6-0

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Önce sen üslubunu düzeltsen hani.Beyin terk , oğlum demeleri falan.... Daha hoş olmazmı.Saygı diyosun birine oğlum diyosun diyosun birine beyin terk.Saygı anlayışın ne hoşmuş

Tamam, af edersiniz de. Ben alintiyi bekliyorum Avrupaya gitmeniz hakkında kötü fikir beyan eden bu konu içinde Fenerli postu bekliyorum, buyrun?

O sizin kendi iticiliğiniz efenim. Kedi ciğer mundar üçgeni size bişey çağrıştırıyordur umarım.

Ayrıca okuma problemi mi var? Öğretin bilmediğimi iddia ediyorsanız dedim.

Benim futbol anlayışım farklı evet. Sizin gibi futbol şiddettir futbol holiganlıktır futbol adam bıçaklamaktır diyemediğim için üzgünüm. Bunu da nerden çıkarıyorsun diyen çıkarsa yenilsin rezil olsun yok küme düşsün diye dua etmem. Siz bunları yaptığımızı düşünüyorsanız eğer demek ki siz yapıyorsunuz.
Iyi geceler.

Ben nerdeyiiiiim sen nerdeeee :D diye bi film repliği geldi aklıma.Neyse diyorum tartışmayı futboldan anlıyan biriyle yapmayı yeğlerim

Kardeşim bu cezayı size belgeleri ile mahkemede karar ile geldi.Türkiye adeletini para ile aldınız ama UEFA ya da CAS a paranızmı yetmediki ceza aldınız ???

Ben demişim hanya sen demissin Konya. Diyorum ki ezik diyosunuz Sikeci diyosunuz siz germiyor musunuz? Ezik iltifat mı? Var ya da yok tartışmaya bile girmem.

Tamam, af edersiniz de. Ben alintiyi bekliyorum Avrupaya gitmeniz hakkında kötü fikir beyan eden bu konu içinde Fenerli postu bekliyorum, buyrun?

Bu skor kaç sene önce oldu , neden bugün açılıyor konu mesela , daha önceleri bilmiyormuydunuz bunu

O yarışda sen varsın , tek geçerim seni terbiyesizlik ve saygısızlık konusunda da banko sana oynarım

Sorumun cevabı bu değildi ama ben cevabımı aldım. Bi tarih söylemek bu kadar zor ise yapacak bişey yok.
Saygılar hörmetler efenim.

Sorumun cevabı bu değildi ama ben cevabımı aldım. Bi tarih söylemek bu kadar zor ise yapacak bişey yok.
Saygılar hörmetler efenim.

Ben Ankara da yaşıyorum ve makina mühendisliği öğrencisiyim öyle deplasmana maça gitme gibi bir lüksüm olmuyor malesef madden.Ama lig tv de izliyorum maçları ve Ankara ya gelince gücüm yeterse bilet alıp gidiyorum.Demagojinin sebebi nedir ?

Bu skor kaç sene önce oldu , neden bugün açılıyor konu mesela , daha önceleri bilmiyormuydunuz bunu

Konuyu ben acsam haklı olabilme ihtimaliniz yüksekti sonuçta aylardır burdayım falan; ama konuyu açan arkadaş uzun süredir faal değildi. Yeni yeni aktif oluyor. Maç ertelenmese bu maç dün olacaktı. Bu konu bugün açıldı demekki Avrupa zafrrimize nispet açıldı diye düz mantık gitmişsiniz. İnsanın aklına ne zaman gelirse o zaman acar. Pes doğrusu. :D Böyle bi alaka nasıl kuruldu. :o Şöyle örnek vereyim Arsenalle iki maç yaptık ve 5 gol yedik iki maçta. Ve o maçlardan sonra twitterdaki Fener-Arsenal maçı geyikleri diye konu açıldı; hem de Fenerbahçe kategorisine. Bu kadar yaygara koparmamis Fenerliler. Bi tane gsli çıkıp delikanlı gibi adam gibi "Evet o tarihte bu farklı galibiyeti aldılar, futbolda olağan şeyler bunlar. " demiyor da ezik diyo Sikeci diyo Avrupayi kazanmamiza nispet diyor ben de pes diyom.

Konuyu ben acsam haklı olabilme ihtimaliniz yüksekti sonuçta aylardır burdayım falan; ama konuyu açan arkadaş uzun süredir faal değildi. Yeni yeni aktif oluyor. Maç ertelenmese bu maç dün olacaktı. Bu konu bugün açıldı demekki Avrupa zafrrimize nispet açıldı diye düz mantık gitmişsiniz. İnsanın aklına ne zaman gelirse o zaman acar. Pes doğrusu. :D Böyle bi alaka nasıl kuruldu. :o Şöyle örnek vereyim Arsenalle iki maç yaptık ve 5 gol yedik iki maçta. Ve o maçlardan sonra twitterdaki Fener-Arsenal maçı geyikleri diye konu açıldı; hem de Fenerbahçe kategorisine. Bu kadar yaygara koparmamis Fenerliler. Bi tane gsli çıkıp delikanlı gibi adam gibi "Evet o tarihte bu farklı galibiyeti aldılar, futbolda olağan şeyler bunlar. " demiyor da ezik diyo Sikeci diyo Avrupayi kazanmamiza nispet diyor ben de pes diyom.

Açsaydınız ozaman zamanında konuyu.Bugünmü dank etti hani.Bugünmü germe gününüz insanları.Sizin yaptığınız holiganizm , hakedeni tebrik bile edemiyosunuz

Bugün yine ceza geldi sahanız kapandı küfürden dolayı.Az saygı az....

Açsaydınız ozaman zamanında konuyu.Bugünmü dank etti hani.Bugünmü germe gününüz insanları.Sizin yaptığınız holiganizm , hakedeni tebrik bile edemiyosunuz

Niye tebrik etmim kazandığınız maçta bile Fenere laf sokma derdinde oldugunuz için tebriğe sıra gelmiyor. Ayrıca konu var mı unuttum. Konu açmakla holigan mı olunuyor? birini mi öldürdüm? Ayrıca isteyen istediği zamanda istediği konuyu açar. Sizin yaptığınız özelden özele akıl yürütme ve ilk çocukluk yıllarında yapılan bir durum. :o Saçmalıyorsunuz bence. 6-0'ı Avrupaya bağlamak saçma. Yenilmiş olsanız neyse de. Tebrik ederiz o zaman niye etmeyelim. Bu konu benim aklımda vardı; ama yine gerilmeyelim diye açmamıştım. Haksız da sayılmazmışım.

Niye tebrik etmim kazandığınız maçta bile Fenere laf sokma derdinde oldugunuz için tebriğe sıra gelmiyor. Ayrıca konu var mı unuttum. Konu açmakla holigan mı olunuyor? birini mi öldürdüm? Ayrıca isteyen istediği zamanda istediği konuyu açar. Sizin yaptığınız özelden özele akıl yürütme ve ilk çocukluk yıllarında yapılan bir durum. :o Saçmalıyorsunuz bence. 6-0'ı Avrupaya bağlamak saçma. Yenilmiş olsanız neyse de. Tebrik ederiz o zaman niye etmeyelim. Bu konu benim aklımda vardı; ama yine gerilmeyelim diye açmamıştım. Haksız da sayılmazmışım.

11 senedir nasip olamamış demekki bugüne rast gelmiş :) neyse bakın dalganıza siz.Biz ilk 16 ya kaldık TÜRKİYE yi temsil etmeye devam ediyoruz...

Çoğu zaman maçlarda galibiyeti aldığımız bir takımın bu yenilgisini bu denli abartmaya gerek yok, şahsen ben artık sevinemiyorum bile çok sıradan :D

Ayrıca annemin bir lafı var ki onlar orada oyununu oynuyor parasını kazanıyor çatır çatır yiyor sizde burada birbirinizi yiyorsunuz. Bazen hak vermiyor değilim :D

fenerbahçenin şampiyonlar liginde 6 maçta 0 puan alması.
mı ki?

Geri