Adnan Oktar örgütlenmesi - Kedicik Belgeseli

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

adnan oktar'ın silahlı suç örgütüne 15-19 yaş arası kızları dahil etmek için uyguladığı cinsel istismar sistemi deşifre oluyor.

"kedicik" diye dalga geçtiğimiz kadınların yaşadığı karanlık hikaye.

140journos'un 75 dakikalık yeni bölümü "kedicik" yayında:

Reis bu senin sorduğun sorunun cevabını ben vereyim.Çünkü geçmiş dönemde örgütten kaçan bir kadın bunu detaylıca cevaplandırmıştı.

Yayın öncesi kızlara,Oktar'a dair bazı direktifler veriliyor.Esasen ne konuşulacağı nerede nokta,nerede virgül atılacağı önceden kurgulanıyor.Bizim yayın annda doğaçlama olarak addediğimiz sekanslar,aslında hep yazılıp çizilmiş senaryolar.

Kadınların yayın anında,Oktar'dan başka kimseyle göz teması kurması yasak.Böyle bir durum yaşandığın da kamera arkasından veya yayın sonun da uyarılıyor.Tekrarlanması durumunda kadınlar aç bırakılıyor veya şiddet uygulanarak işkence ediliyor.Oktar aslında kadınlara kamera önündeki gibi sevecen ve şefkatli bakan birisi değil.Kadınları cinsel bir obje olarak görüyor ve tarikatını ön plana çıkarmak için kadın metaforunu,hiç çekinmeden uygun veya uygunsuz her halde kullanmaktan çekinmiyor.Yani "Pisipisipisi" kelimesi bizim için biraz sevgi ve şefkat içeriyor,lakin bu kişi için bu kelimeyi kullansa dahi pek öyle değil.

Benim en çok merak ettiğim konu,bu adam neredeyse 20 yıl Harun Yahya mahlasını kullanarak,ateizme karşı bedava kitaplar dağıttı.Dikkat ederseniz dağıttı diyorum,çünkü bu adamın dağıttığı ve kendi ismini yazdırdığı kitaplarında ki hiç bir bilgi kendisine ait değil.Zaten öyle bir kapasitesi de yok.Peki bu adam 20 yıl kapalı gizli kaldıktan sonra,bir anda karşımıza olmadık bir durumla çıktı.Ve bildiğim kadarıyla uzun yıllarda bu kedicik dediğimiz kadınlarla İstanbul'un göbeğinden yayın yaptı,ünlülerle yemekler düzenledi,bir çok etkinliğe başmisafir sıfatıyla katıldı vs...de,bu adaamın finansmanı kimdi ve neden yıllarca buna müsade edildi?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Demek ki neymiş, yok öyle seni kurtaracak bir tanrı Mehdi olduğunu iddia etsende. Hepsi hikaye, şarlatanlık, sömürü,......

Son düzenleme:
Demek ki neymiş, yok öyle seni kurtaracak bir tanrı Mehdi olduğunu iddia etsende. Hepsi hikaye, şarlatanlık, sömürü,......

Abi belgeseli izlemelisin.Bu adamlar insanları sadece dini kullanarak kandırmıyor.10-15 yaşında bir çocuğu Mehdiyetin detaylarını veya İslami mefhumlardan kebair veya feraizlerini anlatarak kandırıp,bir tarikata dahil edemezsin.

Son düzenleme:
kızların yaşı ne yazık ki 11 yaşa kadar iniyor. yaşadıklarını anlatan mağdurun 'sizin dalga geçtiğiniz kedicikler' ile başlayan o cümlesi... orada yutkunamadım. gördüğümüz ya da sandığımız şeylerin aksine, içeride yaşanan şeyler büyük bir vahşetmiş. ben çok üzüldüm.

kızların yaşı ne yazık ki 11 yaşa kadar iniyor. yaşadıklarını anlatan mağdurun 'sizin dalga geçtiğiniz kedicikler' ile başlayan o cümlesi... orada yutkunamadım. gördüğümüz ya da sandığımız şeylerin aksine, içeride yaşanan şeyler büyük bir vahşetmiş. ben çok üzüldüm.

işin daha da vahimi bu gibi tarikatlar, çeteler, oluşumlar, adına her ne diyorsanız, devletin en üst kademelerince desteklenmesi ve yapılanlara göz yumulması, izin verilmesi. emniyet müdürünün de dediği gibi, operasyon öncesinde içişleri bakanına haber vermedik çünkü her haber verdiğimizde baskınlarda patladık ve haberleri oldu diyor. sadece sapıkların ve sapkın toplulukların değil, islam denen dinin zararlarını da gösteren çok güzel bir belgesel olmuş. belirli bir yaşa gelmiş her gencin ailesi çocuklarına bu video izlettirilip bilinçlendirilmeli. dönemin içişleri bakanı kimdi söylemeye gerek var mı bilmiyorum ama yine de yazayım; süleyman soylu.

işin daha da vahimi bu gibi tarikatlar, çeteler, oluşumlar, adına her ne diyorsanız, devletin en üst kademelerince desteklenmesi ve yapılanlara göz yumulması, izin verilmesi. emniyet müdürünün de dediği gibi, içişleri bakanına haber vermedik çünkü her haber verdiğimizde baskınlarda patladık ve haberleri oldu diyor. sadece sapıkların ve sapkın toplulukların değil, islam denen dinin zararlarını da gösteren çok güzel bir belgesel olmuş. her belirli bir yaşa gelmiş her gencin ailesi çocuklarına bu video izlettirilip bilinçlendirilmeli. dönemin içişleri bakanı kimdi söylemeye gerek var mı bilmiyorum ama yine de yazayım; süleyman soylu.

Dostum bu adamın yaptıkları İslam'in farzlarından olsaydı,adam şu an dışarıda geziyor olurdu.İslam'i olarak konuyu ele alırsak,ve bu adam ve yandaşlarını yargılarsak bu adamın katlı vacip demeliyiz.Benzer bir yapı bugün her ne kadar,yönetimini ve yaptırımlarını beğenmesek de,İran da olsa dahli olanların hepsi vinç de sallandırılırdı.

30 yıl önce bu adamın sapkın ve islam ile bağdaşdırılmaması gerektiği yönünde beyan veren kişiler var.Artık olaylara objektif bakmamız gerek.Satanist gençler dahi,satanizm de kedi,köpek kesmek gibi ritüellerin olmadığını ve dahi bunları yapanların satanizmle ilgisi olmadığını savunurken,biz diline Allah lafzını doluyan her sapığın yaptığını İslam'ın gereksiniminden veya Allah'ın emri olarak mı addedeceğiz.

Bu sapığın ve oluşumunun İslamiyet ile alakası yoktur.

Dostum bu adamın yaptıkları İslam'in farzlarından olsaydı,adam şu an dışarıda geziyor olurdu.İslam'i olarak konuyu ele alırsak,ve bu adam ve yandaşlarını yargılarsak bu adamın katlı vacip demeliyiz.Benzer bir yapı bugün her ne kadar,yönetimini ve yaptırımlarını beğenmesek de,İran da olsa dahli olanların hepsi vinç de sallandırılırdı.

30 yıl önce bu adamın sapkın ve islam ile bağdaşdırılmaması gerektiği yönünde beyan veren kişiler var.Artık olaylara objektif bakmamız gerek.Satanist gençler dahi,satanizm de kedi,köpek kesmek gibi ritüellerin olmadığını ve dahi bunları yapanların satanizmle ilgisi olmadığını savunurken,biz diline Allah lafzını doluyan her sapığın yaptığını İslam'ın gereksiniminden veya Allah'ın emri olarak mı addedeceğiz.

Bu sapığın ve oluşumunun İslamiyet ile alakası yoktur.

bana islam inancının hüküm sürdüğü bir tane huzurlu ülke göster ondan sonra bu konuyu istediğin kadar tartışabiliriz. bana göre islamiyet diye bir din yoktur, tanrı tarafından indirilmiş herhangi bir din de yoktur. islamiyet dediğin şey din sosuna bandırılmış arap milliyetçiliğidir. her türlü eğilebilir ve bükülebilir bir anlatıma sahiptir. günümüz çağında hala bu tür insan ürünü olan kitaplara ve dinlere inanmayı aklıma hakaret etmek olarak görüyorum. islamiyet lanet gibidir, gittiği her yeri yaşanılmaz kılar, cahilleştirir, fakirleştirir. gücü eline geçirdikten sonra kendisinden başka kimseye özgürlük hakkı tanımaz. yani birileri bana sabaha kadar islam güzellemesi yapsın isterse, gerçekler ortada ve net. islamın biyografisi ortadoğu işte.

bana islam inancının hüküm sürdüğü bir tane huzurlu ülke göster ondan sonra bu konuyu istediğin kadar tartışabiliriz. bana göre islamiyet diye bir din yoktur, tanrı tarafından indirilmiş herhangi bir din de yoktur. islamiyet dediğin şey din sosuna bandırılmış arap milliyetçiliğidir. her türlü eğilebilir ve bükülebilir bir anlatıma sahiptir. günümüz çağında hala bu tür insan ürünü olan kitaplara ve dinlere inanmayı aklıma hakaret etmek olarak görüyorum. islamiyet lanet gibidir, gittiği her yeri yaşanılmaz kılar, cahilleştirir, fakirleştirir. gücü eline geçirdikten sonra kendisinden başka kimseye özgürlük hakkı tanımaz. yani birileri bana sabaha kadar islam güzellemesi yapsın isterse, gerçekler ortada ve net. islamın biyografisi ortadoğu işte.

Kimsenin size islami tebliğ etmek gibi bir amacı yok ki,kime neye inanmak istediğinize siz karar veriyorsunuz.Modern dünyanın bu yönde bir diktesi yok.Bugün islamiyete istediğiniz her yaftayı yapıştırabiliyorsanız,özgürlüğünüzün ne radde de geniş olduğunun göstergesidir bu.Lakin siz islam ve coğrafi gelenekleri birbirine karıştırmışsınız.Ve bu yargınızı kendinizce donelerle öylesine kuvvetlendirmişsiniz ki,size göre islam lafzının geçtiği her coğrafya gerici,kan dökücü.sömürücü vs...Öyle ki,kendisini müslüman olarak tanıtan ve arap milliyetçiliğini ve geleneklerini eleştiren her bireye dahi,islam karşılığınızdan ötürü,yine benzer fişlemelerle fil dişi kuleye çekiyorsunuz.

İslamiyete bir kenara bırakalım ve dinleri külli olarak ele alım,özünde zulüm ve kin bulunan bir din dahi bulamazsınız.Zulmü,zalimliği,bozgunculuğu yapan insandır.Geçtiğimiz yıllarda o çok övdüğünüz batı Vietnam,Küba ve dahi Afrika da milyonlarca insan öldürdü,milyonlarca çocuğun iç organları söktü,milyonlarca kadına tecavüz etti,soruyorum size bu fiiili gerçekleştiremler Müslümanmıydı?Ya da bu zulme uğrayanlar müslümanmıydı?Elbette cevabınız hayır olacak.Bakın daha batının,ortadoğuda yaptıklarına değinmiyorum bile.

Müslüman ülkelerin birlik olamadığına,gelişemediğine,uyanık olamadığına,üretemediğine,geri kalmışlığına,avrupa özentisi oluşuna,eyvallah bu konularda diyecek bir şeyim olamaz,çünkü insanca kolaya,çalışmadan kazanmaya meyilli bir coğrafya da yaşıyoruz.Lakin bunu bize islam emretmiyor.

"İki Günü Aynı Olan Zarardadır."
"Hiç ölmeyeceğini zanneden biri gibi çalış, yarın ölecek biri gibi de tedbirli ol."
"Mü'min aynı delikten iki defa sokulmaz, ısırılmaz."

Bu hadisler benim aklıma gelenler,benzer yüzlerce hadis olabilir.Din bize uyanık olmayı çalışmayı,üretmeyi emrediyor.Buna karşın çalan,çırpan,öldüren bir millet olan coğrafyalarda suçlu islam mi?Yoksa insan mı?Bunun cevabını samimice vermenizi istirham ediyorum.

Son düzenleme:
işin daha da vahimi bu gibi tarikatlar, çeteler, oluşumlar, adına her ne diyorsanız, devletin en üst kademelerince desteklenmesi ve yapılanlara göz yumulması, izin verilmesi. emniyet müdürünün de dediği gibi, operasyon öncesinde içişleri bakanına haber vermedik çünkü her haber verdiğimizde baskınlarda patladık ve haberleri oldu diyor. sadece sapıkların ve sapkın toplulukların değil, islam denen dinin zararlarını da gösteren çok güzel bir belgesel olmuş. belirli bir yaşa gelmiş her gencin ailesi çocuklarına bu video izlettirilip bilinçlendirilmeli. dönemin içişleri bakanı kimdi söylemeye gerek var mı bilmiyorum ama yine de yazayım; süleyman soylu.
ben videoda yüzler belki de binlerce kadının küçük, genç, yaşlı demeden nasıl hayatlarının mahvolduğunun hikayesini dinledim, aynı şekilde erkeklerin de. ailelerinden, eğitimlerinden, arkadaşlarından sevdikleri her ne varsa gözlerini kırpmadan, elleri, sesleri titremeden nasıl yalan söyleyip, koparıldıklarını izledim. sen islam düşmanlığından neresinden tutsam da bunu islamiyete bağlasam derdinde izlemişsin. yorumlarında haklılık payının olduğu yerler yok değil ama sırf sen kendin herhangi bir dine, inanışa bağlı değilsin diye inanan kesime de bu kadar kin dolu yorumlar yapman, olaylara bakış açını objektiflikten tamamen uzaklaştırıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: W
Abi belgeseli izlemelisin.Bu adamlar insanları sadece dini kullanarak kandırmıyor.10-15 yaşında bir çocuğu Mehdiyetin detaylarını veya İslami mefhumlardan kebair veya feraizlerini anlatarak kandırıp,bir tarikata dahil edemezsin.
Bu tür olusumlar her türlü firsati degerlendirir, devleti yönetenleri dahi kullanip kendilerine imkan saglarlar. Güya Mehtiyim diyordu ya o yüzden dini kullandigini ön plana cikardim. Bunlar olsun, tarikatlar olsun, ...... hepsinin cani cehenneme.

Bildiğiniz Gavat işte. Diğer kadınların durumu da hiç, ama hiç farklı değil. Bunlar meşhur olmuş sade. Olamasalardı yine aynen hayat o şekilde devam edecekti.

Bu tür olusumlar her türlü firsati degerlendirir, devleti yönetenleri dahi kullanip kendilerine imkan saglarlar. Güya Mehtiyim diyordu ya o yüzden dini kullandigini ön plana cikardim. Bunlar olsun, tarikatlar olsun, ...... hepsinin cani cehenneme.

Üstadim Mehdi inanınca İslamiyete has bir inanç değil.Günümüze kadar çevrilerek gelen Zerdüştlüğün kutsal kitabı olarak kabul edilen Avesta'da bile "mehdi" bahsi geçmektedir.Bu Adnan Oktar mevzusuna benzer onlarca tarikat ve oluşum var Batı da,bilhassa Amerika da,benim sathına vurgu yapmak istediğim nokta,bir insanın fiilinden neden dinin sorumlu tutulduğu?Nitekim zaten bu yapılanların savunulacak bir tarafı yok.

çok cahilsin ismail.

Belgeseli izlemememiş sanırım İsmail.Zira belgeselde islami değerleri değil,insanın nasıl sömürüldüğü anlatıyor.Umarım yorum yapacaklar fikir sahibi olmadan önce belgeseli izler.

Son düzenleme:
Belgeseli izlemememiş sanırım İsmail.Zira belgeselde islami değerleri değil,insanın nasıl sömürüldüğü anlatıyor.Umarım yorum yapacaklar fikir sahibi olmadan önce belgeseli izler.
İsmail ne dediğini bilmiyor bence. kadın düşmanığı yapacağım diye şaşırmış buradakiler, inanamıyorum. diğer kadınların durumu da aynıymış da bunlar meşhur olmuş sadece. adama da sadece gavat deyip geçiştirmiş. ne olduğundan, yaşanılanlardan bihaber.

İnsanları köleleştirmenin en etkin yöntemi, onları çaresiz ve muhtaç olduklarına inandırmak. İnanç insanları yönlendirir.

İsmail ne dediğini bilmiyor bence. kadın düşmanığı yapacağım diye şaşırmış buradakiler, inanamıyorum. diğer kadınların durumu da aynıymış da bunlar meşhur olmuş sadece. adama da sadece gavat deyip geçiştirmiş. ne olduğundan, yaşanılanlardan bihaber.
Benim sözünü ettiğim diğer kadınlar, aynı durumda olan kadınlar. Ve onların nasıl bu duruma düşürüldükleri hakkında duymuş olduğum şeyler var.

Adnan Oktar'ın toplum üzerindeki genel tasviri "Tv'de kadını dansöz misali oynatan" bir adam şeklinde.Lakin işin muhtevası ve mahiyeti iç yüzünü araştırınca ortaya çıkıyor.Acı bir son,bir betmeyen bir acıdan iyidir.Diyor bazen özellikle kadın kurbanlar için.

Ben bu yapının devlet tarafının deşifre edilmediğine,ve dahi hala çökertilemediğine inanıyorum.Çünkü Adnan Oktar'ı sosyal medya ağlarında hala savunanlar var,hala olumlu intiba oluşturmaya çalışanlar var.Belgeselde konuşan genç kadının söyledikleriyle,rahatı bozulmayan varsa insanlığından utanmalı.

İnsanları köleleştirmenin en etkin yöntemi, onları çaresiz ve muhtaç olduklarına inandırmak. İnanç insanları yönlendirir.

Benim sözünü ettiğim diğer kadınlar, aynı durumda olan kadınlar. Ve onların nasıl bu duruma düşürüldükleri hakkında duymuş olduğum şeyler var.
kim o diğer kadınlar ismail? duydukları paylaş da bizler de aydınlanalım bilgilerinle.

kim o diğer kadınlar ismail? duydukları paylaş da bizler de aydınlanalım bilgilerinle.
Her şey anlatılmaz. Çünkü mide bulandırmanın da ötesinde pislikleri normalleştirir. Gavat diye söz etmiştim zaten. Bir insanın günümüzde dahi nasıl köleleştirildiğini de yazmıştım.

Geri