keroLayn
Gümüş Üye
O yorumu ben yaptım sana çok mu komik geldi? Bana bu başlık komik geldi nedense. Bak ortak noktamız var.![]()
Belgelerle gel o zaman
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O yorumu ben yaptım sana çok mu komik geldi? Bana bu başlık komik geldi nedense. Bak ortak noktamız var.![]()
O zaman tarafsıLığa davet ediyorum. Forum moderatörü bizzat dünyanın en ezik takımı benzetmesini yapıyorsa bu forumda kimse saygıdan bahsetmesin.
Ben onu ciddi anlamda espri olsun diye demiştim çok eski bir konu olduğu için ve bu konuda eskidiği için, ama madem öyle buyur Galatasaray Fenerbahçe'yi 7-0 nasıl yendi? - UZMANTV.Belgelerle gel o zamanmesela ben sana harringtonla ilgili onlarca belge sunabilirim.
Ben sabahdan beri susuyorum zaten.Biriniz çıkar Drogba ya yine ırkçılık yapar , biriniz 6:0 der , biriniz gerer ortalığını, biriniz saygısızlaşır.Sabahdan beri susuyorumda artık susmuycam.Ben ezik takım falan demedim.Zamanında bilirler Fener in İnter i yendiği maçda sizlerden çok sevinmiştim ben.Sen nası Galatarasaylısın demişlerdi.Evet sevmem o takımı ama orada benim ülkemi temsil ediyo o takım.Milli maç gibi bakarım ben o maçlara.Saygı budur işte ortamı gereksiz yere germek değil
Bilmiyorum o kadarını da insanlar saygı bekliyor ama saygı duymuyor. Sonra eteğindeki taşları dökünce çemkiriyorlar.
Taraftarlık bu değildir. Kendi takımını git destekle öl bit en büyük destekçin olurum ama taraftarlığı rakibi karalama daha da ilerisi rakipten nefret derecesi olarak gören klavye bereliler komikler. Kim bunlar dersen bu yoruma tepki olarak kendilerini belli edecekler
Galatasaraylı olmak konusunda yorum yapmıştım ama hiç bir zaman yok eziksiniz sizin UEFA'nız varsa bizim de harringtonumuz var demedim. Hani 7-0 var diye komik yorum yapanlar olmuş ya. Ondan yazıyorum bunları.
Çok şükür Fenerbahçe sevgim nefretimden defalarca kat fazla![]()
Ben onu ciddi anlamda espri olsun diye demiştim çok eski bir konu olduğu için ve bu konuda eskidiği için, ama madem öyle buyur Galatasaray Fenerbahçe'yi 7-0 nasıl yendi? - UZMANTV.
Fenerbahçe 0-7 Galatasaray - Vikipedi
Sen kendini neden moderatör ilan ettin ki şimdi :honk:
Oku yorumları öle gel derim.
Ortamı gereksiz yere geren kim biliyor musun? Gelip bu konu altında yorum yapan Galatasaraylılar.
Acınız büyük, anlıyoruz.
Saygılar.
Ciddi anlamda espri oldu zaten. Sen İnan gel önce bence bu galibiyete sonra biz de inanırız belkiçelişkiler çelişkiler..
Pardonda ben nerede inanmıyorum dedim? Sen benim yazdıklarımı nasıl okuyorsun anlamadım ki.
İspat et dedin ettim bana çelişkiler çelişkiler diyorsun. Ben fenerbahçe bize yenmedi demedim ki.
Neredesin sen bu konuda değilsen eğer ben neden kendimi yoruyorum bana da yazık arkadaşım.![]()
Ben kendimi bi bok yaptığım yok.Konuları gördük okuduk , futboldan anlamıyan biri olduğunuz okadar belliki.Hiçbir maç izlemediğinizde okadar aşikar.Bir gerdin drogba konusunda , sonra zenci demeler vs ler.Irkçılık yok demi ülkede , forum kurallarında var tam anlamıyla uygulansa hepiniz atılırdınız şuan.Din dil ırk ayrımından.Bizim ne acımız var ki , tam aksine gururumuz var juveyi evimizde yendik.Devam ediyoruz neye üzülecez.Şikeci takım taraftarı üzülüyo şuan.. keşke yenilseydi diyolar.
Pardonda ben nerede inanmıyorum dedim? Sen benim yazdıklarımı nasıl okuyorsun anlamadım ki.
İspat et dedin ettim bana çelişkiler çelişkiler diyorsun. Ben fenerbahçe bize yenmedi demedim ki.
Neredesin sen bu konuda değilsen eğer ben neden kendimi yoruyorum bana da yazık arkadaşım.![]()
Sindirim sonunda oluşan o atık maddesinin konumuzla alakası yok zaten sakin olalım :honk:
Ben ortamı germiyorum gayet sakin bir şekilde düşüncemi dile getirmeye çalışıyorum. Ve elimden geldiğince sağa sola o dediğiniz sindirim şeysini atmamaya çalışıyorum ama şimdilik bunun konumuzla alakası yok.
Daha evvel de demeye çalıştığım gibi Galatasaray'ın ne yaptığı umrumda değil ha kazanmış ülkem adına sevinirim. Ama nefret edip kaybetsinler diye de dua etmek o kadar psikopat değilim yani
Ve siz benim geçmişimi bilmeyen insan topluluğu. Bişey bilmemekle suçlamak yerine öğretmeye çalışın bakalım, o zaman belli olur ak koyun kara koyun nasılsa.
Ben kendimi bi bok yaptığım yok.Konuları gördük okuduk , futboldan anlamıyan biri olduğunuz okadar belliki.Hiçbir maç izlemediğinizde okadar aşikar.Bir gerdin drogba konusunda , sonra zenci demeler vs ler.Irkçılık yok demi ülkede , forum kurallarında var tam anlamıyla uygulansa hepiniz atılırdınız şuan.Din dil ırk ayrımından.Bizim ne acımız var ki , tam aksine gururumuz var juveyi evimizde yendik.Devam ediyoruz neye üzülecez.Şikeci takım taraftarı üzülüyo şuan.. keşke yenilseydi diyolar.
Öyle deme Gürkan. Herkesin kendi düşüncesi. Ben ciddi anlamda sorun çıkarmak için gelmedim. Sadece yorumuma dediği laf için cevap yazmak istedim. Arkadaş yanlış okumuş ve anlamış düzelteyim dedim. Ama şunu anladığım ben ne desem boş, nasıl anlamak isterlerse öyle anlayacaklar çünkü.
Dediğim gibi forumumuz da düşünce özgürlüğü var. Herkes düşünebildiği kadar, düşünmek istediği kadar düşünür. O yüzden daha fazla bir şey demeye gerek duymuyorum.
İyi forumlar dilerim.
Sizin neyininiz öğrenecezki gayet bellisiniz sitede.2-3 gündür ortam gerilsin diye polemik peşinde koşuyosunuz.Biç çok üyeyide gerdiniz sizede... Futboldan anlıyosanız konuşun az yoksa milleti germeyin.İyice itici oldunuz
Sen önce üslubunu düzelt bok falan? Çok üzülüyoruz sorma ya(((((((( Kahrimizdan verem olacağız offfff. İlla cirkeflesmek gerekmiyor. Saygı bekliyorsan saygı gostereceksin. Milliyetçilik demogojisine de inanmiyorum. Sadece gs maçında mı geliyor aklınıza. Madem o kadar büyük taraftarsiniz ezik Sikeci gibi bi tabire niye ihtiyaç duyuyorsunuz? Biz her lafı diyelim Fenere ama onlar bize diyemez. Mantık bu mu? Hala Avrupa yalnız. 6-0 konusu ile Avrupa ne alaka?! Bana Avrupa ile alakalı olumsuz post atan bi Fenerli postu alıntılar mısın? Acaba ben mi görmedim? :dusun:
Sizin neyininiz öğrenecezki gayet bellisiniz sitede.2-3 gündür ortam gerilsin diye polemik peşinde koşuyosunuz.Biç çok üyeyide gerdiniz sizede... Futboldan anlıyosanız konuşun az yoksa milleti germeyin.İyice itici oldunuz
Ezik, sikeci diyen siz ortamı geren biz öyle mi?