Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yozgat dedim ya. Ona içlendi. Kendince bi alevi iftirası atıp gidecekpamuk abi, dur şimdi kdkdj
Hafız atesit mi agshejdjkd@aegishjalmur çok rica ederim şu hazif ateist arkadaşına sorar misin o okuduğu kitaplarda bu evlilik yaşı kaç geçiyormuş.
Yo yo.. sor ona. O kadar Ali İmran bakara Tebareke sayıp duruyo. Bilir o. İmam-hatip mezunu oHafız atesit mi agshejdjkd
bu sorunun bile bin tane cevabı var, kimin nasıl işine gelirse .d
Pomak bu aleviler sana ne etti ahah?Canım istese direk yazarim . Aklıma bir soru geldi bundan 100 yil önce cem evi var mıydı öğrenmek için soruyorum .iranlilar camiye gidiyor
Bisey etmedi doktor hemen alevi dedi .başka bisey sormuştum .Pomak bu aleviler sana ne etti ahah?
Bisey etmedi doktor hemen alevi dedi .başka bisey sormuştum .
Tamam o zaman nedir o bahsettiğim yerin olayı .dBisey etmedi doktor hemen alevi dedi .başka bisey sormuştum .
Alevilik, Anadoludaki İslam yorumdur. Yavuz Sultan Selim sonrası demografik değişim ile Arap adetleri dinsel hayatı ele geçirmiş, işler boka sarmış ve Osmanlı düşmeye başlamıştır. Ağzından mum düşmüyor hayırdır. Dedelere mi geldin yoksa ilk gençliğinde? Ne biliyosun nerde ne oluyor?Canım istese direk yazarim . Aklıma bir soru geldi bundan 100 yil önce cem evi var mıydı öğrenmek için soruyorum .iranlilar camiye gidiyor
Olsun soruya cevap ver, kuranda kaç geçiyor evlilik yaşı kadınlar için .dd@climax & @aegishjalmur abiler ben sizi anlıyor, size fazlasıyla hak da veriyorum. Zaten dediklerinize cevap bulabilsem burada size farklı bir dini kimlikle cevap verirdim.
@climax ya imam hatipli olsam burada, şu saatte seninle İslamiyet'in güncel problemleri üzerine tartışır mıydım ağabey? Nerelerde, ne ihalesi falan yapılacak onu araştırıyor olurdum muhtemelen...........
Biraz. Mürekkep yaladim az çok bilgim var.Alevilik, Anadoludaki İslam yorumdur. Yavuz Sultan Selim sonrası demografik değişim ile Arap adetleri dinsel hayatı ele geçirmiş, işler boka sarmış ve Osmanlı düşmeye başlamıştır. Ağzından mum düşmüyor hayırdır. Dedelere mi geldin yoksa ilk gençliğinde? Ne biliyosun nerde ne oluyor?
Mürekkep yalayan adam çıkart telefonu bakalım diyen dayılar gibi davranmaz. Bektaşi tekkesinde yaşananlar Erzurum kıraathanesinde yasanandan faklı değil.Biraz. Mürekkep yaladim az çok bilgim var.