açık alanlarda sigara içme yasağı hk.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sana bişi diyim mi. Çok seviyorum ben seni. İstedigin kadar küfret. Yine de kızmıyorum. Bana karşı çok ön yargilisin sadece. Canın sağolsun
Sende bana karşı çok ön yargılısın. Sadece bana karşı değil bir kaç kişide dahil bu ön yargina. Yapma böyle. Üzüyorsun hakikaten ):
ALLAHIM...........AĞLIYORUM........
GÖZYAŞLARIM SEL ŞU AN........

şahsen içiyorum
burunları maskenin dışında gelip uyarmalarını bekliyorum ama daha uyaran olmadı

Sende bana karşı çok ön yargılısın. Sadece bana karşı değil bir kaç kişide dahil bu ön yargina. Yapma böyle. Üzüyorsun hakikaten ):
Hadi artık öpüşün barışın. Ya da öpüşmeden barışın. Benden başkasını öptüğünü görürsem suratına sigara dumanı üflerim.

Ay götüm. Bıktım sizden. Yalancıyı öpseler kucaktan inmeyecekler var. dumanını solumak sorunda mıyım diyen mi ararsin duman virüsü daha uzağa taşır diyeni mi isresin! Otu boku kömürü isi pusu sisi gazı egzozu solursun, saçına sinmez, konya ovasında sigara dumanı enseni gıdıklar öyle mi? Samiyetsizsiniz. Yalan söylüyorsunuz. Kimse suratiniza üflemiyor bunu. Ben de senden rahatsiz oluyorum. Dev gibi çantayla metroya binmeden, şemsiyenden, cak cak çiğnedigin sakizdan, her yerde selfi çekmenden, bağıra bağıra telefonda konuşmandan, ucuz ezine kokulu d&p parfumunden, göz devirmenden, köpeğinden kedinden motorundan bisikletinden kaykayindan skutırından her çim gördüğün yerde mangal yakmandan balık tutmak için olta sallamandan pusetli terorunden sümüklü bebeğinden müziğinden varlığından herseyinden r a h a t s ı z ı m.

Az rahat bırakın lan beni!
yargi machine misin mubarek tokatmanyagi yapmissin herkesi Xd

Geri