Acun Ilıcalı

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 887 gün önce görüldü
Acun firarda ismini verdiği magazin programı sunuculuğundan medya partronluğuna uzanan hayatında, dört de kız babası olmuş insan.:)

Bazıları gibi baba elinden alıp devam ettirmedi işini
Muhabirlikten kanal sahipliğine kadar kendi uğraşlarıyla geldiğini görüyorum.Adım adım zirveye giden bir adam.
Gerçekten yaptığı işin hakkını fazlasıyla veren bi insan.

Yardıra yardıra ingilizce konuşmaya çalışan adam..

Adam cesaretli beyler ;)

Ferrari arabasına yakışmayan bir adam.
Görünce midem bulanıyordu bir ara, o derece bıktırmıştı..
Avrupa'da yayınlanan Eğlence ve yetenek proğramlarının yani sıra bazı Talk show'ları bile bire-bir kopy paste ederek Türk izleyicisine bu organizasyonları entegre etmeye çalışan şımarık medya patronu.

Parayı bulunca yedek sevgili mantığını hayata geçiren gereksiz bir insan.

Yaptığı işin hakkını veriyor,tv8den cıkmıyoruz :T:
seviyorum ayrıca.

Bir zamanlar itici gelse de şuan kendisini izlemekten keyif alıyorum. Keşke daha aktif rol alsa programlarında. Elinden tuttuğu adamı ihya etme özelliği de vardır.

Türk sunucu, yapımcı ve girişimci. Acun Medya'nın kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır.

Bir türlü kanımın kaynamadığı itici bulduğum ünlü.

Bu şey değil mi ya? Seyma Subaşı'nın eski kocası?

Vallahi o.

[YOUTUBE]/1u1aoVD5scw[/YOUTUBE]

Parasıyla milleti rezil eden, spor muhabirliğinden kanal satın alabilen ( nasıl yaptı bunu hala anlamış değilim ), parayı bulunca İbrahim Tatlıses gibi önce karısını değiştiren, Acun Firar da programı ile ülke ülke gezip Fındıkkıran, İtalya da gezerken model bir kızı durdurup üstündekilerin fiyatlarını sorduktan sonra “ Esat bizim aylık maaşımızdan fazla lan diyip gıpta eden “ kişiliğini beğenmediğim bir insan.

Geri