açık alanlarda sigara içme yasağı hk.

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
“Dur bi suratına üfleyeyim şunun” demiyor hocam zaten kimse. Kusura bakmayın ama her şeyin muhalefeti olmaz,olunmaz.
Yani beni, hocanı karşına mi alacaksin stock? Hani hatalarımla kabul etmiştin beni. Şimdi burada bu vandal hatem'e ezdircek misin beni? Yazıklar olsun :D

Abi Winston lark muratti içerseniz kokar tabi

Dünyanın çoğu yerinde salgın olmadan önce de sokakta istediğiniz yerde sigara içemezdiniz, şimdi de içemezsiniz.

İki gülerim diye geldim. Çok tatlıydınız...

Şu @Hatem neden banlanmıyor hala ya? Bi rakı içicez içirtmediniz. Evde rakı içmek yasak değil dimi la?
4C9BE1CB-BF22-4773-806A-BE7A89CA47C4.jpeg

çok rahatsız olan iki adım ötede yürüsün. dışarda çook nadir sigara içen hatta şu an bırakmış biri olarak beni 25 senedir 4 buçuk milyonluk bi şehirde henüz sigara dumanı rahatsız etmedi. nerede yaşıyorsunuz nasıl ortamlarda bulunuyorsunuz da bundan bu derece rahatsızlık duyuyorsunuz? ha duyuyorsanız da masa değiştirin, kaldırım değiştirin. biri gelip dumanını suratınıza mı üflüyor? o zaman tepki gösterin hakkınız var. ama dışarda içtiğimiz sigaraya da karışmayın *kyım. alternatif sunulmadan getirildiği için saçma buluyorum. nereden ceza keseceklerini şaşırdılar.

Buna göre, tüm illerde vatandaşların özellikle yoğun olarak bulunduğu valilik ve kaymakamlıklarca duyurulan cadde ve sokaklar (özellikle trafiğe kapalı olanlar),ihtiyaç duyulan meydanlar ve toplu taşıma araç durakları gibi alanlarda, sigara içmek yasak.

Bize düşen yasaklara uymak, sorgulamak değil abi Corona bu şakası yok

çok rahatsız olan iki adım ötede yürüsün. dışarda çook nadir sigara içen hatta şu an bırakmış biri olarak beni 25 senedir 4 buçuk milyonluk bi şehirde henüz sigara dumanı rahatsız etmedi. nerede yaşıyorsunuz nasıl ortamlarda bulunuyorsunuz da bundan bu derece rahatsızlık duyuyorsunuz? ha duyuyorsanız da masa değiştirin, kaldırım değiştirin. biri gelip dumanını suratınıza mı üflüyor? o zaman tepki gösterin hakkınız var. ama dışarda içtiğimiz sigaraya da karışmayın *kyım. alternatif sunulmadan getirildiği için saçma buluyorum. nereden ceza keseceklerini şaşırdılar.

Çok haklısınız Hilal Hanım. Ayni şeyleri savunuyoruz. Kuyruklarına teneke bağlayıp gezdireceksin bu yesilaycilari.

Sana bişi diyim mi. Çok seviyorum ben seni. İstedigin kadar küfret. Yine de kızmıyorum. Bana karşı çok ön yargilisin sadece. Canın sağolsun

Sende bana karşı çok ön yargılısın. Sadece bana karşı değil bir kaç kişide dahil bu ön yargina. Yapma böyle. Üzüyorsun hakikaten ):

Geri