Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
çok iyi yaaaa :dd92 dogumlu melo benden daha fazla biliyor doksanları.
sen yaşamamışsın edri, sen çürümüşsün....92 dogumlu melo benden daha fazla biliyor doksanları.
sen yaşamamışsın edri, sen çürümüşsün....
92 sendin geç bunları...
sen davul zurna bir ki üç oynarken donup kalınca hiç sevdiğin kıza doğru öylece donmadın mı?ksjkjks
Ya bazı şeyler anlatıyorlar ya onları mesela ben cidden yaşamadım.
Şu salçalı ekmek mevzusu bizde yoktu.
Ayrıca işin şakası o söylediğim.
çok taso köküldüm,üttüler jkshsjks
sen davul zurna bir ki üç oynarken donup kalınca hiç sevdiğin kıza doğru öylece donmadın mı?
salçalı ekmek ayrı bir damak tadı, ben de çok yemedim salçalı ekmeği ben genelde kızarmış ekmeğin üzerine tereyağı sürerdim. zevklerim ayrıydı...
güzellik mi çirkinlik mi havuz başında mankenlik mi? bu da mı yok...Bu neymiş ya
bizde yakar top vardı jksjs bir de simitle cim.
Cok dayak yedik cok jksjs
Bu neymiş ya
bizde yakar top vardı jksjs bir de simitle cim.
Cok dayak yedik cok jksjs
ve ne hikmetse oynun başında gür çıkan o ses son bir iii harfini söylemeye yetmez değil mi ? jskUpuzun koridorun iki başındaki camları bir daha açılmamak üzere kilitlenmiş ve üzerine bir de vida vurulmuş, koridorları tozdan Amerikan Western stüdyolarına dönmüş bir okulun 3. katında Simiiiiiii i i i . . . diyerek son bir "i" çıkarabilmek ümidiyle adım atan o genç bugün bu mesajı okuyunca o günleri tekrar anımsadı. Vay be. Resmen nostalji kuşağı oldu.
güzellik mi çirkinlik mi havuz başında mankenlik mi? bu da mı yok...
keşke seni dövenlerden biri olsaydım edri, o kadar isterdim ki.
yakar top biraz kibar, biz ona başka bir şey derdik.