açık alanlarda sigara içme yasağı hk.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Demek istediğimiz açık.
Sigara bahane. İstibdat şahane.

Tamam. Açıkta yasak kapalıda yasak arabada yasak (bak burası cokomelli arabada da yasak) nerde içicem ben bunu. De bana. Haaa bana ne diyorsun tabiiii. O zaman senin rahatsızlığından da bana ne

Son düzenleme:
Sigara içmek ile su içmeyi aynı kefeye koymuş. Sigara için maske indiriliyormus ama su içmek için de indiriliyormus.

Pandemi döneminde neden açık alanda sigara yasağı geldi? A... Oğlu maskeyi çeneye indirmiş avel gibi geziyor caddede. Polis çevirdi maskeden ceza yazmak için memur bey valla yeni attım sigarayı sigara içiyordum dedi. İçmiyordu ki pe...vnk ben gördüm. Ama hadi kanıtla. Bu gibi dallamalarin önünü alamadılar. Maske neden cenende diyorsun sigara içiyordum diyor. Maske neden cenende diyorsun su içiyordum diyor. Az bile yapıyorlar. Maskeyi ağzınıza takamadiginiz şu kurallara uyamadiginiz için hayvan muamelesi yapıyorlar. Anladığıniz dil o çünkü. Medenice denediler olmadı. Madem anlamıyorsunuz ahirlariniza o zaman dediler hakli olarak. Geçen minibüse bindim şoföre parayı uzatırken 1lira yere düştü almak istemedim yeni 1 lira uzattım. 2 dakika sonra bir amca bindi siveden belli doğulu maskede çenede. Büyük ihtimal 65 yaş üstü. Oturdu koltuğa uzattı parayı bir möydan diye. Şişeden suyunu icti daha o suyu yutmadan yerdeki bir lirayı gördü eğilip onu alacağım diye ağzındaki suyu yere kustu davar. Sonra başkası bindi elindeki poşetleri o suyun üzerine koydu. Bu virüs nasıl yayilmasin? İşte insan olmadığınız için adamlarda hayvan muamelesi yapıyor.

Ben de sigara kullanıyorum. Ama başkasının ictigi sigara dumanından rahatsız oluyorum. İçmeyenleri düşünemiyorum bile. Mecbur mu adam senin benim ağzımdan çıkan dumanı solumaya? Faşizmmis. Asil faşizm içtiğimiz sigaranın dumanını millete solutmak. S. git evinin balkonunda ic. Ben içmeden duramam diyorsan çıkma o zaman dışarı.

Az bile yapıyorlar.

Bak bak bak boğazımdan çıkan dumanı soluyamazmis. Gö*ümden çıkan ossurugu solu o zaman hahahahahah :D

Onu aynı evde yaşadığın aile üyelerin solusun. Ben niye soluyorum senin ağzından çıkan duman ile götünden çıkan osurugu. Keza senin agzinla götün arasında fark yok. Konuşmanda aynı etkiyi yaratıyor zaten osurmana gerek yok

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Min
Sigara içiyorum, kendi evim dahil sigaralarımı balkonda içiyorum. Annemin,abimin,arkadaşlarımın vs vs rahatsız olmasını istemiyorum.

Sigara içiyorum, koku giderici ne varsa çantamda taşıyorum ki birazcık da olsa etrafıma yayılan kötü kokuyu giderebilmek için.

Sigara içiyorum, iki fırt daha çekeceğim diye ağzındaki dumanı dışarıya değil de toplu taşımanın içerisine üfleyenlerden, herhangi bir sıra beklerken tansiyonu düşmüş gibi sigarasını yakıp püfür püfür yüzüme gelen sigara dumanından nefret ediyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
sevgili cumhurbaşkanımın yeşilaycılığından da etkilenmeyen ne bilim......... EVİNİZDEN BAŞKA Bİ YERDE İÇMEYECEKSİNİZ.........

Sigara değil mesele. Nasıl ki iki ağaç değildi mesele. Aha bu da böyle. Yoksa içsem ne icmesem ne. Ama niyet halis değil derdim o. Bir de artık "ay dumanın orama bura giriyooo" diyen meriçl'erin (bak cansu'lara da bişey demem. Onlar girmese de girdi der. Huyları bu) yalanına isyan ediyorum. Yalan söylüyorsunuz. Kimse suratınıza üflemiyor.

“Dur bi suratına üfleyeyim şunun” demiyor hocam zaten kimse. Kusura bakmayın ama her şeyin muhalefeti olmaz,olunmaz.

Birader kokuyor kokuyor. Üfleme değil tek mesele. İçiyorsun biniyorsun toplu taşımaya. İzmarit yalamış gibi kokuyor. Nasıl ki ter iğrenç kokuyor o da kokuyor. O yolculuk eziyet oluyor. Bişey deyince de taksiye bin diyor p...nk. savunmasi da hazır.

IMG_20201204_105258_604.jpg

kısacası içerseniz böyle olursunuz hepten bırakın diyolar xd

Bence kimse sigara içmesin. Her yerde yasak olsun.

Geri