Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tam bir şark kurnazı. Yıllar önce toplumun iq seviyesini çözdü, bizim toplum 2 kelimeyı ııılamadan yanyana getirene haklı diyen, çabuk gaza gelen, sermaye sahiplerinin ağzından çıkan sözlere daha bir itibar eden, manipülasyona çabuk gelen, hafızası zayıf bir toplum.
Bunu fark etti ve bunu mükemmel şekilde kullanıyor.
"Fenerbahçe'nin şu anki başarısının arkasındaki en büyük etken Acun Ilıcalı. Galatasaray'ı tek başına dağıtıyor! Tek başına! Medyayı çok iyi biliyor. Bir şeyler söylüyor, şu bu bir bakıyorsun herkes darmadağın olmuş, oradan Jose Mourinho gerekli işini yapıyor. Ben bu öğütü zamanında Ali Koç'a verdim. "Ali, benim çok sevdiğim dostumsun, başkanımızsın ama yüzünü eskitiyorsun. Sen bu kadar kameralara çıkma. Sen büyük bir iş adamısın" dedim. Acun Ilıcalı yönetime girdi. Ali Koç, gerçek başkanlığı bu sene yapıyor. Tebrik ediyorum onu. Çok başarılı olacak göreceksiniz. Çünkü yönetimi yeni yeni anlayabiliyor."
bugüne kadar her söyleneni vay arkadaş demek böyleymiş diye dikkatle dinleyenler
acunla ilgili bir şey söylenince kanıt yok diye karşı çıkıyo :d aidfşkhişadkfhşik
lan sen nerden biliyon kanıt olmadığını aişdfkhiaşdkfhişk
ahahahahahhaa
Acun Ilıcalı: "Zor bir lige yükseldik. Herkes, ‘İşte 300 milyon euro alıyor’ diyor. Tamam, aldık 300 milyon euroyu da rakipler 3 milyar euro. E, onu ne yapacağız? Şimdi 1 milyar, 2 milyarlık takımlarla oynayacağız. Dünyanın NBA’i oldu artık Premier Lig. O yüzden çok yüksek bir kalibre. Burada tutunabilmek kolay bir şey değil. Bütün odağımız ilk sene ligde kalmak üzerine olacak. Başarabilirsek, ondan sonraki seneler için çok ümitli olurum. Ama en zoru ilk sene diyebilirim."