1989-2000 yılları arasında kalan zaman dilimi...
* Kenan Doğulu ' nun uzun saçlı olduğu zamanlar...
* Atari kelimesinin hiçkimsede soru işareti oluşturmadığı dönem.
* Sezen Aksu nun bomba olduğu seneler..
* Şebnem Ferah süpergotik ti mesela.
* Serdar ortaç tabak yerine göbek deliği kullanırdı.
* Tetris kasıp kavururdu. Bir ara albümlere baktım tetrisle çekilen fotoğraflar bile var.
Önce Marco, sonra Vikingler hemen ardından Heidi ve Yalan Rüzgarı olurdu. kadınlar kısa saçlıydı.ve içe doğru fön çekmek makbuldü.
'dayım Almanya'dan getirmiş' cümlesinin karizmayı tavan yaptırdığını hatırlıyorum. Yurtdışından gelen herşeyin bir havası vardı. Sonra, otomatik kalemkutular, kokulu silgiler, not defterleri... vardı.
Kazak-gömlek, pantolonun içinde olurdu. Michael Jackson ve Zeki Müren,Barış Manço ve daha kimler kimler hayattaydı mesela.
* Kenan Doğulu ' nun uzun saçlı olduğu zamanlar...
* Atari kelimesinin hiçkimsede soru işareti oluşturmadığı dönem.
* Sezen Aksu nun bomba olduğu seneler..
* Şebnem Ferah süpergotik ti mesela.
* Serdar ortaç tabak yerine göbek deliği kullanırdı.
* Tetris kasıp kavururdu. Bir ara albümlere baktım tetrisle çekilen fotoğraflar bile var.
Önce Marco, sonra Vikingler hemen ardından Heidi ve Yalan Rüzgarı olurdu. kadınlar kısa saçlıydı.ve içe doğru fön çekmek makbuldü.
'dayım Almanya'dan getirmiş' cümlesinin karizmayı tavan yaptırdığını hatırlıyorum. Yurtdışından gelen herşeyin bir havası vardı. Sonra, otomatik kalemkutular, kokulu silgiler, not defterleri... vardı.
Kazak-gömlek, pantolonun içinde olurdu. Michael Jackson ve Zeki Müren,Barış Manço ve daha kimler kimler hayattaydı mesela.