Adalet istiyorlar cok masumlar...

Konu sahibi son olarak 1240 gün önce görüldü
Kusura bakma ama şu forumda gördüğüm en militan adam sensin. Tanımıyor olsam AKP'lilerle dalga geçmek amacıyla AKP'li gibi davranan parodi bi hesap olduğunu düşüneceğim.

Şimdi sana bir şey sorayım;

Bu FETÖ ABD köpeğiyse (ki öyle olduğunu biliyoruz) siz de en az bi 10 yıl ABD'ye köpeklik yaptınız diyebilir miyiz? FETÖ'ye hiç yüz vermemiş Erbakan'ın yetiştirdiği adamlar, isyan edip iktidara geldiklerinde ilk iş FETÖ ile ortaklaşa hareket ettiler, bu duruma ABD projesi diyebilir miyiz?

Fethullah denen puşt "Irak'ta Amerikan askeri ile birlikte olmalıyız" derken, siz de meclisten tezkere geçirmeye çalışıyordunuz, hatırladın mı? "Amerikan askerlerinin sağ salim eve dönmelerini Allah'tan niyaz ediyorum."

2004'te, askeri kanattan gelen tüm itirazlara rağmen, MİT raporlarına rağmen, muhalefetin baskısına rağmen, FETÖ'yü cansiparane korudunuz, hatırladın mı?

Kadrolaştıkça kadrolaşan bu köpekler yeterli güce kavuştuklarında, sizin de sonsuz desteğinizle, TSK'nın üzerine kabus gibi çöktüler, hatırladın mı? "Ben bu davanın savcısıyım."

O dönem bunlar Cemaat'in işleri, bunlar ABD adına çalışıyor, ordumuzu ele geçirmeye çalışıyorlar denildiğinde, TSK'yı millete öcü gibi göstermekle meşguldünüz, hatırladın mı?

Bu yapı yeterli güce kavuştuğunda, neden ilk iş Atatürkçü Subayları mahkum etti, hiç düşündün mü? Savunduğun parti neden bu ABD'nin tertiplediği süreçlere sonsuz destek verdi hiç düşündün mü?

Evet FETÖ tam bir ABD köpeği, ama 10 yıldır yalnız değildi, suç ortağı vardı.

Gelelim güncel meseleye;

Yahu bu Kılıçdaroğlu AKP ve Cemaat'in en kanka olduğu dönemde, 2010'da başkan seçilmedi mi? Sizin başkan kasete "Bunlar özel değil, genel genel" demedi mi? Süreci körüklemedi mi?

Aynı komplo MHP'ye kurulduğunda, onu da kullanmadı mı? Kaset siyasetini bu ülkeye kazandıran siz değil misiniz?

Boş laflarınızı bir kenara bırakın ve FETÖ'cü ABD köpeği arıyorsanız desteklediklerinize bakın.

Birkaç yıldır işinize gelmediği için zıt politikalar gütmeniz, 10 yıldır yaptıklarınızı değiştirmedi.

sana söylenecek tek şey var o da şu: ALFA ALFA ALFA ALFA ALFAAAA ALFAAAA ALFAAAAAAAAA:krtlç:

Şimdi sen ne demek istedin?
Düşman mı olduk şimdi?:))

Banın çözülmüş gözün aydın
Hoşgeldin

Yok abi ne münasebet bu CHP'liler ile feto ilişkisi bas bas bağırıyormis ya hani eskiden akp dinlemiyormus şimdi kendileri kucakta

Raskolnikov
Sana cevap verecem de
Fazla bişi bekleme
Zaten o hatalarımızı kabul etmişiz

Garip olan şudur;
Bizim boşadığımız karıyla siz neden
fülört ediyorsunuz,

Güzelim ülkemde terör mensubu için bile adalet isteniyorsa varın gerisini siz düşünün

ADALET NEREDESİN?
Aralarında Ethem Sancak, Acun Ilıcalı, Cengiz İnşaat, Doğuş Grubu'nun da bulunduğu bugün AKP'ye yakın olan birçok isim, 2011'de Cemaat'in "Kimse Yok mu Derneği"ne milyonlarca lira bağışta bulunmuştu. Bugün gelinen süreçte, o bağışların nerelere harcandığı sorusu akıllara takıldı.
AKP ile Cemaat ortaklığının devam ettiği günlerde Cemaat'in başlattığı yardım kampanyalarına, bugün AKP'nin yanında duran birçok işadamı milyonlar bağışlamıştı.
Samanyolu Yayın Grubu, Kimse Yok Mu Derneği ve TUSKON’un Ekim 2011'de, Van depremi için başlattığı yardım kampanyasında 5 saatte 65 milyon TL bağış toplanmıştı.
Bugün o bağışları yapanların bir kısmı gözaltında veya tutuklu iken, AKP'ye yakın olan isimler hakkında ise herhangi bir işlem yapılmadı.

KİMSA YOK MU DERNEĞİNİN ÖNÜNDE POZ VEREN AĞAOĞLU ÜLKEMİN EN İTİBARLI İŞ ADAMIYDI DEĞİL Mİ?

Kimse Yok mu Derneği'ne o dönem yapılan bağışlar şöyle:
Fİ-YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan 500 daire
Serdar İnan 5 Milyon TL
Mustafa Şahin 3 Milyon TL
DOĞUŞ GRUBU 2.5 Milyon TL
Hedef Alliance Holding Ethem Sancak 1 Milyon TL
Emre Yılmaz 1 Milyon TL
Azerbaycanlı işadamı Abdulbari Güzel 500 bin Dolar
Avrupa Türk İşadamları Derneği adına Adem Kumcu 500 bin TL
Cengiz İnşaat 500 bin TL
Aydınlı Grup 300 bin TL
Nurettin Eroğlu 300 bin TL
Yusuf Ekmen 200 bin TL
Kütahya Şeker Fabrikası 200 bin TL
İŞHAD 50 bin TL
MOSDER 50 bin TL
Mehmet Demir 25 bin TL

AFRİKA İÇİN YARDIM
Yine o dönemde Afrika için "İnsanlık Ölmedi" adıyla büyük bir kampanya başlatılmıştı.
Kimse Yok mu Derneği'nin öncülüğünde, Afrika'daki açlıkla karşı karşıya olan insanlar için başlatılan yardım programında 25 Milyon TL'yi aşkın para toplandı.
Bu kampanyaya da Hidayet Türkoğlu basket milli takımı olarak 150 bin lira, iş adamı Ali Ağaoğlu 250 bin lira, Doğuş Grubu 750 bin lira, Acun Ilıcalı ise 50 bin lira ile destek vermişti.

O PARALAR YERİNE ULAŞTI MI
Son dönemde Cemaat'in finans ayağına yapılan operasyonlar nedeniyle birçok işadamı gözaltına alındı. Yine hükümete yakın medyada yer alan haberlere bakıldığında, Cemaat'in toplanan paraları usulsüz kullandığına dair birçok iddia gündeme geldi.
Peki, Cemaat'in topladığı bu milyonlarca lira nereye gitti. Ya da AKP'ye yakın işadamları, verdikleri bu milyonları takip etti mi?

Yukardaki yazıyı okuyup alıntıladım...

BENDE BİRŞEYLER DİYEYİM,
BELKİ BU İNSANLARIN TÜMÜ SAMİMİ BİR ŞEKİLDE YARDIMLARDA BULUNMUŞLARDI ANCAK ŞU AN CEZAEVİNDE OLAN 50 BİN İNSAN DA SAMİMİ İNANMIŞTI FETÖ’YE HELE 170 BİN İŞİNDEN OLAN İNSANLAR DA, ONBİNLERCE OKULLARINDAN ATILAN GENÇLER DE NE SUÇLARI VARDI. TEK SUÇLARI MASUMCA İNANMAK DEĞİLMİYDİ?. EE HÜKÜMET ÜYELERİDE İNANMIŞLAR VE ÜSTELİK İKTADARLARINI ONLARLA KUVVETLENDİRMİŞLERDİ. ONLARDA ONLAR GİBİ CEZA ÇEKMELERİ GEREKMİYOR MUYDU?
ALLAH AFFETSİN DEMEKLE BU HESAP KAPANMAYACAKTI.
BUNUN HESABI VERİLMEDİKÇE ADALET SAĞLANMIŞ OLMAYACAKTI.
ENİS BERBEROĞLU YA DA CAN DÜNDAR İÇİN, DİĞER TUTUKLU GAZETECİ VE SİYASETCİLER İÇİN ADALETİN GERİ GELDİĞİNİ GÖRDÜĞÜMÜZDE TAMAM ADALET GELDİ Mİ DİYECEĞİZ?
DAHA YÜZÜNDE TÜY BİLE BİTMEMİŞ ASKERİ OKULLARIN ÖĞRENCİLERİ, EVLERİNDE İBADET EDİP HAYIR KURUMLARINA YARDIM YAPAN KADINLAR VE ERKEKLER, ÖĞRENCİLERİNE DERS VERMEKTEN BAŞKA SUÇU OLMAYAN ÖĞRETMENLER İÇİN ADALET NE OLACAK...

Beyler sizin "Biz o hatalarımızı kabul ettik zaten" dediğiniz şeyler bu ülkenin 10 yılını çaldığı gibi, bugünkü sorunların bir çoğunun da temelini attı. O hatalar 15 Temmuz'u getirdi. Komik olmayın.

Ve ayrıca merak etmeyin; biz sizin gibi onlarca yıl kandırılabilecek insanlar değiliz. Cemaat denen hain sürüsüne aklımızı emanet etmeyiz.

Ortada düşük IQ'larla hazırlanmış komplo teorileri ve Uluslararası suç teşkil eden bir olayın görüntülerinin haberleştirilmesinden başka bir şey yok.

Papağan gibi aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz.

CHP sizin gibi tek adam ne derse onun olduğu türden bir parti değildir, FETÖ mağduru Komutanların siyaset yaptığı partidir. En ufak fikir ayrılıklarının günlerce tartışıldığı ve yeri geldiğinde ayrılık getirdiği partidir. O partide birilerinin FETÖ ile işbirliği yapması infial yaratır, hem milletvekillerinde hem seçmenlerde.

O yüzden FETÖ ile ilişkisi mümkün değildir, bu konuda Türkiye Cumhuriyeti'nde suçlanabilecek en son partidir.

Kendi pisliğinizi onun bunun üstüne atmaya çalışmaktan vazgeçin. FETÖ bu ülkeye sizin bela ettiğiniz bi terör örgütüdür, vebali üzerinize olacak.

Geri