a-a balık tuttum.

Konu sahibi son olarak 3379 gün önce görüldü
şu ellerden zehir olsa yenir be :p
ellerine sağlık allah bana da nasip etsin böyle bir beceri.

Tuncay bunu beğendi ve nazar değmesin diye de ekledi ^^ umarım bir gün bir hatun da çıkıp benim için böyle şeyler yapar :o

Canım onu yapamam ama sen balık ısmarla bana en azından seni seven bir dostunla bu tadı yaşamış olursun az da olsa :D

balık tek başına aşktır
balık sevmeyen erkek bana denk gelmesin :D

Tez zamanda Mavi 'me balik seven bi es diliyoruz :kiki:

Tuncay bunu beğendi ve nazar değmesin diye de ekledi ^^ umarım bir gün bir hatun da çıkıp benim için böyle şeyler yapar :o

Tesekkurler Tuncay. Gonlune gore olur umarım :cici:

mükemmel yalnız o ojelerle yemek yapılır mı.s daha hijyenik çalışma olsun bidahakine pls.

Tesekkurler Tuğce. Birdahaki sefere ojelerimi siler, tirnaklarimi keser bir de eldivenlerimi giyerek servis ederim senin güzel hatrın için :D

soğuk kahvenin balık ile temasına değil de noahla sevgili olmasına şaşıranlar burda mı.

Şaşıranlar şok etkisini atlatalı baya oluyo ;d

Ojelerini silme canım ben bakımlı seviyorum ne alaka tertemiz kızsın sen :) Hatta gördüğüm en temiz kızsın

Ooo biz neleri kimleri gürdük..

Sabun köpüğüm :)

Ojelerini silme canım ben bakımlı seviyorum ne alaka tertemiz kızsın sen :) Hatta gördüğüm en temiz kızsın

Ooo biz neleri kimleri gürdük..

Sabun köpüğüm :)

Tesekkur ederim, canimsin :srl:
Bu arada sana bir sey aticam telefonuna bakinca kopucaksin :D

sizenebayım seni ustune bir cizik atilmis gordukce gulesim geliyo, bir de konudan cikmamis kiyamam yahu :D sesli güldüm lkjskdfj

Sky Sıla hırs yapmış :)

Biraz daha gazlarsak dört beşlik olacak o kadar mükemmel de istemem.

@Sky Sıla hırs yapmış :)

Biraz daha gazlarsak dört beşlik olacak o kadar mükemmel de istemem.

Serdar olay ne biliyo musun? Barış benim inatcı ve aklıma koydugum her seyi yapan biri oldugumu biliyo ya. Acıktıkca gazlıyo beni yapamazsın diye. Uyanık mı ne :kiki:

Serdar olay ne biliyo musun? Barış benim inatcı ve aklıma koydugum her seyi yapan biri oldugumu biliyo ya. Acıktıkca gazlıyo beni yapamazsın diye. Uyanık mı ne :kiki:

Tipik kovasın.

Sana bakıp annemi ona bakıp seni görüyorum.

O da tek başına dünyaya bedel.

Sıla bu gidişle daha çok yemek yapacaksın galiba :D Sayende gözümüz bayram edecek:D Bu arada elin değmişken sarmada yap :D

Geri