58 Hizbullah tetikçisi tahliye edilmiş

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
:D artık sadece gülebiliyorsun bunların kafasına. Yapacak daha öte bişey yok çünkü. Denklem o kadar basit ki, hüdapar da hdp de terör örgütlerinin siyasal uzantıları, ama kafaları o kadar müthiş ki bu ortamdaki yüzde seksenin, diyor ki biraz da hüdaparı eleştir. İlk ittifak meselesi çıktığında hdp için ne yazdıysam hüdapar için de aynısını yazdım, terör örgütü diyorum ama bir kere yazmışsın diyor. Bir diğeri çıkmış chp hdp ile ittifak mı diyor? Çıtayı o kadar arşa çıkardılar ki adam zamanında seni başkan yaptırmayacağız deyip her evden bir oy istedi, ama diyor ki chp hdp ile ittifak mı?

bu adam bu yüzden gitmeli chp nin başından, bir çizgisi yok, saçma sapan bir ittifakın içinde, dün küfür ettiğimiz adamlarla ittifak kurdu, kendisi harici herhangi bir aday çıkarsa koltuğa yaslanıp rahat rahat seçim izleyeceğiz, göndereceğiz bu baştakiler diyorum sen Akplisin diyor. Ülkenin yüzde sekseninin kafası böyle işte.

Seri engelle geç bunları. Ne kafanı yoruyorsun bu omurgasızlığa iki yüzlülüğe. Girdiği her seçimi kaybedeni eleştirip ulan sorun bu adamda işte bunu değiştirelim önce diyorsun, anlamıyor. Şu ülkede siyaset yapabilen tek parti hdp, çeksin terör örgütü ile arasına kesin çizgiyi verelim işte oyumuzu diyorsun anlamıyor. Akp nin gitmesi için chp ye alternatif bir parti bulmalıyız diyorsun anlamıyor. Anlamadığı gibi triggerlanıyor. Kendisi her seçimi kaybeden adamı destekleyince gerizekalı olmuyor, biz bu adamın değişmesi lazım deyince gerizekalı oluyoruz. Göreceksiniz, Allah muhafaza seçim kaybedilsin, bunlar yine sağa sola saldıracaklar sizin yüzünüzden kaybettik seçimi diye. Yok çünkü gerçekten düşünme yetisi yok adamlarda, hakaret değil. Engelle geç ya. Bunlara laf anlatmaya çalışmaktan sinir hastası olduk. Aklı başında 3-4 seçmene selam olsun.

Şu cümleyi gerçekten kurdun mu? Selahattin Demirtaş’a gelince hdp nin teröristlerle iş tuttuğunu chp de biliyor ama demirtaşın içeride hukuksuzca tutulması…

her boku en iyi sen bilmiyorsun kardeşim ya.
Tek tek mesajlarını okuyorum hepsi karşındakini küçümser nitelikte. senin fikrinde olmayan herkes senin için cahil ve mal. Bu davranışın karakterle ilgisi yok yanlış eğitiminin sonucu maalesef.
Hukuksuz bir mahkumiyet bu. Öyle olmasaydı nevruz bayramında biji apo diye bağıran kimsenin evine gitmemesi gerekiyordu.
Polis, onlar gövde gösterisi yaparken neden uzaktan izlemezdi.
üzgünüm ama kafan iyi bir kafa değil senin.

Şu cümleyi gerçekten kurdun mu? Selahattin Demirtaş’a gelince hdp nin teröristlerle iş tuttuğunu chp de biliyor ama demirtaşın içeride hukuksuzca tutulması…
Hatem senin fikrini terazinin bir köşesine koydum kanka, diğer tarafa Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin kararını koydum.

AİHM kararı Hatem'in fikir dünyasından daha makul geliyor bana. Kusura bakmazsın inş.

La trol Jesse hem engelkeyip hem arkandan konuşuyorlar demek akıl tutulmasıdır. Söylediğin sıfatları tümüyle iade ediyorum.
Ne yani senin paşa gönlüne göre mi yazacak millet? Ne güzel kafa yaaa, engelledim, benim yorumuna cevap veremez,...... yazarsa arkamdan konuşmuş olur. Vik vik etmeye devam trol efendi. Engellesen de işine geleni görüyorsun, bayağı mersklısın demekki, yoksa ajanların mı söylüyor sana.

Hatem senin fikrini terazinin bir köşesine koydum kanka, diğer tarafa Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin kararını koydum.

AİHM kararı Hatem'in fikir dünyasından daha makul geliyor bana. Kusura bakmazsın inş.
PKK'ya zamanında daha çok ses getirecek eylemler yapın diyen yüksek rütbeliler, derin devlet,...... kim oluyor diye sormak gerek. O zihniyet hala ülkeyi yönetiyor ve güya terör ile mücadele ediyor, tabiiki yersen. Yiyenler böyle sağa sola bağırıp duruyor. Oysa aldatılıyor haberleri yok. "15 kişilik" PKK'ya mı muhtaç koskoca CHP?
Ama AKP muhtaç. Çünkü tüm iktidarı boyunca her türlü terör örgütlerine devleti teslim etti, onlarla ortaklık yaptı, .....
Tutturmuşlar PKK, HDP ile ortaklık yapıyor CHP.
Yok cenazesine katıldı, yok heykelini dikeceğiz,.....
La Apo'ya elçi gönderip mektup yazdıran, kendisi barış elçisidir diyen,..... seni yönetiyor. Madem bu kadar vatanını seviyorsun ayaklansana sana bunları yapana karşı. Yok orada maçası yemiyor. Gücü Denittaş'a yetiyor, gerçi ona da yetmiyor çünkü adam bunlara adalet dağıtıyor,.....

Son düzenleme:

Yav sen bilmiyorsun. Atsinlar bunlarin hepsini iceri. Kapatsinlar partiyi de. Ne kanunu ne hukuku. Aaa. Bilmiyorsun sen sus. Terorist bunlar terorist. Aihm mis bosver aihm i. Aihm kim aihm kim kimmm aihm bilmiyor bi sey. ( hatem giderek sokakta telefonu agzimiza sokan amcaya donusuyor.. birazdan beni dovecek. )

Aç ayı oynanaz derler. Soğan, patates, domates,..... günlük ihtiyaç. İnsanları günlük ihtiyaçlarını karşılayamaz hale getirdiniz hala Kim Jung gibi saçmalıyorsunuz.
Haa duydunmu senin Tayyib dün imar affı bir suçtur dedi ama aynı zat bir kaç yıl önce mitinglerde milyonlarca insanı imar affı ile ev sahibi yaptık diye övünüyordu.
Noldu canım deprem olunca suçunu mu bastırmak istiyor veya nedir bu kendisiyle çelişmesi?

Geri