A101 ŞOK BİM cuma nedeniyle kapalıymış bizim burda

Konu sahibi son olarak 2314 gün önce görüldü
islamda bununla ilgili detaylar var. bence bir goz atmaniz lazim.

989d7a91a70b3604c35ca2e5a8a5ea33.jpg
foruma girebilmek için nikini şifresini yazacak kabiliyete sahip insanlara bunları anlatmak olmuyor ama neyse...hani siz haramdı yasaktı dediniz ya ...cumaya gitmeyin demiyor kimse sırayla caddede bütün bu marketler kapalı net anlamanız için işaretliyorum...özetle bu uygulamanın her yerde yaygınlaşmasını dilerim ...

SM-G313HY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence yadırgamamak lazım. Sonuç itibariyle dükkan adamların ister kapar ister açarlar.

benim dükkanımsa kimse karışamaz kanunen kadın satmakda serbest ibadet etmekde

osmanlı zamanında yaşasaydınız ya gidip hristiyan olurdunuz ibadet etmemek için yada gavur memleketine kaçardınız herkes dilediği gibi ibadet edebilir isterse eşeğe tapsın isterse ineğe bu kadar rahatsız olmayın size de özgürlük gelsin inanmıyorsanız yapmayın ama müslümanları yada bir dine inanıp ibadet edenleri rahatsız etmeyin

Dostlar inancı olan birisiyim ama kurumsal marketlerin Cuma namazı nedeniyle kapatılmasına karşıyım. Bence kapatılan kurumsal marketlerin kendi müdürleri insiyatif kullanarak kapatıyorlardır. Yoksa yukarıdaki merciilerin bu kapatmalardan haberi olduklarını hiç zannetmiyorum.

Öte yandan, inanç özgürlüğü için marketlerde Cuma namazına gitmek isteyen çalışanlar da "Gidemezsin." diyemezsin. Ama marketlerde Cuma namazına gitmeyecek nöbetçi çalışanlar olmalıdır. Bir saatliğine idare edebilecek, yetkili olabilecek kadın veya müslüman olmayan bir çalışan bulundurarak, her kişinin özgürlüğü sağlanabilir.

bu ülkede hristiyanı da yahudisi de müslümanı da ibadetinde özgürdür kimsenin ibadetine karışmayın karışırsanız birileri de size karışır

Beş vakit farzı kılmayız ama Cuma namazı oldu mu söz konusu, mangalda da kül bırakmayız ..
Heyttttt ulann acayip Müslümanız acayip .. Cuma namazına elimiz kanda olsa yine gideriz ..

Resmen her şeyi eleştirmek için varolmuşuz.

Belli ki işe alımlarda hep muhazakar kesim seçiliyor. Bu da bir nevi torpil islama göre hak yemek haram. Birer tane putperest ateist alsınlar işe cumaları hayat kurtarır

Market bu. Bi saat geç al makarnanı ne olur. Yardımcı olmak lazım. Mesla cuma günleri ben namaza gitmedigim için herkes işini bana devreder. Hiç gocunmam. Sadece "bana da dua edin" derim. Eyvallah derler.

Onların duası ile yaşıyorum.

Migrosçuyuz, böyle dertlerimiz yok :ash:

Geri