A101 ŞOK BİM cuma nedeniyle kapalıymış bizim burda

Konu sahibi son olarak 2311 gün önce görüldü
9fcd3e2e13457a23278b9426cf1218f2.jpg

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Bim kapalı ama diğerlerini tam bilmiyorum .

lütfen evine ekmek götüren üç kuruşun hesabını yapan ve namaza gidiyorlar ooo alkıs deyip sömürülmeyecek periler fikir belirtsin

SM-G313HY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siz inanmıyo olabilirsiniz ama müslümanlara cuma vakti girince alışveriş haram kılınmıştır inançlarına göre kapatır giderler bu onların bileceği şey beğenmiyen alışveriş yapmaz kimseyi ordan alışveriş için zorlamıyolar

Şu kızın bu konuları nasıl reyting yapıyor anlamıyorum :)
Çıkmazım aşırı tepki vermişsin ..

Bence çıkmaz sorular amacına ulaştı.İnsanları konusuna topladı ve kendince eğleniyor.Ancak tehlikeli sularda yüzüyorsun.İnsanların inançları üzerinden mağdur edebiyatı yapman haddin değil.

Şu kızın bu konuları nasıl reyting yapıyor anlamıyorum :)
Çıkmazım aşırı tepki vermişsin ..
eve almam gerekenler vardı 12 de yemeğe çıktım geldim abdest mescit namaz derken saat 1 i geçti en yakında büfe var büfeden ev eksikleri gören var mı çıkışta alamam zira otobüsüm yarım saatte bir geçio onu kaçırıorum stt uzak olan ürün varken yakın olanı alan var mı peki ama bakıyorum da müştileri onları çok daha düşünüo namaz kılıolarmış .beni gerçekten çalışan insanlar daha iyi anlayacaktır bak ben de namaz kıldım ama namaz kılanı eleştiriyorum çünkü insanları gösteriş için sıkıntıya sokuyorlar mesela bazı personel de hasta beklerken namaza gidiyor ama bana etik gelmio bu hakka girilio

eve almam gerekenler vardı 12 de yemeğe çıktım geldim abdest mescit namaz derken saat 1 i geçti en yakında büfe var büfeden ev eksikleri gören var mı çıkışta alamam zira otobüsüm yarım saatte bir geçio onu kaçırıorum stt uzak olan ürün varken yakın olanı alan var mı peki ama bakıyorum da müştileri onları çok daha düşünüo namaz kılıolarmış .beni gerçekten çalışan insanlar daha iyi anlayacaktır bak ben de namaz kıldım ama namaz kılanı eleştiriyorum çünkü insanları gösteriş için sıkıntıya sokuyorlar mesela bazı personel de hasta beklerken namaza gidiyor ama bana etik gelmio bu hakka girilio

Tahmin ettim illa ki ayrıntıda bir şeyler kızdırmış bu kızı diye ama sen yine de durduk yere günah çekme boş ver .. Riyaya zaten boğazımıza kadar batmışız .. Bundan sonra o lavuklardan alışveriş yapmazsın olur biter :)
Sinirlenince pek şirin oluyon bu arada ..

A101'de cuma vakti çalışan iki bayan ise kapatılmıyor. Diğer kombinasyonlarda kapanıyor, diğerleri de öyle.

müslümanlara cuma vaktinde alışveriş yasak olduğu için alışveriş yerlerini adamlar kapatıyor ve çok nomal. Kadınlarda cumaya gitmese bile alışveriş yasak olduğu için onlarda çalışmıyor boşa bende namaz kılıyorum vs diyerek edebiyat yapma yemezler.

ve son olarak her yerde aynı uygulamanın yaygınlaşmasını diliyorum çünkü böyle birkaç yer yapınca alışılmıor forumda da başlarsa çok iyi olur üstteki üyeden bi saat haber alamayınca bakalım ne hale geliyorsunuz

Ya arkadaş adam dükkanı da kapar cumaya da gider size ne?

Market cuma günü kapatılmaz .

Özel şirketlerde hiç birinde cuma namazı diye birşey yoktur.

Ama ki kendilerine gore ayarliyorlar .

Bastaki ne yaparsa cemaat onu yapar

Market cuma günü kapatılmaz .

Özel şirketlerde hiç birinde cuma namazı diye birşey yoktur.

Ama ki kendilerine gore ayarliyorlar .

Bastaki ne yaparsa cemaat onu yapar

marketcinin cumaya gitmesi gunah mi sacma sapan bir yorum yapmssin

Cuma vakti alışveriş haram kılınmış diyorlar yani başka zaman git gören sanacak gün boyu kapalı milletin derdi ne olmuş ya

Benim türbanlı bacıma cuma vakti dost yoğurt sattırdılaaar :))

Alla alaaa , halbuki onlar icin para daha onemli.... Isterse toteme gider market erifin aga yapcak bisi yok
Market yoksa bakkal osman var

Geri