suyun uzerine cikan da sensin.

Bu orgut dini degil,insani somurmustur.Dinini bilmeden ve okumadan tum bu gercekler ortadayken bu orgute katilan ahmaktir ya da,herhangi bir dini yoktur.Bu adamin yaptiklarindan bir tanesi birakin islam dinini zerdustluk de dahi yoktur.Hal boyleyken bu adamin fiillerini neden islamiyet uzerinden degerlendiriyoruz ve sonuclandiriyoruz?

Adnan Oktar'dinsiz olsa butun dinsizlere sapik,vijdansiz ve amacsiz gibi bakmak sakil bir dusuncedir.Boyle bir bakis acisi da kabul edilemez.

Bu konudaki cevaplarim da sen ve senin turevlerine bir suc isnadi veya iftira varmi?Varsa goster.

Ucundan kiyisindan,din mefhumuna goz kirpan her konuda,yarim yamalak dini bilginle,hakaret eden veya kinayeli gondermeler yapan sensin.Ve ilginctir ki,ahirin de zeytin yagi gibi suyun uzerine cikan da sensin.

Bu orgut dini degil,insani somurmustur.Dinini bilmeden ve okumadan tum bu gercekler ortadayken bu orgute katilan ahmaktir ya da,herhangi bir dini yoktur.Bu adamin yaptiklarindan bir tanesi birakin islam dinini zerdustluk de dahi yoktur.Hal boyleyken bu adamin fiillerini neden islamiyet uzerinden degerlendiriyoruz ve sonuclandiriyoruz?

Adnan Oktar'dinsiz olsa butun dinsizlere sapik,vijdansiz ve amacsiz gibi bakmak sakil bir dusuncedir.Boyle bir bakis acisi da kabul edilemez.

kimin ne kadar dini bilgisi vardır onu bilemezsin de, her ilahiyat mezununu başımıza dini alim ilan edeceksiniz utanmasanız. o kadar engin bilgilisin ki harezmi sıfırı sende kusur ararken bulmuş, sensin tamam. senin inancının temel aldığı antik mezopotomyayı da yalamış yutmuşsundur sen.en iyisi, en bileni sensin, ulemasın, ulvisin... ben kendi çapımda takılıyorum öyle, kendi dişine göre bilgili birilerini bul bence sen. neden benimle vakit kaybediyorsun ? kendini tanrının özel olarak yarattığına inanan zümereler ile muhatap ol.

Geri