NightBlue
Bronz Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bakın bir yürüyüşün içeriğini boşaltmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Bunu anlıyorum(kabul ediyorum değil). Kılıçdaroğlu'nun kaldığı otelin sularını kestiniz. Güzergahına tezek döktünüz, provakasyon babında işler yaptınız. Yaptınız diyorum çünkü yapan yine sizin zihniyetiniz. Ne oldu peki? Bu yapmış olduğunuz hukuksuzluğun üstünü kapatır mı? Bir şeyin kötü yada yanlış olması sizin doğru olduğunuz anlamına gelir mi?
Binlerce kişiyi/kurumu/kuruluşu fetö'cülükle suçladınız, kendiniz dışında. Rasyonel düşünen bir kimsenin, sürekli olarak Gülen'e selam gönderenlerin, fetöcüleri devletin her kademesine yerleştirenlerin, önünü açanların, bakanlıklarda, hakimliklerde, polisliklerde, serbest piyasada, daha alt kategorilerdeki memurluklarda yer veren kimselerin ilk başta fetö ile içlı dışlı olduğunu, esas sorgunun buradan başlanması gerektiğini, bunun aksini iddia edilmesinin ikiyüzlülük olduğunu düşünmesi son derece olağandır.
Evet. Sizlerin dışında herkes fetöcü ve sizler ülkemizin büyümesini isteyen kişilersiniz ve büyümeyi engelleyen bir takım gizli şer odaklarına(çok sofistike bir söylem gerçekten), bilmem ne lobilerine karşı mücadele, savaş/ harp içindesiniz. Harap ve bitapsınız. Halbuki bunlar olmasa her şey güllük gülistanlık. Tabi yersen.
forumun çoğunluğu chpye uygun yorum yapıyor . biraz bırakında akp MHP seadet yada başka partiler farklı yorum yapsın . biraz forumda fikir özgürlüğü olsunSığlıkların içinde böyle güzel yorumlar görmek enfes.
forumun çoğunluğu chpye uygun yorum yapıyor . biraz bırakında akp MHP seadet yada başka partiler farklı yorum yapsın . biraz forumda fikir özgürlüğü olsun
Selam, öncelikle seni tanımıyorum, kim chpli mhpli akpartili onun çetelesini de tutmuyorum, yorumlarımı da bu minvalde yapmak istemiyorum zaten. Sadece sezarın hakkını sezara veriyorum, eğer kendi üzerine alındıysan; arka arkaya noktalar koymak fikir özgürlüğü beyanatı değildir. Yok eğer üzerine alınmadıysan lafımı geri alıyor ve özür diliyorum[/QUOTE
fkirlerini rahatça yazacak toplum seviyesine gelirsek noktalı bir şekilde yazmayı bırakırım . ilk önce yazıyorum . bakıyorum forum bunu kaldıramaz. hemen siliyorum. önceden yazıyordum . baktım kendilerinden başka düşünceleri kaldıramıyorlar .fitne çıkarıyorlar . açık yazmakdan vazgeçtim
Selam, öncelikle seni tanımıyorum, kim chpli mhpli akpartili onun çetelesini de tutmuyorum, yorumlarımı da bu minvalde yapmak istemiyorum zaten. Sadece sezarın hakkını sezara veriyorum, eğer kendi üzerine alındıysan; arka arkaya noktalar koymak fikir özgürlüğü beyanatı değildir. Yok eğer üzerine alınmadıysan lafımı geri alıyor ve özür diliyorum[/QUOTE
fkirlerini rahatça yazacak toplum seviyesine gelirsek noktalı bir şekilde yazmayı bırakırım . ilk önce yazıyorum . bakıyorum forum bunu kaldıramaz. hemen siliyorum
peki o zaman müsaadenle ilk alıntını ben de üstüme almıyorum o zaman .p
forumun çoğunluğu chpye uygun yorum yapıyor . biraz bırakında akp MHP seadet yada başka partiler farklı yorum yapsın . biraz forumda fikir özgürlüğü olsun
Yazacağım ama üşeniyorum sonrasında sinirlerim zıplayacak biliyorum -.-