a-a balık tuttum.

Konu sahibi son olarak 3377 gün önce görüldü
7PWmPm.jpg

Kim demiş bana soğan doğrayamaz, balığa eline süremez diye.
Aşk için her şeyi yapar bu hatun :kiki:

qRQqPD.jpg

Noah icin temizlenmiş, kılcıkları cikarilmis hamsi koftesi ve çupralar hazır.
Pizza söylesem servisi bana yaptırır diyenler utansın :D

68pRXv.jpg

Bu salatayı kendim için yaptım desem yalan olmaz, soğansız canım salatam ♥ skdjksf

zYORjR.jpg

Ve final.. :hi:

Cok tatlisin ya :$ brnde tuttum bugun balık günü galibaa şkldjd Afiyet olsun cnm

Maşallah.
Ellerine sağlık.Çok güzel görünüyor.

Oha aşk adama ne yaptırıyor işte :tatlı: Yalnız o tırnaklarla o mutfağa hiç yakışmıyorsun Allahtan kırılmamış :D

Oha aşk adama ne yaptırıyor işte :tatlı: Yalnız o tırnaklarla o mutfağa hiç yakışmıyorsun Allahtan kırılmamış :D

Ben de öyle bi anne var ki her yere yakıştırır insanı :kiki:
Şaka bi yana bugun ozellikle Barış için girdim mutfağa :dyg:

:D balik disinda herseyi yaparim yemesi baska birsey de dokunmak o baliga :/
Masallah Sana sila :D yine cok lezzetli görünüyor hersey ..afiyet olsun (:

oooooo ask neler yaptiriyor insana goruyorsunuz degil mi :D aferin kizz ellerine saglik

Ben de öyle bi anne var ki her yere yakıştırır insanı :kiki:
Şaka bi yana bugun ozellikle Barış için girdim mutfağa :dyg:

İlerde beraber girmeniz dileğimle o mutfağa canım :) Çok güzel görünüyor her şeyy :cici:

Buda benim balıklar :p

İşte aşk insana neler yaptırıyor :p Afiyetle yiyin inşallah gözümüze soka soka yiyin belki balığı çok seven birileri vardır azıcık daha fotoğraf paylaşın da görsünler. Yerken,bitmeye yakın falan. Hayır yok forumda balık seven yoktur sanmıyorum :T:

İnsafsızlar burda mantar çorba kuru bulgur pilavı ile karnını doyuranlar var. Atmayın şu balıkları Afra :D

İşte aşk insana neler yaptırıyor :p Afiyetle yiyin inşallah gözümüze soka soka yiyin belki balığı çok seven birileri vardır azıcık daha fotoğraf paylaşın da görsünler. Yerken,bitmeye yakın falan. Hayır yok forumda balık seven yoktur sanmıyorum :T:

Tesekkurler canim. Sozum olsun bir gun senin icin hazirlayayim.
Ne zaman istersen buyur gel :srl:

Senin nar çiçeği ojelerini severim..

Yapacağını biliyordum , bugün konuştuk süpriz değil de ben annene yaptırmışsındır diye düşünmüştüm :)

Güzel ellerini görünce çok özlediğimi anladım.

Yemişim balığı, bana sen gerek :)

Geri