Adalet istiyorlar cok masumlar...

Konu sahibi son olarak 1240 gün önce görüldü
Sizin adalet için yollara düştüğünüz kişi
Devletin gizli bilgilerini
fetönün elinden alan adam değil mi ?

Kendi gazeteci olduğu halde
Elindeki bilgileri
Bu işler için görevlendirilmiş cumhuriyet
yazarı Can Dündar a veren adam

Ülkeyi dünya arenasında teröre destek veren ülke
durumuna düşürmek,
Fetö devlet savaşında,
Fetönün köpekliğini yapan
vatan hani alçak adam için yürümenin
adı ne zaman adalet olmuş?
Mit tırları olayında ABD parmağı netleşmişken
Buna kanmayacak kadar akıl sağlığım yerinde şükür

bülent arıç'a suiakast yapılacak deyip, TSK nın kripto odasına akp eliyle girilmedi mi?

Türkiye'nin gururu, göz bebeği Türk Silahlı Kuvvetleri son 15 yılda atılan iftiralar suçlamalarla küçük düşürüldü, nefret edilen bi kurum haline getirildi

akp iktidara geldikten sonra, Türk Askerinin başına ÇUVAL GEÇİRİLDİ.

yani 15 yıldır bu ülkeye, Türk Askerine düşmanların yapmadığını ülkeyi yöneten devlet yaptı.

17-25 Aralık Yolsuzluk Davası açıldı, yolsuzlukları meydana çıkartmaya çalışan asker, polis, savcı, hakim vs. ya görevden atıldı ya da sürgün yedi.

ama nedense bunları konuşmak hiç hoşunuza gitmiyor, ancak çıkıp KANDIRILDI diyorsunuz.
yahu adama sorarlar sen devlet yönetiyorsun, hadi 1-2 olur da 5-6 dan sonra sayamadım.

belki CHP de kandırılmıştır. ;)

bülent arıç'a suiakast yapılacak deyip, TSK nın kripto odasına akp eliyle girilmedi mi?

Türkiye'nin gururu, göz bebeği Türk Silahlı Kuvvetleri son 15 yılda atılan iftiralar suçlamalarla küçük düşürüldü, nefret edilen bi kurum haline getirildi

akp iktidara geldikten sonra, Türk Askerinin başına ÇUVAL GEÇİRİLDİ.

yani 15 yıldır bu ülkeye, Türk Askerine düşmanların yapmadığını ülkeyi yöneten devlet yaptı.

17-25 Aralık Yolsuzluk Davası açıldı, yolsuzlukları meydana çıkartmaya çalışan asker, polis, savcı, hakim vs. ya görevden atıldı ya da sürgün yedi.

ama nedense bunları konuşmak hiç hoşunuza gitmiyor, ancak çıkıp KANDIRILDI diyorsunuz.
yahu adama sorarlar sen devlet yönetiyorsun, hadi 1-2 olur da 5-6 dan sonra sayamadım.

belki CHP de kandırılmıştır. ;)

Adalet yürüyüşünü tartışmıyormuyduk?
Benim mi kafa gitti
yoksa seninki mi?

Benim mi kafa gitti
yoksa seninki mi?

konumuz adalet aramakken nasıl fetoş ile bağlantısı var bende anlamış değilim.
gerçi demin yazdıklarımla ilgili konu olsa bile konuşacak bişey bulamazsınız
tek diyeceğiniz çocuk gibi KANDIRILDIK

konu fetoş ise benim yazdıklarım da çok alakalı bu konuyla.

bu chp-fetö ortak hareket ediyor lafları pes dedirtiyo cidden bu nasıl bi pişkinlik, nası bi utanmazlık nası bi arsızlık, nası bi aymazlıktır? okyanus ötesindeki kendini peygamber sanan ruh hastası kabile liderine yıllardır "dön artık özledik" diyen, adamlarını devletin tüm kadrolarına torpille sokan, devletin tüm imkanlarından faydalanmalarını sağlayan, araları bozulunca terörist ilan eden ve kendileri hariç herkesi ve tüm muhalifleri bu adamların iş birlikçisi olmakla suçlayan kemal kılıçdaroğlu mu? yıllardır bunlarla yediği içtiği ayrı gitmeyen chpliler mi? siz nasıl insanlarsınız? hiç utanma bilmez misiniz?

Ya ilteber, su soyledigine gulunur :D Protesto hakki denen bir sey var. dagda ovada yuruyun diyor adam ya :D

Kul hakki durumunu, evinden kutular icinde para cikarilanlara da yapsaydin da samimi gelseydi yorumun :cici:

bu chp-fetö ortak hareket ediyor lafları pes dedirtiyo cidden bu nasıl bi pişkinlik, nası bi utanmazlık nası bi arsızlık, nası bi aymazlıktır? okyanus ötesindeki kendini peygamber sanan ruh hastası kabile liderine yıllardır "dön artık özledik" diyen, adamlarını devletin tüm kadrolarına torpille sokan, devletin tüm imkanlarından faydalanmalarını sağlayan, araları bozulunca terörist ilan eden ve kendileri hariç herkesi ve tüm muhalifleri bu adamların iş birlikçisi olmakla suçlayan kemal kılıçdaroğlu mu? yıllardır bunlarla yediği içtiği ayrı gitmeyen chpliler mi? siz nasıl insanlarsınız? hiç utanma bilmez misiniz?

Biz utanma biliriz
Hatamızı da kabul ederiz,
Sıkıntı yok bu hususta

Bak ne diyorum;
Mit tırları olayında
ABD parmağı netleşti diyorum,
Uğrunda yürüdüğünüz Berberoğlu
fetöcülerle ABD ile iş tuttu diyorum,

Enis Berberoğlu'nu kim vekil yaptı?
Kılıçdaroğlunu kim başkan yaptı dersiniz?
Buyurun cevap verin,
Söz sizde.

Emiri Fetöden alıyorlar.
Yürü , yürüyorlar, dur duruyorlar, zıpla zıplıyorlar. 450 km yürüdüm öfkem geçmedi demiş.
Tabi kimse yakıp yıkmadı öfken geçemedi dimi.

Biz utanma biliriz
Sıkıntı yok bu hususta

Bak ne diyorum;
Mit tırları olayında

Buyurun cevap verin,
Söz sizde.

geçiniz, siz ancak kandırıldık deyip köşeye çekilmeyi bilirsiniz.
kılıçdaroğlu partisinin tutuklanan vekili için yürüyor olabilir, kimin için yürüdüğü şahsen benim umrumda değil. o yürüyüşe katılan binlerce insanın yürüme sebebi de kılıçdaroğlu ile aynı değil ve hepsi hükümetin bir zamanlar kuzu sarması olup şimdi bir numaralı terör örgütü ilan ettiği pislik bir örgütün yaptıklarının ceremesini çekmekten bıktıklarını dile getirmek için yürüyorlar. siz neden her fırsatta chp-fetö bağlantısı kurmaya çalışıyorsunuz? hükümet kendi içindeki fetöcüleri temizledi mi de sağdan soldan fetöcü avlıyor?

geçiniz, siz ancak kandırıldık deyip köşeye çekilmeyi bilirsiniz.
kılıçdaroğlu partisinin tutuklanan vekili için yürüyor olabilir, kimin için yürüdüğü şahsen benim umrumda değil. o yürüyüşe katılan binlerce insanın yürüme sebebi de kılıçdaroğlu ile aynı değil ve hepsi hükümetin bir zamanlar kuzu sarması olup şimdi bir numaralı terör örgütü ilan ettiği pislik bir örgütün yaptıklarının ceremesini çekmekten bıktıklarını dile getirmek için yürüyorlar. siz neden her fırsatta chp-fetö bağlantısı kurmaya çalışıyorsunuz? hükümet kendi içindeki fetöcüleri temizledi mi de sağdan soldan fetöcü avlıyor?

Anladım,
Kimin için yürüdüğünün önemi yok
Yürüyüş Tayyip Erdoğan'a karşıya
Olay bitmiştir diyorsun,

Erdoğan nefreti kimyanızı bozmuş derincede
kızıyordunuz,
Ben size ABD fetö bağlantısını söyledim
ama bunların bi kıymeti yok nezdinizde

Anladım,
Kimin için yürüdüğünün önemi yok
Yürüyüş Tayyip Erdoğan'a karşıya
Olay bitmiştir diyorsun,

Erdoğan nefreti kimyanızı bozmuş derincede
kızıyordunuz,
Ben size ABD fetö bağlantısını söyledim
ama bunların bi kıymeti yok nezdinizde

sen diyorsun ki kılıçdaroğlu'nun uğrunda yürüdüğü adam fetöcü, ben diyorum ki yürüyen her insanın sebebi farklı. buradan nasıl erdoğan nefreti çıkarabildin? her şeyden mağduriyet çıkarmak huyunuz olduğundandır belki.
13 sene erdoğan'a oy verdiğini ve oğlunun hiçbir bağlantısı olmadığı halde fetö'den açığa alındığını ve -
burada özellikle belirtmek gerektiğini düşünüyorum- TÜRBANLI bir teyze erdoğan'a bu zamana kadar verdiğim oylar haram olsun diye röportaj veriyor bu yürüyüşte. biz bu kadınla kılıçdaroğlu'nu aynı organizasyonda bir araya getirmeyi nasıl başardık diye hükümet bi otursun düşünsün bakalım muhalif avlamaktan fırsat bulursa.

[sıze="3"]ya ilteber, su soyledigine gulunur :d protesto hakki denen bir sey var. Dagda ovada yuruyun diyor adam ya :d

kul hakki durumunu, evinden kutular icinde para cikarilanlara da yapsaydin da samimi gelseydi yorumun :cici:[/sıze]

bütün partilere laf söylemeye başlarsam herkes hucum etmeye başlar. i akpye laf söyledim demediğini bırakmadıLAR . Seadet partili birisi var . Onu partisini eleştirdim . Yerin dibine soktu . Mhpye laf söyledim . Türk kardeşimiz ağzına gelenler eline döküldü .Chpyi eleştirdim . onlar daha felaket . yobaz gerici dinci diye saydırıyorlar.akp seadetçiler islamı kullanarak saldırıyorlar.TÜRKİYEDE BİRİSİNİN PARTİSİNE LAF SÖYLEMEK DİNİNE LAF SÖYLEMEKLE EŞİTTİR .AVRUPADA ADAMLAR OYUNU ATIYOR GEÇİYOR .BİRBİRLERİNİ BİZİM GİBİ KEDİ KÖPEK GİBİ YEMİYORLAR. DEMEK Kİ BİZİM MİLLİ EĞİTİM ADAM YETİŞTİRMİYOR . BİRBİRLERİYLE KEDİ KÖPEK GİBİ KAVGA EDECEK KİŞİLER YETİŞTİRİYOR.

[sıze="3"]ya ilteber, su soyledigine gulunur :d protesto hakki denen bir sey var. Dagda ovada yuruyun diyor adam ya :d

kul hakki durumunu, evinden kutular icinde para cikarilanlara da yapsaydin da samimi gelseydi yorumun :cici:[/sıze]

ben televizyon izlemiyorum . Kutu mudu nedir bilmiyorum . Haberde izlemiyorum . Işim dağın başında bilgisiyar internet kullanıyorum . Ama yine de haberlere bakmıyorum . KULAKDAN DUYMA ÇOK AZ BİLGİM VAR Erdoğanın damadı mı kutuyla para götürmüş . Nerede götürmüş nerede harcamış .DAMADININ İSMİ NE. NERDEYSE BÜTÜN HABERLERİ BURDAN ALIYORUM

bütün partilere laf söylemeye başlarsam herkes hucum etmeye başlar. i akpye laf söyledim demediğini bırakmadıLAR . Seadet partili birisi var . Onu partisini eleştirdim . Yerin dibine soktu . Mhpye laf söyledim . Türk kardeşimiz ağzına gelenler eline döküldü .Chpyi eleştirdim . onlar daha felaket . yobaz gerici dinci diye saydırıyorlar.akp seadetçiler islamı kullanarak saldırıyorlar.TÜRKİYEDE BİRİSİNİN PARTİSİNE LAF SÖYLEMEK DİNİNE LAF SÖYLEMEKLE EŞİTTİR .AVRUPADA ADAMLAR OYUNU ATIYOR GEÇİYOR .BİRBİRLERİNİ BİZİM GİBİ KEDİ KÖPEK GİBİ YEMİYORLAR. DEMEK Kİ BİZİM MİLLİ EĞİTİM ADAM YETİŞTİRMİYOR . BİRBİRLERİYLE KEDİ KÖPEK GİBİ KAVGA EDECEK KİŞİLER YETİŞTİRİYOR.

Dogru gordugunuzu/bildiginizi soylemeniz lazim. Eger haksizlik karsisinda susuluyorsa, tek partiye yuklenme yapiliyorsa bana samimi gelmiyor insanlar kusura bakmayin. Arti burada insanlar agzina geleni soylese ne olacak? Tartisma uslubunu bildiginiz surece zararda olan siz olmazsiniz.

Bunlar adalet için değil
Fetö (ABD) için yürüyor
Kılıçdaroğlu
fetöye diyet borcunu ödüyor

Kusura bakma ama şu forumda gördüğüm en militan adam sensin. Tanımıyor olsam AKP'lilerle dalga geçmek amacıyla AKP'li gibi davranan parodi bi hesap olduğunu düşüneceğim.

Şimdi sana bir şey sorayım;

Bu FETÖ ABD köpeğiyse (ki öyle olduğunu biliyoruz) siz de en az bi 10 yıl ABD'ye köpeklik yaptınız diyebilir miyiz? FETÖ'ye hiç yüz vermemiş Erbakan'ın yetiştirdiği adamlar, isyan edip iktidara geldiklerinde ilk iş FETÖ ile ortaklaşa hareket ettiler, bu duruma ABD projesi diyebilir miyiz?

Fethullah denen puşt "Irak'ta Amerikan askeri ile birlikte olmalıyız" derken, siz de meclisten tezkere geçirmeye çalışıyordunuz, hatırladın mı? "Amerikan askerlerinin sağ salim eve dönmelerini Allah'tan niyaz ediyorum."

2004'te, askeri kanattan gelen tüm itirazlara rağmen, MİT raporlarına rağmen, muhalefetin baskısına rağmen, FETÖ'yü cansiparane korudunuz, hatırladın mı?

Kadrolaştıkça kadrolaşan bu köpekler yeterli güce kavuştuklarında, sizin de sonsuz desteğinizle, TSK'nın üzerine kabus gibi çöktüler, hatırladın mı? "Ben bu davanın savcısıyım."

O dönem bunlar Cemaat'in işleri, bunlar ABD adına çalışıyor, ordumuzu ele geçirmeye çalışıyorlar denildiğinde, TSK'yı millete öcü gibi göstermekle meşguldünüz, hatırladın mı?

Bu yapı yeterli güce kavuştuğunda, neden ilk iş Atatürkçü Subayları mahkum etti, hiç düşündün mü? Savunduğun parti neden bu ABD'nin tertiplediği süreçlere sonsuz destek verdi hiç düşündün mü?

Evet FETÖ tam bir ABD köpeği, ama 10 yıldır yalnız değildi, suç ortağı vardı.

Gelelim güncel meseleye;

Yahu bu Kılıçdaroğlu AKP ve Cemaat'in en kanka olduğu dönemde, 2010'da başkan seçilmedi mi? Sizin başkan kasete "Bunlar özel değil, genel genel" demedi mi? Süreci körüklemedi mi?

Aynı komplo MHP'ye kurulduğunda, onu da kullanmadı mı? Kaset siyasetini bu ülkeye kazandıran siz değil misiniz?

Boş laflarınızı bir kenara bırakın ve FETÖ'cü ABD köpeği arıyorsanız desteklediklerinize bakın.

Birkaç yıldır işinize gelmediği için zıt politikalar gütmeniz, 10 yıldır yaptıklarınızı değiştirmedi.

Necip Hablemitoğlu (bkz: köstebek) bunların nasıl devletin kritik noktalarına sızdığını tam 17 sene evvel anlatmış. Haklarına DGM'de dava bile açılmışken göz göre göre göz yumup, on yıllarca iktidara yürüyen siyasal İslamcılar mı kemal kılıçdaroğlu için fetöcü diyor?

Gülüyorum; ama g*tümle azizim

Sizin adalet için yollara düştüğünüz kişi
Devletin gizli bilgilerini
fetönün elinden alan adam değil mi ?

Kendi gazeteci olduğu halde
Elindeki bilgileri
Bu işler için görevlendirilmiş cumhuriyet
yazarı Can Dündar a veren adam

Ülkeyi dünya arenasında teröre destek veren ülke
durumuna düşürmek,
Fetö devlet savaşında,
Fetönün köpekliğini yapan
vatan hani alçak adam için yürümenin
adı ne zaman adalet olmuş?
Mit tırları olayında ABD parmağı netleşmişken
Buna kanmayacak kadar akıl sağlığım yerinde şükür

Demek ki, mit tırları Türkmenlere gitmiyor ve içinde silah olduğunu doğruluyorsunuz. Birisini yargılayacaksanız önce kendinizden başlamanız gerekiyor. PKK teröristse AKP buna alenen destek verdi, cemaat teröristse yine AKP alenen destek verdi. Bugün cemaatçi denilerek tasfiye edilenleri CHP değil bizzat AKP atadı.

Benim mi kafa gitti
yoksa seninki mi?

Konuyu mit tırları ve Can Dündara getirip bu cevabı yazmak çok derin bir çelişki oluyor.

Biz utanma biliriz
Sıkıntı yok bu hususta

Bak ne diyorum;
Mit tırları olayında

Buyurun cevap verin,
Söz sizde.

Kafama takılan nokta;

Madem ABD bu kadar kötü ve kötülüğünü istiyorsunuz neden bu iktidar ısrarla ABD'ye yaranmaya çalışıyor?

Habur rezaletini hatırlarsınız, Suriye sınırının kapatılmasını, sırf 20 dakika görüşmek için lobilere milyonlarca dolar akıtan CHP değil AKP'dir. O AKP G20'de ABD başkanı ile yanyana fotoğraf çektirdi diye neler yazdığını kendinizde bulabilirsiniz.

1994-95 arası adalet bakanlığına, chp den hamili kart alalarak 510 yandaş savcı hakim atayıp, adaletin ırzına geçen moğultay bunlardan değil miydi? uygulamaları görmedik mi? gerçi oluru yok ya, her ihtimale karşı dua edelim Yaradan olası bir sol iktidardan memleketimizi korusun. sağdan soldan alıntı yapıp yazmıyorum. bizzat yaşadık. Cumaya giden, başını örtenlere eziyetler, imf den 2 kuruş alacağım diye ip atlamalar, 3 haneli enflasyonlar. Benim yaşım ve bilgim kifayet etmiyor. SOL: cumhuriyetten bu yana kıbrıs çıkarması hariç bu memlekete ne vermiş? babalarınız dedeleriniz iyi bilir sana yağı, benzin, sigara vs vs kuyruklarını .
Tamam demokrasilerde muhalefet olmazsa olmaz bir unsurdur ama görüyorsunuz durumu. terör örgütü ile kol kola yürüyor adam. Şimdi hangi büyülü sözcük ya da tümcelerle anlatacağız. her şey durmuş beyin durmuş. Allah ıslah eylesin.

Sadece yazmış olmak için yazılan bir mesaj ve buna cevap vermeyi vazife biliyorum.

15 Temmuz sonrası 2700 yargı mensubunu cemaatçi diye tasfiye edip tutuklatan AKP'dir.
Bu 2700 yargı mensubunun tamamı AKP atamasıdır. Bu tasfıyeler sadece bir günde yapılanlar ve bu güne kadar 120.000 üzeri kamu personeli cemaatçi denilerek işinden atıldı.

Bank Asya önünde darp edilip yerlerde sürüklenen başörtülülerden bahsetmemeniz yanlış olmuş. Sonraki darp edilenleri doğum yaptığı halde hastahanede tutuklananları da yazmamanız yanlış olmuş. Yoksa siz başörtüsünden önce kimin başörtülü bacısı olduğuna mı bakıyorsunuz ?

İMF konusuna gelirsek;
İMF'nin sıkıntı anında ne kadar destek alabilirim sorusunu İMF'ye borç verdik diye aktaran bir iktidar dürüstlükten bahsedemez. Her şey bir yana Türkiye'nin dış borcu 15 yılda ne kadar artmış buyurun siz cevaplayınız.

Dışarıdan her giren parayı gayri safi milli hasılaya ekleyip ekonomi büyüyor demek işgüzarlıktır. Yani Türkiye'ye giren karaparayı bile ekonomik büyümeye ekleyip ekonomi büyüyor denmez. Kara para girer ancak ekonomide balon etkisi yapar. O balonda patladığında bankalar ve ATMler kapanır. Aklıma gelmişken Türkiye'ye son 5 yılda ne kadar kaynağı belirsiz para girişi olduğunu yazar mısınız ?

forumun çoğunluğu chpye uygun yorum yapıyor . biraz bırakında akp MHP seadet yada başka partiler farklı yorum yapsın . biraz forumda fikir özgürlüğü olsun

Chpye uygun olan düşüncelerin çok olması neden seni bu kadar geriyor ve üzüyor.
Chpye uygunu siz yazdınız diye yazıyorum. Yoksa o da yanlış bir kullanım.
İsteyen istedigi tarafta yorumunu dile getirebilir. İsteyen istedigin tarafında olabilir
Bu farklı düşüncelerin eşit miktarda olması şart değildir.

İşin iç yüzü eski dostlar düşman, eski düşmanlar ise dost oldu heyhat

Geri