Adalet istiyorlar cok masumlar...

Konu sahibi son olarak 1239 gün önce görüldü
19657158_1907619159526872_6515567665624745029_n.jpg

Bunlar adalet için değil
Fetö (ABD) için yürüyor
Kılıçdaroğlu
fetöye diyet borcunu ödüyor

Bakın bir yürüyüşün içeriğini boşaltmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Bunu anlıyorum(kabul ediyorum değil). Kılıçdaroğlu'nun kaldığı otelin sularını kestiniz. Güzergahına tezek döktünüz, provakasyon babında işler yaptınız. Yaptınız diyorum çünkü yapan yine sizin zihniyetiniz. Ne oldu peki? Bu yapmış olduğunuz hukuksuzluğun üstünü kapatır mı? Bir şeyin kötü yada yanlış olması sizin doğru olduğunuz anlamına gelir mi?

Binlerce kişiyi/kurumu/kuruluşu fetö'cülükle suçladınız, kendiniz dışında. Rasyonel düşünen bir kimsenin, sürekli olarak Gülen'e selam gönderenlerin, fetöcüleri devletin her kademesine yerleştirenlerin, önünü açanların, bakanlıklarda, hakimliklerde, polisliklerde, serbest piyasada, daha alt kategorilerdeki memurluklarda yer veren kimselerin ilk başta fetö ile içlı dışlı olduğunu, esas sorgunun buradan başlanması gerektiğini, bunun aksini iddia edilmesinin ikiyüzlülük olduğunu düşünmesi son derece olağandır.

Evet. Sizlerin dışında herkes fetöcü ve sizler ülkemizin büyümesini isteyen kişilersiniz ve büyümeyi engelleyen bir takım gizli şer odaklarına(çok sofistike bir söylem gerçekten), bilmem ne lobilerine karşı mücadele, savaş/ harp içindesiniz. Harap ve bitapsınız. Halbuki bunlar olmasa her şey güllük gülistanlık. Tabi yersen.

Bakın bir yürüyüşün içeriğini boşaltmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Bunu anlıyorum(kabul ediyorum değil). Kılıçdaroğlu'nun kaldığı otelin sularını kestiniz. Güzergahına tezek döktünüz, provakasyon babında işler yaptınız. Yaptınız diyorum çünkü yapan yine sizin zihniyetiniz. Ne oldu peki? Bu yapmış olduğunuz hukuksuzluğun üstünü kapatır mı? Bir şeyin kötü yada yanlış olması sizin doğru olduğunuz anlamına gelir mi?

Binlerce kişiyi/kurumu/kuruluşu fetö'cülükle suçladınız, kendiniz dışında. Rasyonel düşünen bir kimsenin, sürekli olarak Gülen'e selam gönderenlerin, fetöcüleri devletin her kademesine yerleştirenlerin, önünü açanların, bakanlıklarda, hakimliklerde, polisliklerde, serbest piyasada, daha alt kategorilerdeki memurluklarda yer veren kimselerin ilk başta fetö ile içlı dışlı olduğunu, esas sorgunun buradan başlanması gerektiğini, bunun aksini iddia edilmesinin ikiyüzlülük olduğunu düşünmesi son derece olağandır.

Evet. Sizlerin dışında herkes fetöcü ve sizler ülkemizin büyümesini isteyen kişilersiniz ve büyümeyi engelleyen bir takım gizli şer odaklarına(çok sofistike bir söylem gerçekten), bilmem ne lobilerine karşı mücadele, savaş/ harp içindesiniz. Harap ve bitapsınız. Halbuki bunlar olmasa her şey güllük gülistanlık. Tabi yersen.

Sığlıkların içinde böyle güzel yorumlar görmek enfes.

forumun çoğunluğu chpye uygun yorum yapıyor . biraz bırakında akp MHP seadet yada başka partiler farklı yorum yapsın . biraz forumda fikir özgürlüğü olsun

Selam, öncelikle seni tanımıyorum, kim chpli mhpli akpartili onun çetelesini de tutmuyorum, yorumlarımı da bu minvalde yapmak istemiyorum zaten. Sadece sezarın hakkını sezara veriyorum, eğer kendi üzerine alındıysan; arka arkaya noktalar koymak fikir özgürlüğü beyanatı değildir. Yok eğer üzerine alınmadıysan lafımı geri alıyor ve özür diliyorum

Selam, öncelikle seni tanımıyorum, kim chpli mhpli akpartili onun çetelesini de tutmuyorum, yorumlarımı da bu minvalde yapmak istemiyorum zaten. Sadece sezarın hakkını sezara veriyorum, eğer kendi üzerine alındıysan; arka arkaya noktalar koymak fikir özgürlüğü beyanatı değildir. Yok eğer üzerine alınmadıysan lafımı geri alıyor ve özür diliyorum[/QUOTE
fkirlerini rahatça yazacak toplum seviyesine gelirsek noktalı bir şekilde yazmayı bırakırım . ilk önce yazıyorum . bakıyorum forum bunu kaldıramaz. hemen siliyorum. önceden yazıyordum . baktım kendilerinden başka düşünceleri kaldıramıyorlar .fitne çıkarıyorlar . açık yazmakdan vazgeçtim

Selam, öncelikle seni tanımıyorum, kim chpli mhpli akpartili onun çetelesini de tutmuyorum, yorumlarımı da bu minvalde yapmak istemiyorum zaten. Sadece sezarın hakkını sezara veriyorum, eğer kendi üzerine alındıysan; arka arkaya noktalar koymak fikir özgürlüğü beyanatı değildir. Yok eğer üzerine alınmadıysan lafımı geri alıyor ve özür diliyorum[/QUOTE
fkirlerini rahatça yazacak toplum seviyesine gelirsek noktalı bir şekilde yazmayı bırakırım . ilk önce yazıyorum . bakıyorum forum bunu kaldıramaz. hemen siliyorum

peki o zaman müsaadenle ilk alıntını ben de üstüme almıyorum o zaman .p

Yazacağım ama üşeniyorum sonrasında sinirlerim zıplayacak biliyorum -.-

Boşa yaşıyorsun dotünü kaşıyorsun bay kılıçdar... Bırak abi işi bilen adamalara bırak ...

forumun çoğunluğu chpye uygun yorum yapıyor . biraz bırakında akp MHP seadet yada başka partiler farklı yorum yapsın . biraz forumda fikir özgürlüğü olsun

kardeşim hoşgeldin bu sitenin sahibi koyu chpli, biz ne yapalım. kendisi şuan adelet yürüyüşünde olduğu için foruma bakamıyor bi iki chp karşıtı konu açabildik yoksa biz akplilere rahat yok bu forumda. :cici:

1994-95 arası adalet bakanlığına, chp den hamili kart alalarak 510 yandaş savcı hakim atayıp, adaletin ırzına geçen moğultay bunlardan değil miydi? uygulamaları görmedik mi? gerçi oluru yok ya, her ihtimale karşı dua edelim Yaradan olası bir sol iktidardan memleketimizi korusun. sağdan soldan alıntı yapıp yazmıyorum. bizzat yaşadık. Cumaya giden, başını örtenlere eziyetler, imf den 2 kuruş alacağım diye ip atlamalar, 3 haneli enflasyonlar. Benim yaşım ve bilgim kifayet etmiyor. SOL: cumhuriyetten bu yana kıbrıs çıkarması hariç bu memlekete ne vermiş? babalarınız dedeleriniz iyi bilir sana yağı, benzin, sigara vs vs kuyruklarını .
Tamam demokrasilerde muhalefet olmazsa olmaz bir unsurdur ama görüyorsunuz durumu. terör örgütü ile kol kola yürüyor adam. Şimdi hangi büyülü sözcük ya da tümcelerle anlatacağız. her şey durmuş beyin durmuş. Allah ıslah eylesin.

Gelenlere "adalet icin yurume" demek ? Biraz zor bir durum
Adamlar teror icin yurumuyor .... habur dan iceri sokarkende caps yapmadiniz icin aktroller

ülkemde adalet olduğunu bilen ve gören varsa lütfen haber versin.
Adaletten bahsetmek için yöneticilerin adalete inançları olmalıdır. Fıravun adaletine güvenenler belki bir gün hesap vereceklerdir de mağdur olanların kayıpları nasıl telafi edilecektir

bazen her iştediğim olsun istiyorum
ama olmuyor
olmuyor işte

Sizin adalet için yollara düştüğünüz kişi
Devletin gizli bilgilerini
fetönün elinden alan adam değil mi ?

Kendi gazeteci olduğu halde
Elindeki bilgileri
Bu işler için görevlendirilmiş cumhuriyet
yazarı Can Dündar a veren adam

Ülkeyi dünya arenasında teröre destek veren ülke
durumuna düşürmek,
Fetö devlet savaşında,
Fetönün köpekliğini yapan
vatan hani alçak adam için yürümenin
adı ne zaman adalet olmuş?
Mit tırları olayında ABD parmağı netleşmişken
Buna kanmayacak kadar akıl sağlığım yerinde şükür

vergisir bana bi yorum yapmış banlanmış .ne yaptı ki banlandı

yürüyecekseniz dağda ovada yürüyün . yolları kapıyorsunuz . insanların işine güçüne ulaşmasını engelliyorsunuz . yaptığınız kul hakkı . akpyi savunduğum için yazmıyorum . bunu akpde yapsa karşı çıkarım

Geri