Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tuncay bunu beğendi ve nazar değmesin diye de ekledi ^^ umarım bir gün bir hatun da çıkıp benim için böyle şeyler yapar :o
Tam öğrenci ya [emoji14]p tamam olur en kısa zamanda yaparız :srl:Canım onu yapamam ama sen balık ısmarla bana en azından seni seven bir dostunla bu tadı yaşamış olursun az da olsa![]()
Ne balığı bu?
Ay canım benim ya bu ne güzel teklif : D hesapta sendense değme keyfime![]()
Ellerin zerafetine de deginmek istedim .)
şu ellerden zehir olsa yenir be :p
ellerine sağlık allah bana da nasip etsin böyle bir beceri.
Ooow harikkaa gözüküyo :ask:
Ah ah.. :s:
balık tek başına aşktır
balık sevmeyen erkek bana denk gelmesin![]()
Tuncay bunu beğendi ve nazar değmesin diye de ekledi ^^ umarım bir gün bir hatun da çıkıp benim için böyle şeyler yapar :o
mükemmel yalnız o ojelerle yemek yapılır mı.s daha hijyenik çalışma olsun bidahakine pls.
soğuk kahvenin balık ile temasına değil de noahla sevgili olmasına şaşıranlar burda mı.
Şu konuyu hortlamayın gördükçe acıkıyorum![]()
Ojelerini silme canım ben bakımlı seviyorum ne alaka tertemiz kızsın senHatta gördüğüm en temiz kızsın
Ooo biz neleri kimleri gürdük..
Sabun köpüğüm![]()
sizenebayım seni ustune bir cizik atilmis gordukce gulesim geliyo, bir de konudan cikmamis kiyamam yahusesli güldüm lkjskdfj
Tesekkur ederim, canimsin :srl:
Bu arada sana bir sey aticam telefonuna bakinca kopucaksin![]()
Serdar olay ne biliyo musun? Barış benim inatcı ve aklıma koydugum her seyi yapan biri oldugumu biliyo ya. Acıktıkca gazlıyo beni yapamazsın diye. Uyanık mı ne :kiki:
Tipik kovasın.
Sana bakıp annemi ona bakıp seni görüyorum.
O da tek başına dünyaya bedel.
Sıla bu gidişle daha çok yemek yapacaksın galibaSayende gözümüz bayram edecek
Bu arada elin değmişken sarmada yap
![]()