A101 ŞOK BİM cuma nedeniyle kapalıymış bizim burda

Konu sahibi son olarak 2311 gün önce görüldü
her yerde böyle mi

SM-G313HY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BİM'i görünce aklıma birkaç gün önce internete düşen video geliyor. Bütün masum duygularım yok oldu.

başlarınA geçsin namazları

konumuz bu değil cuma namazı var diyw market mi kapatılır ya

Bi güzel kapatılır market, erkek olup esnaf olsaydım cuma namazında kapar giderdim camiye.

Ey iman edenler! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah’ın zikrine koşun ve alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır.

Adamlar inançları gereği bunu yapıyor sana soracak değiller dağıtırım bak burayı forumuda kapayın cuma namazı vakti !!!!!!

neyse yetkiliyle bu konuyu konuşacağım daha önce her cuma secdede miydiniz diyeceğim hadi erkekler cumaya gitti kızlar siz napıyosunuz diyeceğim topluca kılıyorsanız cumayı ayırmakla büyük günaha giriyorsunuz diğer günlwede de kepeng kapatın diyeceğim

bizim burda sadece şok kapatıyor bende cumaya gidiyorlar diye hep ordan alışveriş yapıyorum bim ve a101 kafir.s alışveriş imandan gelir sonuçta

neyse yetkiliyle bu konuyu konuşacağım daha önce her cuma secdede miydiniz diyeceğim hadi erkekler cumaya gitti kızlar siz napıyosunuz diyeceğim topluca kılıyorsanız cumayı ayırmakla büyük günaha giriyorsunuz diğer günlwede de kepeng kapatın diyeceğim

Uff ne bos konusmussun ya. Acik bi market bul oraya git. Milletin namazindan sana ne.

Müsadenizle alınıyorum bu yoruma.

Şahsen böyle bir uygulamaya denk gelmedim, gelirsem de bunu dert edinmem kendime.

Firma insiyatif alıp böyle bir uygulamaya gidebilir, pazar günler komple kapatabilir ya da sadece pazar günleri çalışabilir. Bu bir tercihtir keza sizin de başka bir marketi tercih edebileceğiniz gerçeği gibi.

Konunuzu kirlettiysem kusura bakmayın.

Allah başka dert vermesin, Migros daha iyi domuz eti ve ürünleri bulunuyor avrupa standartlarında olup anadan doğma entellektüel insanlarımıza yarar sağlayabilecek nitelikte .s

Geri