Acun Ilıcalı

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 888 gün önce görüldü
Fenerbahçeye desteği için çok sevdiğim bir insan.

siyah basic t-shirt imalatçısı
survıvor izlemeye uzun süre ara vermiştim eskisi gibi güzel olmuyordu bu sene yine bi kıpırdanmayla milletinde evde olmasını iyi değerlendirdi actionları saldı

ben muhabirlik vs dönemlerinde tutuyordum.. taa ki çocuğu yaşındaki kızla evlenene kadar bir de üçüncü ye alıyor o gün bugündür haz etmiyorum ..

Çok emek vermiş birisi hayat hikayesini dinlemiştim. Haklı bir şöhret.

meraktan acun medya akademi için başvuru oluşturmuştum, yok gelmicem diyene kadar 45 kere aradılar üşenmeden...
insan bi anda kendini tv8'de pirinç tanesi yalarken, karamelize soğanı mangalda kömür olsun diye yakarken hayal ediyor, her açtığımda ''acun medya akademi'' diyorlar, duygusal... işini bilen bi adam sabaha kadar eleştirilse de biliyor ki yürüyor işte.
umarım hiçbir yetenek gerektirmeyen var mısın yok musun programını bir kez daha yapar, toplaşıp katılalım. kutumda küçük hissediyorum diyen ve 100.000 bin t l açan forum üyeleri banlanır.

Basariyi ornek almak isteyen varsa

Acunun hayatina baksin.

Şimdiki sevgilisine sormak gerek. Acun kimdir necidir diye..

Kimi getirelim daha? Takımın tamamı yıldız zaten.:)

Zeki ve kendini geliştirip zirveye oturdu Kendi kulvarinda taktir ediyorum

Biz yıldız futbolcu derken Alex ve Pierre van Hooijdonk’lardan bahsettik diye kıvıran, Ali Koç yalakası, spor yöneticiliğini Survivor ile karıştıran ve harmanlayan, insanların hayallerini mavi kutular misali bir ipin ucuna bağlayan , kendinden yaşça küçük kişilerle birlikte olan Ali Ağaoğlu yolcusu, parayı bulunca boşanan İbrahim Tatlıses bozması, medyacı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fenerin en büyük hatası da Acunu getirmesiydi.Bir on yıl daha şampiyonluk yaşayamazlar bu kafayla gittikçe.
Adamın işi gücü algı ve bunu da başaramıyor yüzüne gözüne bulaştırıyor.Ligi dominikteki oyun parkı zannediyor.
Kılıçdaroğlunun siyasetteki rolünün futbolda karşılığı sadece.
Ancak kendi başarısızlıklarına bahane arıyor.Hiç nerde hata yapıyoruz diye bakmıyor asla ama asla.

Son günlerde provokatör sözleriyle kendinden konuşturan şımarık zengin. Ama bayağı parlak bir oğlan.

Son düzenleme:
Geri