karamuratbenim
Üye
bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
eve almam gerekenler vardı 12 de yemeğe çıktım geldim abdest mescit namaz derken saat 1 i geçti en yakında büfe var büfeden ev eksikleri gören var mı çıkışta alamam zira otobüsüm yarım saatte bir geçio onu kaçırıorum stt uzak olan ürün varken yakın olanı alan var mı peki ama bakıyorum da müştileri onları çok daha düşünüo namaz kılıolarmış .beni gerçekten çalışan insanlar daha iyi anlayacaktır bak ben de namaz kıldım ama namaz kılanı eleştiriyorum çünkü insanları gösteriş için sıkıntıya sokuyorlar mesela bazı personel de hasta beklerken namaza gidiyor ama bana etik gelmio bu hakka girilioŞu kızın bu konuları nasıl reyting yapıyor anlamıyorum
Çıkmazım aşırı tepki vermişsin ..
eve almam gerekenler vardı 12 de yemeğe çıktım geldim abdest mescit namaz derken saat 1 i geçti en yakında büfe var büfeden ev eksikleri gören var mı çıkışta alamam zira otobüsüm yarım saatte bir geçio onu kaçırıorum stt uzak olan ürün varken yakın olanı alan var mı peki ama bakıyorum da müştileri onları çok daha düşünüo namaz kılıolarmış .beni gerçekten çalışan insanlar daha iyi anlayacaktır bak ben de namaz kıldım ama namaz kılanı eleştiriyorum çünkü insanları gösteriş için sıkıntıya sokuyorlar mesela bazı personel de hasta beklerken namaza gidiyor ama bana etik gelmio bu hakka girilio
SM-G313HY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
konumuz bu değil cuma namazı var diyw market mi kapatılır ya
eve almam gerekenler vardı 12 de yemeğe çıktım geldim abdest mescit namaz derken saat 1 i geçti en yakında büfe var büfeden ev eksikleri gören var mı çıkışta alamam zira otobüsüm yarım saatte bir geçio onu kaçırıorum stt uzak olan ürün varken yakın olanı alan var mı peki ama bakıyorum da müştileri onları çok daha düşünüo namaz kılıolarmış .beni gerçekten çalışan insanlar daha iyi anlayacaktır bak ben de namaz kıldım ama namaz kılanı eleştiriyorum çünkü insanları gösteriş için sıkıntıya sokuyorlar mesela bazı personel de hasta beklerken namaza gidiyor ama bana etik gelmio bu hakka girilio
Hayır ikiden fazla bile olabilirA101'de cuma vakti çalışan iki bayan ise kapatılmıyor. Diğer kombinasyonlarda kapanıyor, diğerleri de öyle.
Market cuma günü kapatılmaz .
Özel şirketlerde hiç birinde cuma namazı diye birşey yoktur.
Ama ki kendilerine gore ayarliyorlar .
Bastaki ne yaparsa cemaat onu yapar