90'lar...

Konu sahibi son olarak 4993 gün önce görüldü
92 dogumlu melo benden daha fazla biliyor doksanları.

sen yaşamamışsın edri, sen çürümüşsün....
92 sendin geç bunları...

ksjkjks
Ya bazı şeyler anlatıyorlar ya onları mesela ben cidden yaşamadım.
Şu salçalı ekmek mevzusu bizde yoktu.
Ayrıca işin şakası o söylediğim.
çok taso köküldüm,üttüler jkshsjks

Bir 2002'li olarak hiç ilgimi çekmeyen dönem. Düşünsene evlerde buzdolabı ve fırın yok, çöplerini evine en yakın çöp dağına atıyorsun, su yok su. Su için en yakın yeri kazıp su çıkarmaya çalışıyorsun o da olmazsa imam efendiye gidip bir yağmur duası patlatıyorsun. Para yok, evdeki eski püsküyü veriyor karşılığında 15-20 mandal alıyorsun. 2000'ler öyle mi kardeşim. Bolluk devri resmen. Her evde buzdolabı var, fırın var, tv var, iphone var. Su var be kardeşim musluğu bir açıyorsun foşurr diye su akıyor. Şükür:emoji_pray::emoji_pray:

Son düzenleme:
ksjkjks
Ya bazı şeyler anlatıyorlar ya onları mesela ben cidden yaşamadım.
Şu salçalı ekmek mevzusu bizde yoktu.
Ayrıca işin şakası o söylediğim.
çok taso köküldüm,üttüler jkshsjks
sen davul zurna bir ki üç oynarken donup kalınca hiç sevdiğin kıza doğru öylece donmadın mı?
salçalı ekmek ayrı bir damak tadı, ben de çok yemedim salçalı ekmeği ben genelde kızarmış ekmeğin üzerine tereyağı sürerdim. zevklerim ayrıydı...

sen davul zurna bir ki üç oynarken donup kalınca hiç sevdiğin kıza doğru öylece donmadın mı?
salçalı ekmek ayrı bir damak tadı, ben de çok yemedim salçalı ekmeği ben genelde kızarmış ekmeğin üzerine tereyağı sürerdim. zevklerim ayrıydı...

Bu neymiş ya
bizde yakar top vardı jksjs bir de simitle cim.
Cok dayak yedik cok jksjs

Bu neymiş ya
güzellik mi çirkinlik mi havuz başında mankenlik mi? bu da mı yok...
keşke seni dövenlerden biri olsaydım edri, o kadar isterdim ki.
yakar top biraz kibar, biz ona başka bir şey derdik.

Bu neymiş ya

Upuzun koridorun iki başındaki camları bir daha açılmamak üzere kilitlenmiş ve üzerine bir de vida vurulmuş, koridorları tozdan Amerikan Western stüdyolarına dönmüş bir okulun 3. katında Simiiiiiii i i i . . . diyerek son bir "i" çıkarabilmek ümidiyle adım atan o genç bugün bu mesajı okuyunca o günleri tekrar anımsadı. Vay be. Resmen nostalji kuşağı oldu.

Upuzun koridorun iki başındaki camları bir daha açılmamak üzere kilitlenmiş ve üzerine bir de vida vurulmuş, koridorları tozdan Amerikan Western stüdyolarına dönmüş bir okulun 3. katında Simiiiiiii i i i . . . diyerek son bir "i" çıkarabilmek ümidiyle adım atan o genç bugün bu mesajı okuyunca o günleri tekrar anımsadı. Vay be. Resmen nostalji kuşağı oldu.
ve ne hikmetse oynun başında gür çıkan o ses son bir iii harfini söylemeye yetmez değil mi ? jsk

güzellik mi çirkinlik mi havuz başında mankenlik mi? bu da mı yok...
keşke seni dövenlerden biri olsaydım edri, o kadar isterdim ki.
yakar top biraz kibar, biz ona başka bir şey derdik.

Demek ki bölgelere göre oyunlarda farklılık gösteriyor melo.
beni dövenlerden olamazdın,benim abim var jkskjs

• Beğen
Tepkiler: glu
90lara neler sığdırdım ben oooo

ortaokul, lise ve üniversitenin dört yılının yarısı .p

biz 90 larda çoçukken herşey daha güzeldi... 2000 li yıllara hiç geçmiyeydik keşke hehea

Bay Meraklı ismi ile TRT'de çıkardı.

mavi önlüğün üzerine kolalı dantel yakalık takıp, mahalledeki diğer çocuklarla köşebaşında buluşup okula yürümekti 90'lar. arada aile albümümüze bakıyorum, babamların zamanında okul önlükleri siyahmış mesela. fotoğraflar da öyle tabii. albüm demişken; karton kapaklı, cırt cırt jelatinleri nazikçe kaldırarak fotoğrafları albümün yapışkan yüzeyine yerleştirmek de yine 90’lara özgü bir başka güzellikti. benim en ilginç, en saçma pozları verdiğim fotoğraflar da hep bu albümlerde. bir poz hakkın var çünkü, şimdiki gibi dijital değil ki beğenmediğini silesin, güzel çıktın çıktın sdsfgs
okuldan gelince sırt çantasını olduğu gibi bir köşeye fırlatıp televizyonun karşısına geçip deliler gibi akşam kuşağı çizgi filmlerini izlemek... sadece anthony’nin attan düştüğü sahneyle hatırımda kalan şeker kız candy, bir nesli dolarla tanıştırıp zenginlik hayalleri kurduran richie rich, jetgiller…
yayınlandığı döneme damgasını vurmuş, barış manço’nun adam olacak çocuk programı, süheyl-behzat uygur kardeşlerle şahane pazar ve sonrasında yapılan pazar banyosu...

o yıllara ait anılar şu an salak salak gülümsetse de beni, her şeyiyle çok güzeldi 90'lar. hepimizin anılarını bir araya toplasak oldukça kalın ciltli bir kitap olurdu eminim.

90 kusaginin gozleri yasli... 2000li ler bu ne mk diyor.

90'lara ithafennn

Aspirini şeker gibi yiyordum. Bir de çay bardağı ile çekirdek satıldığını hatırlıyorum.

• Kahkaha
Tepkiler: RK
Geri