a-a balık tuttum.

Konu sahibi son olarak 3380 gün önce görüldü
Sıla

Bir de bulgur pilavı yapsan.. Sebzeli

Yanında patenti sende olan kalpli köfte :)

Cacık ve un helvası :)

Sıla

Bir de bulgur pilavı yapsan.. Sebzeli

Yanında patenti sende olan kalpli köfte :)

Cacık ve un helvası :)

Bulgur pilavi, cacık ve kalpli kofteleri harika yaparim :p

Un helvasi hic denemedim ama ogrenirim, neleri ogrenmedimki senin icin ;)

Bulgur pilavi, cacık ve kalpli kofteleri harika yaparim :p

Un helvasi hic denemedim ama ogrenirim, neleri ogrenmedimki senin icin ;)

Onu resimle değil vizelerin bitince bana geldiğinde kendin yap.

Malzemeleri yaz bana sen gelmeden alayım.

Doğal antibiyotik soğan. Sağlıkçısın nasıl bilemezsin ;)

Kovalamaca olmaz neden olsun bulmuşum seni bırakır mıyım. Deli miyim o kadar.

Hastanede toplantimiz vardı. Yatan hastalarin bahcede icilen sigaradan rahatsizlik duydukları için calisma yapıp ne gibi onlemler alabileceğimizi konustuk. Binbir türlü fikir verip toplantı bitince cıktım sigara ictim kljaskdhfj diyecegim o ki ben acayip bi saglikciyim canim neyim normal ki :kiki:

Hastanede toplantimiz vardı. Yatan hastalarin bahcede icilen sigaradan rahatsizlik duydukları için calisma yapıp ne gibi onlemler alabileceğimizi konustuk. Binbir türlü fikir verip toplantı bitince cıktım sigara ictim kljaskdhfj diyecegim o ki ben acayip bi saglikciyim canim neyim normal ki :kiki:

Yahu hastanın yanında içilmiyorsa şanslılar. En çok sigara kullanımın doktorlarlarda olması olasılığı bile olabilir.

Hem terzi kendi söküğünü dikemezmiş.

O değil de sigarayı bırakalım seninle. Ben ciddi ciddi düşünüyorum bunu. Alkolü bıraktım gibi gibi , aylardır içmiyorum sigarayı da bırakırsak ne güzel olur.

Yahu hastanın yanında içilmiyorsa şanslılar. En çok sigara kullanımın doktorlarlarda olması olasılığı bile olabilir.

Hem terzi kendi söküğünü dikemezmiş.

O değil de sigarayı bırakalım seninle. Ben ciddi ciddi düşünüyorum bunu. Alkolü bıraktım gibi gibi , aylardır içmiyorum sigarayı da bırakırsak ne güzel olur.

Ben bir kere denedim ama pek uzun surmedi. Destek olalım birbirimize, basarabiliriz bence :)

Ben bir kere denedim ama pek uzun surmedi. Destek olalım birbirimize, basarabiliriz bence :)

Oo ben kaç kez denedim. 45 yaşında babam bıraktı ben bırakamadım.

Babamı biliyorsun dünyanın en iradesiz adamı. Sırf bana çalım atmak için bırakmış olabilir :)

Deneyelim yani ne kaybedicez.

Oo ben kaç kez denedim. 45 yaşında babam bıraktı ben bırakamadım.

Babamı biliyorsun dünyanın en iradesiz adamı. Sırf bana çalım atmak için bırakmış olabilir :)

Deneyelim yani ne kaybedicez.

Yarın başlayalım mı? Gizli gizli içmek yok yalniz ;)

Aşkım sana bir gerçekten bahsedeyim mi biz sigarayı hayatta bırakamayız.

Bizde öyle bırakacak tip yok :)

Bunu ben de biliyorum da sen öyle diyince gaza geldim birden :kiki:
Aman bosver birakmayalim iyi böyle keyif falan yapiyoruz :p

Geri