6-0

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Niye,istediğim konuya cevap yazamıyor muyum?

Hayır tabiki de özgürsünüz istediğiniz konuya cevap yazmakta.
Ama cevabınızdaki her iki takıma yaptığınız benzetmeler ve genel olarak vermeye çalıştığınız mesaj da beni gülümsetti o kadar :D

Tamam aglarsin falan yine. :haha:

kaç sene önceki olay neden butün top oldu bugün , neyi hazmedeniz yine , Yine bir tarih yazdık TÜRK Takımları arasında ilk defa ardarda grupdan çıkan TÜRK takımı olduk.Sayemizde yine TÜRK ismini avrupa da duyurduk.Ülke puanını arttırdık ülkemizin.Ne garip bişeysiniz ya bunu bile istemiyosunuz...

efendim 10 sene oldu hala bununla övünüyorlar, durduramıyoruz.

kaç sene önceki olay neden butün top oldu bugün , neyi hazmedeniz yine , Yine bir tarih yazdık TÜRK Takımları arasında ilk defa ardarda grupdan çıkan TÜRK takımı olduk.Sayemizde yine TÜRK ismini avrupa da duyurduk.Ülke puanını arttırdık ülkemizin.Ne garip bişeysiniz ya bunu bile istemiyosunuz...

Kafan mı güzel oluuuummm? Burda gsnin avrupaya gitmesine bi şey diyen mi var? 6-0 ile Avrupa ne alaka? Hey Allah'm

Bu forumda bir din iki futbol konuşulmaz dediğim başlık :honk:

Bizim uefa kupamiz var diyen taraftar mı söylüyor bunu?

ahah yok artık uefa kupasıyla bunu karşılaştırmayacaksınız heralde? biri lig galibiyeti biri avrupa kupası yapmayın alksdhjashgdgsfd hayır bir de kupa alsanız kaç sene dinleriz bilemiyorum :p

Bazılarına göre düşünce özgürlüğü bizimle aynı düşüncede değilse alay ederiz mantığı var.

Düşünce özgürlüğü hakaret etmeyimi içerir.Ozaman onlar mazide kaldı yavru desem size tepkiniz ne olur.Az mantık.Hani diyorsunuzya beyin terk diye, oğlum diye.Biraz saygı da olmalıda düşüncede...

Bazılarına göre düşünce özgürlüğü bizimle aynı düşüncede değilse alay ederiz mantığı var.

Bilmiyorum o kadarını da insanlar saygı bekliyor ama saygı duymuyor. Sonra eteğindeki taşları dökünce çemkiriyorlar.
Taraftarlık bu değildir. Kendi takımını git destekle öl bit en büyük destekçin olurum ama taraftarlığı rakibi karalama daha da ilerisi rakipten nefret derecesi olarak gören klavye bereliler komikler. Kim bunlar dersen bu yoruma tepki olarak kendilerini belli edecekler :)
Galatasaraylı olmak konusunda yorum yapmıştım ama hiç bir zaman yok eziksiniz sizin UEFA'nız varsa bizim de harringtonumuz var demedim. Hani 7-0 var diye komik yorum yapanlar olmuş ya. Ondan yazıyorum bunları.
Çok şükür Fenerbahçe sevgim nefretimden defalarca kat fazla :)

Düşünce özgürlüğü hakaret etmeyimi içerir.Ozaman onlar mazide kaldı yavru desem size tepkiniz ne olur.Az mantık.Hani diyorsunuzya beyin terk diye, oğlum diye.Biraz saygı da olmalıda düşüncede...

O zaman tarafsıLığa davet ediyorum. Forum moderatörü bizzat dünyanın en ezik takımı benzetmesini yapıyorsa bu forumda kimse saygıdan bahsetmesin.

O yorumu ben yaptım sana çok mu komik geldi? Bana bu başlık komik geldi nedense. Bak ortak noktamız var. :D

Hakaret mi? Bi oku gsli arkadaşların ne yazmış ezik falan? Cincon demedim, 6S demedim nerde hakaret. Yıllar önceki olayla hala övünme diyorsunuz siz uefa kupası üstünden yapmadınız mı? Onu da geç Avrupaya bagladiniz; niye Avrupada bu takım mı dedim?

Geri